Εργαλεία Μπαταρίας

Συνάδελφοι, δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα αυτός ο θόρυβος που λέτε.

Άλλωστε και ο πολύ καλός Makita DGA 519, όπως βλέπετε στο videάκι που τράβηξα, ακριβώς τα ίδια κάνει

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προφανώς είναι κάποιο είδος σχεδίασης (το φρένο ίσως ; ), οπότε δεν πιστεύω να χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Μια χαρά είναι τα εργαλεία. :)
Ρε Νικο, και ποιος σου ειπε εσενα οτι οι makita ειναι καλοι???? :cool:

Παντως το δουλεμα του τροχου, στο video που εβαλε ο φιλος, δεν το λες και ησυχο.
Εχει ενα κροταλισμα των γραναζιων, οταν ειναι στον αερα (δεν το πιεζει).
αλλά για να εχουμε 100% αποψη θα πρεπει να εχουμε το εργαλειο στα χερια μας.
Θα συμφωνησω απολυτα...μονο ετσι μπορει να καταλαβεις τι τρεχει..απο την αλλη υπαρχει το ενδεχομενο να καταλαβεις απο κοντα οτι τελικα δεν εχει και τιποτα,,,;)

Σήμερα έκοβα με τον Parkside (τον ρεύματος βέβαια) αρκετές παλαιές σωλήνες υδρεύσεως 3/4 και θα συνεχίσω αύριο...... απόλαυση ...σαν να κόβει βούτυρο και με δίσκους που έχουν λήξει χρόνια τώρα .... 🤣 🤣
Απλώς ....υποκάμισο μακρύ μανίκι, γάντια δερμάτινα χονδρά, γυαλιά με ελαστική προσαρμογή 3Μ, καπελάκι για την καράφλα και μασκούλα ΚΝ95 για την αναπνοή.... ;) :cool:

Σήμερα έκοβα με τον Parkside (τον ρεύματος βέβαια) αρκετές παλαιές σωλήνες υδρεύσεως 3/4 και θα συνεχίσω αύριο...... απόλαυση ...σαν να κόβει βούτυρο και με δίσκους που έχουν λήξει χρόνια τώρα .... 🤣 🤣
Απλώς ....υποκάμισο μακρύ μανίκι, γάντια δερμάτινα χονδρά, γυαλιά με ελαστική προσαρμογή 3Μ, καπελάκι για την καράφλα και μασκούλα ΚΝ95 για την αναπνοή.... ;) :cool:
Θα πρότεινα μάσκα full-face plexiglass λόγω του ότι έχουν προ πολλού λήξει τα δισκάκια. Έχω τύχει σε δίσκο που έσπασε κατά τη χρήση και δεν ήταν όμορφο...

Νικόλα δεν μου έχει σπάσει κανένας ...από περιέργεια το κάνω με μεγάλη προσοχή να δω αν ισχύει και πόσο η επισήμανση για ληγμένα ....άμα ξέρεις να κόβεις ίσια δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι ώρας . Άμα δεν κόβεις ίσια και φρέσκος να είναι κομμάτια θα τον κάνεις :) :cool:
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Parkside έχει φοβερό προφυλακτήρα .... :D

πραγματι τα τελευταια μοντελα εχουν τον καλυτερο προφυλακτηρα εβερ!!
διπλος και πανευκολος

Κωστή πες ότι δεν είπα τπτ.

Εφόσον έχεις πειστεί εσύ τπτ άλλο δεν έχει σημασία.

Ελπίζω ότι συμβεί να συμβεί εντός εγγύησης.

Α επίσης αν κάποια στιγμή το αμάξι σου κάνει έτσι μη μασάς δώστου γκάζι.

Τι άλλο να πω-πουμε μάλλον τπτ.

Κωστή πες ότι δεν είπα τπτ.

Εφόσον έχεις πειστεί εσύ τπτ άλλο δεν έχει σημασία.

Ελπίζω ότι συμβεί να συμβεί εντός εγγύησης.

Α επίσης αν κάποια στιγμή το αμάξι σου κάνει έτσι μη μασάς δώστου γκάζι.

Τι άλλο να πω-πουμε μάλλον τπτ.
Το θέμα είναι Κυριάκο να καταλάβεις ότι τελικά λειτουργεί έτσι.
Να ξερεις ότι αναφέρεσαι εκτος απο εμενα και στον Χρήστο,και στον Δημήτρη αλλά και Νίκο με αυτο που λες...οπότε όλοι μαζί θα δούμε εάν υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον...

