Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εμένα από την άλλη μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα "μεσαιωνικά"... Η proxxon ήταν μονόδρομος για τον λόγο που λέει ο Μιχάλης και πολύ την έχω ευχαριστηθεί.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κυριοι, επιφανεια κοπης
233765.JPG

Βλεπω τιμες απο 4 μεχρι 14+ στο ιδιο μεγεθος. Ειναι ολες ιδιες? Καπου διαβασα για παχος 3cm. Νομιζα ειναι πιο λεπτες. Οι κατεχοντες την εμπειρια τους?

Θελουν καποιο παχος για να αντεχουν, δεν μπορει να ειναι κατω απο 3μμ. Ειναι πολυ χρησιμες και βολικες αυτες οι επιφανειες κοπης.
Μην παρεις κατω απο 30εκατοστα μηκος, δεν θα σε εξυπηρετησει. Για τις τιμες, προφανως υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες.

Κυριοι, επιφανεια κοπης
233765.JPG

Βλεπω τιμες απο 4 μεχρι 14+ στο ιδιο μεγεθος. Ειναι ολες ιδιες? Καπου διαβασα για παχος 3cm. Νομιζα ειναι πιο λεπτες. Οι κατεχοντες την εμπειρια τους?

Με μια επίσκεψη ή ένα τηλέφωνο έχεις πολλές να διαλέξεις.
Μπορούν να σου στείλουν & στην περιοχή σου. Η συγκεκριμένη μάρκα είναι πολύ καλή.

https://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/kopidi-epifaneies-kopis.htm

Εχω κάπου 5 χρόνια αυτήν τήν επιφάνεια κοπής από τό Πλαίσιο γιά τό σπίτι,μιά χαρά ευχαριστημένος είμαι,καί θά πάρω άλλη μιά ίσως μεγαλύτερη γιά τό εργαστήριο.

Παιδιά τι γνώμη έχετε για το κολωνάτο του Lidl ; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7860

το φέρνει από την τσικνοπέμπτη όπως και σετ μύτες και διάφορα άλλα, λέει τίποτα ;

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Γιώργο ... Θα ακούσεις για τον πατέρα του ...για τον παππού του ...

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Παιδιά τι γνώμη έχετε για το κολωνάτο του Lidl ; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7860

το φέρνει από την τσικνοπέμπτη όπως και σετ μύτες και διάφορα άλλα, λέει τίποτα ;

Αν δεν ειχα κολωνατο, σιγουρα θα το επαιρνα και θα το δοκιμαζα.

Το dremeloειδες βλεπω οτι εχει 19 ευρω με 12βολτη μπαταρια λιθιου αποσπωμενη και φορτιστη!!!
Εχω την αποψη οτι μπορει να χρησιμοποιηθει μονο για να γυαλιζει και τιποτα ουσιαστικο παραπανω..

Θα παρω μαλλον το πολυμετρο. Τα μικροεξαρτηματα ειναι οκ, οπως και η πλατη τοιχου για εργαλεια. Oι μυτες βιδωματος εχουν καλη τιμη.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω το ντρεμελοειδες.
Τα dremel μπαταρίας πόσα βολτ ειναι?

10,8. Οι μπαταριες των πρασινων bosch ηταν συμβατες.

Όταν το τσοκ είναι τέρμα επάνω δεν κουνιέται καθόλου αριστερά δεξιά. Όταν το κατεβάσεις για να τρυπήσεις έχει αρκετές ανοχές.

Κυριοι, επιφανεια κοπης
233765.JPG

Είναι ψιλούλες.
Την έχω την μεγάλη κανα 2 χρόνια και είναι καλή για τα χρήματά της, αλλά έχω και αυτή η οποία είναι κορυφαία, κατα την άποψη μου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Είναι ψιλούλες.
Την έχω την μεγάλη κανα 2 χρόνια και είναι καλή για τα χρήματά της, αλλά έχω και αυτή η οποία είναι κορυφαία, κατα την άποψη μου

Δηλαδη τι διαφορα εχει, αφου εχεις και τις δυο? Για δωσε μια μινι κριτικη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Ανα

Δηλαδη τι διαφορα εχει, αφου εχεις και τις δυο? Για δωσε μια μινι κριτικη.

Είναι το feel ρε Νεκ..
Πώς λες έχω στο αριστερό το parkside το κατσαβίδι και στο δεξί το Facom...

Η ακριβή πάντως έιναι περίπου 5-6 χιλιοστά και πολύ πιο ανθεκτική, καθώς και έχει πραγματικό "Self Healing" στα κοψίματα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλε

Είναι το feel ρε Νεκ..
Πώς λες έχω στο αριστερό το parkside το κατσαβίδι και στο δεξί το Facom...

Η ακριβή πάντως έιναι περίπου 5-6 χιλιοστά και πολύ πιο ανθεκτική, καθώς και έχει πραγματικό "Self Healing" στα κοψίματα..

Out of stock...:furious3:

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις Γιώργο ... Θα ακούσεις για τον πατέρα του ...για τον παππού του ...

Χαχαχαχαχα! Ποπ κορν να εχουμε ευκαιρω μονο!

Δηλαδή τι κάνουν αδέλφια αυτές οι επιφάνειες κοψίματος ??? Βάζεις κάτι επάνω και το κόβεις με το ξυράφι ...και δεν κόβεται η επιφάνεια ??? Και πόσες φορές την ημέρα κόβεις κάτι ??? Εγώ βάζω χαρτονάκι από κάτω μια φορά στο τόσο που χρειάζεται και κάνω δουλειά μου... Να αναβαθμιστώ ??
Αυτό κάνει και για το ποντίκι ??

Δηλαδή τι κάνουν αδέλφια αυτές οι επιφάνειες κοψίματος ??? Βάζεις κάτι επάνω και το κόβεις με το ξυράφι ...και δεν κόβεται η επιφάνεια ??? Και πόσες φορές την ημέρα κόβεις κάτι ??? Εγώ βάζω χαρτονάκι από κάτω μια φορά στο τόσο που χρειάζεται και κάνω δουλειά μου... Να αναβαθμιστώ ??
Αυτό κάνει και για το ποντίκι ??

Μη βιάζεσαι....
Έχω πληροφορίες από μέσα ...ότι θα φέρει το γνωστό μαγαζί...!

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Όταν το τσοκ είναι τέρμα επάνω δεν κουνιέται καθόλου αριστερά δεξιά. Όταν το κατεβάσεις για να τρυπήσεις έχει αρκετές ανοχές.

κατάλαβα, δεν κάνει ούτε για ερασιτέχνες λοιπόν..

την κλείνω αμέσως, έννοια σου.

Αν δεν ειχα κολωνατο, σιγουρα θα το επαιρνα και θα το δοκιμαζα.

Κρίνοντας από τα σχόλια άλλων, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς μαζί του..