Ο καλύτερος μαραγκός που ήξερα με ένα πριόνι μια πλάνη ένα σκεπάρνι και μερικά σκαρπέλα έκανε θαύματα.
Α, είχε και ένα μολύβι στ´ αυτί. :worshippy::worshippy:
Απ´ αυτόν έμαθα και το "πέντε μέτρα και μία κόβε" αλλά, δυστυχώς, δεν το τήρησα ποτέ.
Αυτό το "πέντε μέτρα και μία κόβε" Μπάμπη είναι πολύ σοφή κουβέντα ...και εγώ την πάτησα πάλι σήμερα και θα δουλέψει ξυλόστοκος![]()
Να μην ξεχνάτε ποτέ κύριοι πως τα πραγματικά εργαλεία μας είναι τα χέρια μας και το νιονιό μας.Όοοοολα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται αναλόγως κ@ύλας και μπόρεσης..
Ευχαριστώ ...με τις φωτογραφίες σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου ...άρα χαράζεται και αρκετά αν το πολυχρησιμοποιείς.![]()
Μια ερώτηση (αν και έχει απαντηθεί ) για τελική επιβεβαίωση με αφορμή την ομαδική , ο μικρός boston τόρνος για την κατασκευή στυλό παίρνει 2ΜΤ σωστά ?

Εχουμε αυτα τα κλαδεμματα ελιας,2-3 βαρεια 4 ποντους διαμετρο. Με τι θα τα κοψετε για καυσοξυλα?
Αλυσοπριονο αποκλειεται ειναι too much νομιζω, τσεκουρι επισης με ποναει το χερι μου.
ΥΣ εχει μερικα χονδρα η στοιβα αλλα θα πανε με την αλλη στοιβα, του αλυσοπριονου.

Εχουμε αυτα τα κλαδεμματα ελιας,2-3 βαρεια 4 ποντους διαμετρο. Με τι θα τα κοψετε για καυσοξυλα?
Αλυσοπριονο αποκλειεται ειναι too much νομιζω, τσεκουρι επισης με ποναει το χερι μου.
ΥΣ εχει μερικα χονδρα η στοιβα αλλα θα πανε με την αλλη στοιβα, του αλυσοπριονου.
Εκπαιδευτικό αλυσοπριονο.
Eγώ αυτά τά μικρά τά κόβω μέ τό χειροπρίονο samurai,καί τά πιό χονδρά μέ αλυσοπρίονο,τώρα στήν περίπτωση σου πού πονάει τό χέρι νομίζω μιά σεγάτσα-"μπεκάτσα" όπως τήν είχες αναφέρει κάποτε θά ήταν καλή ιδέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.