Πριν 10 μέρες που είχα πάει καλογεροπουλο να πάρω ένα αντίστοιχο υπήρχε πάντωςΤον πρωτο έχω εγώ Διαμαντή.
Το Κ othrine φίλε χθες έμαθα πως καταργηθηκε.
Εγώ Δημήτρη κατευθείαν στο μηχάνημα τα βάζω που έχει την αυτοκόλλητο βάση velcro..Δεν έχω πάρει ποτέ μου αυτό το προστατευτικό.....Πήρα πρόσφατα τα γυαλόχαρτα ceramic net της smirdex, σε δισκάκια 125mm για το έκκεντρο (δεν τα έχω δουλέψει ακόμα). Για όποιον τα έχει δουλέψει: τα κουμπώνετε κατ' ευθείαν πάνω στο έκκεντρο ή χρησιμοποιείτε τα ειδικά σφουγγαράκια ανάμεσα σε έκκεντρο και γυαλόχαρτο; Η smirdex πάντως δεν βγάζει τέτοια σφουγγαράκια σε 125mm - αυτό που έβαλα στο λινκ είναι το μόνο που κατάφερα να βρω.
Τα χρησιμοποιω πανω στη βαση του τριβειου κατ'ευθειαν χωρις προβλημα.Πήρα πρόσφατα τα γυαλόχαρτα ceramic net της smirdex, σε δισκάκια 125mm για το έκκεντρο (δεν τα έχω δουλέψει ακόμα). Για όποιον τα έχει δουλέψει: τα κουμπώνετε κατ' ευθείαν πάνω στο έκκεντρο ή χρησιμοποιείτε τα ειδικά σφουγγαράκια ανάμεσα σε έκκεντρο και γυαλόχαρτο; Η smirdex πάντως δεν βγάζει τέτοια σφουγγαράκια σε 125mm - αυτό που έβαλα στο λινκ είναι το μόνο που κατάφερα να βρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.