Εργαλεία Μπαταρίας

Εχεις δικιο @KOSSTV
Ελαχιστοι εδω μεσα εχουν στην κατοχη τους Total, αλλα γνώμη εχουν ολοι βλεπω (σαν τους πολιτικους ενα πράμα).
Ετσι είναι αλλά δεν κατηγορώ κανέναν ... νομιζω ο καθενας λεει και αναλογως κρινουν οι αλλοι τελικα..απλώς όταν λέμε κάτι πρέπει να υπάρχει και back up πληροφοριων...
Εξάλλου μια ανάρτηση για ένα μπουλονοκλειδο/παλμικο έκανα και να που πήγε η συζυτηση πάλι...τι να πω...!!!

Last edited:
  • Like
Reactions: nickmanak
Παιδιά κάπου κάτι χάνετε από το θέμα.

Η κουβέντα θεωρητική είναι.
Δεν υποβάθμισα κανένα εργαλείο.

Το γεγονός ότι αναγράφει BL Motor σχολίασα το οποίο παραπέμπει σε σειρά ΜΑΚΙΤΑ το οποίο υιοθετησαν και πολλά κινέζικα εργαλεία.

Αυτό ανέφερα και "έτρεξες" να πεις πως είναι Αυστραλιανά κάτι που δεν ισχύει.

Ξέρετε πολύ καλά ότι μπορώ στο Αλίμπαμπα να παραγγείλω 2000 δράπανα και να είναι μπορντοροδοκοκκινα με κίτρινες ρίγες και να είναι μάρκας Enduras.

Αν θέλω να είναι και κάπως αξιόλογα θα είναι και BL Motor...

Μάρκες μάρκες που ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά στον κόσμο όπως τα γεωργικά Hyundai που φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με τον Κορεατικο ΚΟΛΟΣΣΟ.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

• Like
Reactions: panoss1
Ξέρετε πολύ καλά ότι μπορώ στο Αλίμπαμπα να παραγγείλω 2000 δράπανα και να είναι μπορντοροδοκοκκινα με κίτρινες ρίγες και να είναι μάρκας Enduras.
Δωσε παραγγελια γρηγορα και θα βγαλουμε βρωμα οτι φτιαχνονται στο Μονακο. :love:
(Παντως, να ξερεις, το enduras για ονομα εργαλειου δεν μου αρεσει .... να βρεις ενα αλλο)

Παιδιά κάπου κάτι χάνετε από το θέμα.

Η κουβέντα θεωρητική είναι.
Δεν υποβάθμισα κανένα εργαλείο.

Το γεγονός ότι αναγράφει BL Motor σχολίασα το οποίο παραπέμπει σε σειρά ΜΑΚΙΤΑ το οποίο υιοθετησαν και πολλά κινέζικα εργαλεία.

Αυτό ανέφερα και "έτρεξες" να πεις πως είναι Αυστραλιανά κάτι που δεν ισχύει.
Συμφωνοι ετσι εγινε...
Το ποστ του zerlan ηταν ουσιαστικο...

Αν θέλω να είναι και κάπως αξιόλογα θα είναι και BL Motor...

Μάρκες μάρκες που ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά στον κόσμο όπως τα γεωργικά Hyundai που φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με τον Κορεατικο ΚΟΛΟΣΣΟ.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Απο εκει και περα εγω τα Total τα θεωρω πολυ ανωτερα απ αυτα και μαλιστα εμπρακτα και αποδεδειγμενα στο προηγουμενο ποστ που δεν ξερω για ποιο λογω προσπερνας...
Δηλ δεν γραφει BL motor για το γραφει αλλα εχει και ουσια....
Ομως απο εδω και περα οποιος με ρωταει για Total αυτο θα του αναφερνω...

• Like
Reactions: nickmanak
Δωσε παραγγελια γρηγορα και θα βγαλουμε βρωμα οτι φτιαχνονται στο Μονακο. :love:
(Παντως, να ξερεις, το enduras για ονομα εργαλειου δεν μου αρεσει .... να βρεις ενα αλλο)
Enduro σημαίνει ανθεκτικό οπότε βρες την Γαλλική του μετάφραση και πάμε να τα πλασαρουμε για κατασκευή στο Μονακό και θα γίνουμε και χορηγοί στο γκραν Πρι να τα εδραιώσουμε.
Και θα βάλουμε και BL-RRR αυτοκόλλητα Θανάση!

Ο γωνιακος τροχος της Total που αγορασα κανει εναν περιεργο θορυβο οταν τον περιστρεφω με το χερι, φαινεται να δουλευει καλα ομως. Ετσι πρεπει να ακουγεται? Δεν το εχω ξανα ακουσει αυτο στους γωνιακους τροχους ρευματος που εχω. Προσπαθησα να ανεβασω και βιντεο αλλα δεν βρισκω τυπο αρχειου που να υποστηριζεται.

