Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Εργαλεία Χειρός

Καλά που μου το είπατε και για την τοιχοποιία, είστε άψογοι παιδιά. Από βδομάδα που έρχομαι Αθήνα θα περάσω από το κέντρο βίδας να πάρω 6αρες και 8αρες μύτες. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Εξαιρετική επιλογή Βασίλη. Καλοδουλευτο και θα το ευχαριστηθείς πολύ. Ειδικά αν πάρεις τα συγκεκριμένα τρυπάνια που πρότεινε ο Μιχάλης θα είσαι πλήρης για το σύνολο των εργασιών που θα χρειαστείς στο σπίτι. Το μόνο κακό με αυτά τα εργαλεία είναι ότι σου ανοίγουν την όρεξη για το κάτι παραπάνω, κάτι που μεσοπρόθεσμα επιβαρύνει την τσέπη 😀

Re: Εργαλεία Χειρός

Μόλις έκανα παραγγελία τελικά τα τρυπάνια από το κέντρο βίδας, με παράδοση στο σπιτι, είμαι τόσο άσχετος που πήρα από 3 τεμάχια σε 4αρια, 6αρια και 8αρια.
Τιμουλες μια χαρά σε σχέση με Βέλγιο, όπου το κάθε τρυπάνι έχει από 5.2-7 ευρώ.

Επειδή μένω έξω σε σπίτι με ενοίκιο, είναι αρκετά αυστηροί σε επεμβάσεις σε τοίχους κλπ, αναγκαστικά θα δουλέψω με μέτρο :-)

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Καλά που μου το είπατε και για την τοιχοποιία, είστε άψογοι παιδιά. Από βδομάδα που έρχομαι Αθήνα θα περάσω από το κέντρο βίδας να πάρω 6αρες και 8αρες μύτες. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Το καλό που σου θέλω (για το καλό της τσέπης σου) να μην περάσεις από εκεί.
Εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη αν καταφέρεις και αγοράσεις μόνο μύτες. είναι σαν να μπαίνει μια γυναίκα στο Hondos Center για να πάρει μόνο προσπέκτους ! :flipout:

Καλές αγορές Βασίλη και καλές εργασίες. -bye-

Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Καλορίζικο Βασίλη....πήρες ένα πολύ δυνατό εργαλείο για πολλες δουλειές...

Καλά τελειώματα λοιπόν....

Στην παραδοση είναι από τα πιο γρήγορα ηλεκτρονικά καταστήματα....
Συνήθως την επόμενη παραλαμβανω....

Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχα από χρόνια μια μπαλαντέζα 15μ από το Lidl και με εξυπηρετούσε σε όλες τις δουλειές μέσα και έξω από το σπίτι.
Πριν από μέρες τη χρειάστηκα για αρκετή ώρα για να καθαρίσω το αυτ/το και να το στεγνώσω από υγρασία. Όταν μάζεψα σκούπα κλπ άφησα για λίγα λεπτά τη μπαλαντέζα αφού δεν έφταναν τα δάκτυλα και γι' αυτήν. Όταν βγήκα για να τη μαζέψω και να κλειδώσω το αυτ/το, είχε κάνει φτερά ...

Έψαξα στην αγορά, μιας και το Lidl έχει καιρό να φέρει, και κατάλαβα ότι πρέπει να ξεχάσω τις τιμές που γνώριζα.

Υπάρχει κάποια πρόταση οικονομική, για καλώδιο 1.5 με καρούλι;

Last edited by a moderator:
Βασιλη καλως ηρθες σε εμας.
Δυναμη το GSB καλα εκανες και τι πηρες.
Το εχω αποκλειστικα στο σπιτι στον Πειραια και μεχρι τωρα εχει ανταπεξέλθει παντου!
Σε μεγαλυτερες τρυπες ισως ενα οικονομικο κρουστικο ρευματος σου χρειαστει σε δευτερη φαση!

Η μπαλαντεζα που λες ηταν σε καρουλι..;
Παρομοια με καρουλι εχω εγω....νομιζω οτι το ειχε 14.99 την 15m...