Το αμάξι είναι εντελώς διαφορετικό και μη συγκρίσιμο τόσο οικονομικά όσο και επισκευαστηκα..γιατι αμα γινει ζημια μιλαμε για χιλιαρικα -εδω το φτιαχνεις ασυζητητη- οχι για 60 ευρω.....οπότε ούτε καν το βάζω σε εξίσωση...

Νικόλα δεν μου έχει σπάσει κανένας ...από περιέργεια το κάνω με μεγάλη προσοχή να δω αν ισχύει και πόσο η επισήμανση για ληγμένα ....άμα ξέρεις να κόβεις ίσια δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι ώρας . Άμα δεν κόβεις ίσια και φρέσκος να είναι κομμάτια θα τον κάνεις :) :cool:
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Parkside έχει φοβερό προφυλακτήρα .... :D

Πριν κανα 10αρια χρονια πηρα χαμπαρι οτι οι δισκοι εχουν ημερομηνια ληξης, μεχρι τοτε χρησιμοποιουσα δισκους που ειχε φερει σε μεγαλες ποσοτητης ο πατερας μου απο την δεκαετια του 80 χωρις να εχω καποιο θεμα (προφανως λογω τυχης..)

Του πατερα μου ομως του εσπασε ενας δισκος πριν απο 5 χρονια και του εκανε ευτυχως μικρη ζημια στο ποδι. Ηταν δισκοι που ειχε χωριο ηλικιας σιγουρα πανω απο 10-15 χρονια..

• Like
Reactions: KOSSTV
Το θέμα είναι Κυριάκο να καταλάβεις ότι τελικά λειτουργεί έτσι.
Να ξερεις ότι αναφέρεσαι εκτος απο εμενα και στον Χρήστο,και στον Δημήτρη αλλά και Νίκο με αυτο που λες...οπότε όλοι μαζί θα δούμε εάν υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον...

Το αμάξι είναι εντελώς διαφορετικό και μη συγκρίσιμο τόσο οικονομικά όσο και επισκευαστηκα..γιατι αμα γινει ζημια μιλαμε για χιλιαρικα -εδω το φτιαχνεις ασυζητητη- οχι για 60 ευρω.....οπότε ούτε καν το βάζω σε εξίσωση...
Πάντως και ένας hilti ag 6d-22 που έχω τώρα στα χέρια μου και παίζω, τον ίδιο θορυβο κάνει!
IMG_20230529_204751.jpg

Ιδιο θορυβο κανει και ο Hliti? Nα τον τσεκαρεις καλου κακου :oops:
Τι να τσεκάρω? Μια χαρά δουλεύει!
Εργαλείαρα όμως! Τον αφήνεις από τα χέρια σου και σβήνει μόνος του!

• Like
Reactions: KOSSTV
Εργαλείο!!!!

Εγώ πάντως παίρνω ξεκάθαρη θεση υπέρ του Κυριάκου !(y)
Τα Total τα βλέπω σαν λαϊκούς αριστοκρατίζοντες:)

Ωραίος...!!!
Όσο θα παλιώνει ο δίσκος τόσο θα εξοπλίζεσαι με μέτρα προστασίας...:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: panoss1
Πριν κανα 10αρια χρονια πηρα χαμπαρι οτι οι δισκοι εχουν ημερομηνια ληξης, μεχρι τοτε χρησιμοποιουσα δισκους που ειχε φερει σε μεγαλες ποσοτητης ο πατερας μου απο την δεκαετια του 80 χωρις να εχω καποιο θεμα (προφανως λογω τυχης..)

Του πατερα μου ομως του εσπασε ενας δισκος πριν απο 5 χρονια και του εκανε ευτυχως μικρη ζημια στο ποδι. Ηταν δισκοι που ειχε χωριο ηλικιας σιγουρα πανω απο 10-15 χρονια..
Αυτοί που έχω Μιχάλη πρώτα από όλα είναι της αξιόπιστης μάρκας .... ;)

IMG_4779.JPG

Έχουν ημερομηνία παραγωγής 11/2019 και λήξεως 11/2021. Τούς δίνει δηλαδή 2 χρόνια.

Αυτούς όμως που είναι Performance τους δίνει 3 χρόνια. !!!
IMG_4781.JPG

IMG_4783.JPG

Υπάρχει περίπτωση να είναι και Γερμανικοί ???
Έχουν πλέον οι Γερμανοί εργοστάσια ??

IMG_4784.JPG

:cool:

• Like
Reactions: mixalio