Ο γωνιακος τροχος της Total που αγορασα κανει εναν περιεργο θορυβο οταν τον περιστρεφω με το χερι, φαινεται να δουλευει καλα ομως. Ετσι πρεπει να ακουγεται? Δεν το εχω ξανα ακουσει αυτο στους γωνιακους τροχους ρευματος που εχω. Προσπαθησα να ανεβασω και βιντεο αλλα δεν βρισκω τυπο αρχειου που να υποστηριζεται.
Τι εννοείς περίεργο θόρυβο.. ;..για να το ελέγξω σε σχεση με το δικό μου...
Είναι ρυθμιζόμενος ο δικό σου εάν θυμάμαι καλά...

• Like
Reactions: Chris_mar
Το ανεβασα στο Youtube.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: KOSSTV
Τι εννοείς περίεργο θόρυβο.. ;..για να το ελέγξω σε σχεση με το δικό μου...
Είναι ρυθμιζόμενος ο δικό σου εάν θυμάμαι καλά...
Σωστα. Eνα κρακ κρακ σαν να κολλανε τα γραναζια

Ετσι είναι μαλλον και σε εμένα...σαν να βρίσκει σε κάποια οδοντωση κάνει..
Θα το τσεκάρω για συγουρια...

Φαινεται να δουλευει καλα ομως. Αυριο σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο. Οταν το τσεκαρεις πες μου.

• Like
Reactions: KOSSTV
Μόλις το τσέκαρα...ακριβώς τον ίδιο θόρυβο κάνει.. οποτε μην ανησυχείς...
Έχω και βίντεο θα το ανεβάσω αργότερα...

Το δούλεμα του είναι ακριβώς όπως στο βίντεο σου...οπότε θεωρώ ότι είναι η φυσιολογική λειτουργία του τροχου..

Το ανεβασα στο Youtube.
Oριστε και το βιντεο...ειναι ακριβως ιδιο....

• Like
Reactions: Chris_mar
Ναι ακριβως το ιδιο, τι φαση? 😕🤔

Το συμπερασμα ειναι οτι κατι που θεωρουμε προβληματικο τελικα δεν υσχιει στην πραξη οταν καποιος αλλος εχει ακριβως την ιδια λετουργια...
Κοινως το forum λειτουργησε βοηθητικα σε αυτην την περιπτωση...;)

Ναι ωραία .....αλλά το ότι το κάνουν όλα δεν απαντάει στο ερώτημα "γιατί το κάνουν"
Πρόκειται για κάποια κρυφή τεχνολογία της TOTAL ...Τροχός με καστάνια ???
Παρακαλώ να ανοιχτεί άμεσα και να αποκαλυφθεί η μυστική τεχνολογία. :) :cool:

Το συμπερασμα ειναι οτι κατι που θεωρουμε προβληματικο τελικα δεν υσχιει στην πραξη οταν καποιος αλλος εχει ακριβως την ιδια λετουργια...
Κοινως το forum λειτουργησε βοηθητικα σε αυτην την περιπτωση...;)
Ρε παιδιά κάτι τρέχει και στα δύο.
Τι ήχος είναι αυτός?
Δε το έχω ακούσει ποτε σε όσες μάρκες και αν έχω δουλέψει.
Και κάτι σαν να θυμάμαι και άλλους τροχούς εκ Κίνας να έχει γραφτεί εδώ???

Παιδιά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την στιγμή που δουλεύει σωστά...γιατι να τον ανοιξω/ουμε...;
Δεν εχω πως να περασω την ωρα μου..::ROFLMAO:

Εξάλλου στο βιντεακι που ανέβασε ο Χρηστός κατά την χρήση είδατε κάτι μεμπτό,κάτι που να μην πηγαίνει καλά...;
Προφανώς και όχι...

Ποιος μου λέει ότι αυτό το σύστημα είναι εξ επιτηδες έτσι για κάποιο λογo λειτουργικό...ενταξει εάν ανοιχτεί θα φανεί θα μου πεις..
Ναι σε άλλους τροχους δεν το κάνει και θα ηταν ενδιαφέρον να δούμε εάν τεχνολογικά είναι ένα βήμα παραπάνω....
Γενικά στα Total βλεπω κάποια πραγματάκια λειτουργικά που δεν εχουν άλλες εταιρίες..

Ναι ωραία .....αλλά το ότι το κάνουν όλα δεν απαντάει στο ερώτημα "γιατί το κάνουν"
Πρόκειται για κάποια κρυφή τεχνολογία της TOTAL ...Τροχός με καστάνια ???
Παρακαλώ να ανοιχτεί άμεσα και να αποκαλυφθεί η μυστική τεχνολογία. :) :cool:
αυτο το κλακ κλακ ειναι σαν να βρισκει το εμβολο που κλειδωνει τον αξονα για να σφιγγουν τα εξαρτηματα