Σε καθε περιπτωση στην τιμη αυτη δεν βρισκεις μπαλαντεζα σε καρουλι...οι τιμες ειναι πανω απο 30 ευρω για 15 μετρα....
Ειδαλως μπορεις να βρεις σκετη μπαλαντεζα σε 10 μετρα ομως περιπου στην ιδια τιμη....

https://www.skroutz.gr/c/2151/Mpalantezes.html?keyphrase=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B6%CE%B1+10+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1

Εαν σε περνει οικονομικα πηγαινε εδω...απο τις καλυτερες του ειδους...

https://www.skroutz.gr/s/3857805/SAS-100-12-004-Στροφείο-Καλωδίου-μπαλαντέζα-3x1-5-καρέ-25m.html

Καλησπερα εδω και αρκετα χρονια εχ το καρφωτικο χειρος το powerfix Z16531 προσπαθω να βρω ποιον τυπο καρφωτικα ανταλλακτικα παιρνει αλλα δεν μπορεσα μεχρι τωρα και πιστεψτε εχω αγορασει τοσσους διαφορετικους τυπους που σκεφτομαι να το πεταξω και να παρω ενα επωνυμο με στανταρ καρφια.
Μπορει καποιος να μου πει η να με βοηθησει στο τι καρφια παιρνει ?
Ενδιαφερομαι ποιο πολυ για Π και υ καρφια.

https://www.bricovideo.ovh/divers/agrafeuse-powerfix-caracteristiques-des-clous-et-agrafes.jpg

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχα από χρόνια μια μπαλαντέζα 15μ από το Lidl και με εξυπηρετούσε σε όλες τις δουλειές μέσα και έξω από το σπίτι.
Πριν από μέρες τη χρειάστηκα για αρκετή ώρα για να καθαρίσω το αυτ/το και να το στεγνώσω από υγρασία. Όταν μάζεψα σκούπα κλπ άφησα για λίγα λεπτά τη μπαλαντέζα αφού δεν έφταναν τα δάκτυλα και γι' αυτήν. Όταν βγήκα για να τη μαζέψω και να κλειδώσω το αυτ/το, είχε κάνει φτερά ...

Έψαξα στην αγορά, μιας και το Lidl έχει καιρό να φέρει, και κατάλαβα ότι πρέπει να ξεχάσω τις τιμές που γνώριζα. Υπάρχει κάποια πρόταση οικονομική, για καλώδιο 1.5 με καρούλι;

Διάλεξε

https://www.leroymerlin.gr/gr/ilektrologika/baladezes-proektaseis/

Ευχαριστώ και τους τρεις για τις προτάσεις σας.
Ναι, 15 την είχα πάρει, πριν από χρόνια.
Με βλέπω αύριο για LM, για τις δω από κοντά

Ρεαλιστικα, με 1,5mm μπαλαντεζα, ποσα watt μηχανημα μπορεις να δουλεψεις χωρις θεμα;

Εγώ το μόνο που ξέρω με σιγουριά να σου πω είναι ότι ποτέ να μην έχεις την μπαλαντέζα τυλιγμένη στο καρούλι, είτε είναι 10 ή 15 ή εν πάσει περιπτώση όσο μήκος καλωδίου και αν είναι. Πάντα να την ξετυλίγεις και να την απλώνεις κάτω γιατί άμα είναι τυλιγμένη δημιουργείται πηνίο και θα γίνει ζημιά. εκτός κι αν η εργασία είναι πολύ σύντομη αλλά και πάλι δεν είναι σωστό.

Ναι, το θυμαμαι αυτο.
Νομιζω γυρω στα 2.500w αντεχει το 1,5. Αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι με.περιθωριο ασφαλειας ή οχι. Π.χ. το αλυσοπριονο που ειναι 2,2 μπορω κατα 99% να περιμενω οτι δεν θα εχει προβλημα ή πρεπει να παω σε 2,5 που ειναι πανακριβο το ατιμο;

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ την δουλεύω μόνιμα την μπαλαντεζα του λιντλ στα εργαλεία, αλλά όχι πάνω από 1900 watt. Τριβειο συν σκούπα, ή κορδέλα με σκούπα. Στο ρουτερ την έβαλα μια φορά για λίγο και επειδή ξεπερνούσε τα 3000 watt δεν την ξαναέβαλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να την αποφυγεις μονο αν ειναι 3 επι 1.

Κυριάκο, αν εννοείς αυτή που υπέδειξες και άλλη μια στα 25 (στα 25μ και οι δύο). είναι 3Χ1.5.

Και πάντα φροντίζω να έχω απλωμένο αρκετό καλώδιο, αν και οι εργασίες που τη χρειάζομαι δεν απαιτούν εργαλεία μεγάλης ισχύος.