Ωραια αν ελεγα και εγω Φιλασθενα και ευπαθη εργαλεια τα Ryobi, ασε δε τα μπλε Bosch ειναι για τα μπαζα.
Πως θα ακουγοταν?
Πως γινεται να κατηγορησω μια εταιρεια χωρις να ξερω περισσοτερα.
Διαφωνω καθετα.
Επισης δεν εχω συναντησει, παρα ενα η δυο συνεργεια οποιασδηποτε φυσης εργασιας με μπλε Bosch.
H MAKITA θα εχουν η Dewalt.
Αποψεις αποψε θα μου πεις αλλα καποια πραγματα ειναι ασχημα να ακουγονται χωρις να στοιχειοθετουνται.
Ο,τι θες μπορεις να πεις πατριωτακι για τα bosch και τα Ryobi, δεν θα ενοχληθω καθολου γιατι απλα δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε καποια μαρκα, αυτη ντε και καλα ειναι η καλυτερη. Απο την αλλη, οταν ακουω προβληματα για τα Dewalt περισσοτερο απο αλλες επαγγελματικες μαρκες μεσα μαλιστα στο δικο μας φορουμ, δεν χρειαζεται ιδιαιτερη τεκμηριωση για να αποκαλεσω τα εργαλεια αυτα ευπαθη και φιλασθενα ..με μια δοση χιουμορ προφανως
Σωστη τεκμηριωση ομως θα ηταν να υπηρχε μια βαση δεδομενων με προβληματα ανα μαρκα, οπως στα αυτοκινητα που υπηρχαν στατιστικα απο τα συνεργεια για την καθε μαρκα. Δυστυχως αυτη δεν υπαρχει οποτε βασιζομαστε σε αυτα που ακουμε και διαβαζουμε φιλτραροντας τα μεσα απο την εμπειρια μας και την λογικη μας.
Aπο την αλλη, δεν θεωρω σωστη τεκμηριωση εαν δω μονο 2 συνεργεια στην Ελλαδα να χρησιμοποιουν Bosch. Kαι αν δω παραπανω συνεργεια να χρησιμοποιουν Parkside, τι θα μου πει αυτο ακριβως?
Αυτο που λεω λοιπον με την δικη μου εμπειρια και θεωρηση των πραγματων περι εργαλειων ειναι οτι -γενικα μιλωντας- τα Bosch και τα Μακιτα ειναι πιο αξιοπιστα απο τα Dewalt. Εαν καποιος με ρωτησει σε ποια μαρκα να επενδυσει, θα του προτεινα Μακιτα η Βοsch και οχι Dewalt. Αυτη ειναι η αποψη που εχω σχηματισει για καποιους λογους και αιτιες.
Eπισης πιστευω οτι τα Dewalt ειναι πιο αξιοπιστα απο τα Ryobi και τα Black and Decker αλλα οχι απο τα Milwaukee.
Εαν υπαρχει τεκμηριωμενη αποψη περι του αντιθετου των παραπανω , θα ανακαλεσω αμεσα