Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

ΤΟ τρυπάνι λέμε!
dfe5ff4e5cb36621c8a9ea1eea5f3c0a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να μην ξεχνάτε ποτέ κύριοι πως τα πραγματικά εργαλεία μας είναι τα χέρια μας και το νιονιό μας.Όοοοολα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται αναλόγως κ@ύλας και μπόρεσης..

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μπράβο Παύλο.

Αυτό όμως τώρα είναι το πρώτο Parkside ή το πρώτο Dewalt ?

Εδώ σας θέλω Μάστορες κ Μαστορόπουλα.

Αυτό ταιριάζει μόνο σε ερώτηση που θα έκανε κάποιος του στυλ:

""Παιδιά τι γνώμη έχετε για το κολωνάτο του Lidl αξίζει ??? Έχω την δυνατότητα να διαθέσω περισσότερα για κάτι καλύτερο ""
Αν δεν έχει την δυνατότητα δεν είναι καθόλου σωστό να τον αποτρέψουμε αφού άλλωστε δεν κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.
Τον αφήνεις να ξεκινήσει από εκεί ...και όταν μάθει δεν πρόκειται να ρωτάει ...θα ξέρει τι να κάνει.

Ρε δεν σας προλαβαίνω ...στο Κυριάκο απαντάω -bye-

Κιομως με βάση το σκεπτικό αυτό για κάποιον μπορεί τα 80 ευρώ φίλε να είναι 3 μεροκάματα και να μην θέλει να τα σπαταλήσει σε κάτι που δεν αξίζει.
Βέβαια στο Λιντλ όλοι μας παίζουμε εκ του ασφαλούς και δεν χάνουμε τα χρήματα μας.
Το άσχημο που έχουμε σαν χαρακτήρες και εγώ μέσα είναι πως μαχόμαστε να υπερασπιστούμε τις επιλογές μας.
Δεν γίνεται να είναι όλες σωστές.

Δεν γίνεται η Parkside να βγάζει 10 στα 10 αψεγάδιαστα εργαλεία. Καμία εταιρεία δλδ πόσο μάλλον μια budget εταιρεία.

Ξαναλέω έχω εργαλεία της εδώ και χρόνια. Μάλιστα έχω το πρώτο κολωνατο της και είναι σούπερ.

Ο καλύτερος μαραγκός που ήξερα με ένα πριόνι μια πλάνη ένα σκεπάρνι και μερικά σκαρπέλα έκανε θαύματα.
Α, είχε και ένα μολύβι στ´ αυτί. :worshippy::worshippy:
Απ´ αυτόν έμαθα και το "πέντε μέτρα και μία κόβε" αλλά, δυστυχώς, δεν το τήρησα ποτέ.

Εγώ είμαι με την Ξένια κ τα σορτσάκια της πάντως. Survivor.

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ο καλύτερος μαραγκός που ήξερα με ένα πριόνι μια πλάνη ένα σκεπάρνι και μερικά σκαρπέλα έκανε θαύματα.
Α, είχε και ένα μολύβι στ´ αυτί. :worshippy::worshippy:
Απ´ αυτόν έμαθα και το "πέντε μέτρα και μία κόβε" αλλά, δυστυχώς, δεν το τήρησα ποτέ.

Αυτό το "πέντε μέτρα και μία κόβε" Μπάμπη είναι πολύ σοφή κουβέντα ...και εγώ την πάτησα πάλι σήμερα και θα δουλέψει ξυλόστοκος :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Αυτό το "πέντε μέτρα και μία κόβε" Μπάμπη είναι πολύ σοφή κουβέντα ...και εγώ την πάτησα πάλι σήμερα και θα δουλέψει ξυλόστοκος :flipout:

Άσε με... Την έχω πατήσει 100 φορές και μυαλό δε βάζω... :slapface:

Το πέντε μέτρα και ένα κοβε το λέει και ο παππούς μου!
Προσπαθώ να το ακολουθώ κι εγώ και να το ξεπερνώ με καλό μέτρημα μόνο.

Να μην ξεχνάτε ποτέ κύριοι πως τα πραγματικά εργαλεία μας είναι τα χέρια μας και το νιονιό μας.Όοοοολα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται αναλόγως κ@ύλας και μπόρεσης..

Τα είπες όλα Δάσκαλε!!!

Ασυλία η Ξένια!!!!!!!!

Ευχαριστώ ...με τις φωτογραφίες σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου ...άρα χαράζεται και αρκετά αν το πολυχρησιμοποιείς. -bye-

Στη διάθεσή σου!

Μια ερώτηση (αν και έχει απαντηθεί ) για τελική επιβεβαίωση με αφορμή την ομαδική , ο μικρός boston τόρνος για την κατασκευή στυλό παίρνει 2ΜΤ σωστά ?

Μια ερώτηση (αν και έχει απαντηθεί ) για τελική επιβεβαίωση με αφορμή την ομαδική , ο μικρός boston τόρνος για την κατασκευή στυλό παίρνει 2ΜΤ σωστά ?

ΣΩΣΤΑ !

Εχουμε αυτα τα κλαδεμματα ελιας,2-3 βαρεια 4 ποντους διαμετρο. Με τι θα τα κοψετε για καυσοξυλα?

Αλυσοπριονο αποκλειεται ειναι too much νομιζω, τσεκουρι επισης με ποναει το χερι μου.
ΥΣ εχει μερικα χονδρα η στοιβα αλλα θα πανε με την αλλη στοιβα, του αλυσοπριονου.

Εχουμε αυτα τα κλαδεμματα ελιας,2-3 βαρεια 4 ποντους διαμετρο. Με τι θα τα κοψετε για καυσοξυλα?

Αλυσοπριονο αποκλειεται ειναι too much νομιζω, τσεκουρι επισης με ποναει το χερι μου.
ΥΣ εχει μερικα χονδρα η στοιβα αλλα θα πανε με την αλλη στοιβα, του αλυσοπριονου.

Με ..........καράτε.

Τη σεγα την εχω χρονια,

Νομιζω παντα ετσι ηταν, αλλα πρεπει η λαμα να καθεται σε αυτη τη θεση, ετσι κουμπωνει?
Τελευταια μου βγαινει η λαμα σχετικα ευκολα στις κοπες και αναρωτιεμαι αν φταιει αυτο ή η τυχον πιεση που βαζω στο εργαλειο.

Εκπαιδευτικό αλυσοπριονο.

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Eγώ αυτά τά μικρά τά κόβω μέ τό χειροπρίονο samurai,καί τά πιό χονδρά μέ αλυσοπρίονο,τώρα στήν περίπτωση σου πού πονάει τό χέρι νομίζω μιά σεγάτσα-"μπεκάτσα" όπως τήν είχες αναφέρει κάποτε θά ήταν καλή ιδέα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Εκπαιδευτικό αλυσοπριονο.

Eγώ αυτά τά μικρά τά κόβω μέ τό χειροπρίονο samurai,καί τά πιό χονδρά μέ αλυσοπρίονο,τώρα στήν περίπτωση σου πού πονάει τό χέρι νομίζω μιά σεγάτσα-"μπεκάτσα" όπως τήν είχες αναφέρει κάποτε θά ήταν καλή ιδέα.

:a0210:

Εγω τα κοβω με την ανωθε σεγα, με τη καταλληλη λαμα! Γρηγορη και καθαρη δουλεια. Απλα μου κανει νερα τελευταια και ειπα να δω τι κανουν οι συναδελφοι σε παρομοιες εργασιες.