Εργαλεία Μπαταρίας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγω θα την εκανα την αγορα με αντικαταβολη..
Ειμαι κατα της 99% συγουρος οτι θα σε παρουν να σου που οτι εχει γινει τυπογραφικο λαθος καθως το τροχακι ,οι 2 μπαταριες και ο φορτιστης κατω απο 180-200 ευρω δεν πουλιεται πουθενα...σε αντιθετη περιπτωση εαν δεν σε ενοχλησουν περιμενεις να δεις τι θα ερθει,,,

Edit βλεποντας το σιτε με τις τιμες σε Bosch μαλλον μιλαμε για μαιμου...καλυτερα οχι μην κανεις κατι...μακρια..!!

• Like
Reactions: Χιωτης
Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ απλά είπα να ρωτήσω κι εδώ μην τυχόν το γνωρίζει κανείς.

Διαβασα οτι το πιο ισχυρο και μικρο 4βολτο κατσαβιδακι που εχει βγει ποτε, το Bosch GSR MX2drive καταργηθηκε, οριστικη παυση παραγωγης!!
16900297257_1ea3514c97_c.jpg

Mιλαμε για πραγματικη ροπη 10Νm που ειναι αδιανοητη για 4βολτο κατσαβιδακι και τοσο μικρο μοτερ!!!
Ειναι κριμα γιατι ηταν μοναδικο εργαλειο στην κλαση του. Ηταν φαινεται ασυμφορη η παραγωγη του για καποιους λογους.

Ελπιζω οι μπαταριες του να ζησουν αρκετα αλλιως θα παει χαμενο... :(

Διαβασα οτι το πιο ισχυρο και μικρο 4βολτο κατσαβιδακι που εχει βγει ποτε, το Bosch GSR MX2drive καταργηθηκε, οριστικη παυση παραγωγης!!
16900297257_1ea3514c97_c.jpg

Mιλαμε για πραγματικη ροπη 10Νm που ειναι αδιανοητη για 4βολτο κατσαβιδακι και τοσο μικρο μοτερ!!!
Ειναι κριμα γιατι ηταν μοναδικο εργαλειο στην κλαση του. Ηταν φαινεται ασυμφορη η παραγωγη του για καποιους λογους.

Ελπιζω οι μπαταριες του να ζησουν αρκετα αλλιως θα παει χαμενο... :(
Αν έχουν βγάλει οι Κινέζοι με συμβατές μπαταρίες τότε θα βρεις και μετά.

• Love
Reactions: Χιωτης
Eκει που νομιζα οτι ειχα τελειωσει πια με την συλλογη των 12βολτων Bosch....👽

Ελπιζω μονο να το βγαλει το Banggood καμμια 70αρια ευρω καθως το amazon το εχει 100 ευρω (90 + μεταφορικα)

• Love
Reactions: KOSSTV