ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Tασούλη,αυτή μοιάζει με αυτήν του Skroutz.:
και ένα συγκριτικό;
και ένα συγκριτικό;
Last edited:
Διάβασε τις αρνητικές κριτικές.Βρήκα αντίστοιχη με τον αμερικάνο , από Γερμανία 1080p, 10 μέτρα , με 3 κάμερες και δωρεάν μεταφορικά!
Z34 Endoscope Camera with Light, 10 m, Inspection Camera, Triple Lens, Three Lenses, Endoscope with 4.3 Inch IPS Screen, IP68 Waterproof Tube Camera, 8 mm Snake Camera, 1080P HD Digital Endoscope: Amazon.de: Automotive
Z34 Endoscope Camera with Light, 10 m, Inspection Camera, Triple Lens, Three Lenses, Endoscope with 4.3 Inch IPS Screen, IP68 Waterproof Tube Camera, 8 mm Snake Camera, 1080P HD Digital Endoscope: Amazon.de: Automotivewww.amazon.de
Κωστή έχω 30 ίδια...Όπου δεν πιάνει το κάνεις με.το χερι...
Τα μέτρα που αναφέρεις είναι πολύ λίγα.
Καλό για την συλλογή μου αλλά 100 ευρό?αυτό, με το κατάλληλο εξάρτημα μπορεί να σε βοηθήσει.
Κωστή έχω 30 ίδια...
..επειδη τα καγκελα αποτελουνται απο 6τμχ 3μ 120χ40 κοιλοδοκο,στην μεση κανει κοιλιά,
αν δωσεις μια μικρη κλιση προς τα πλαγια, δεν θα πιασει την κουρμπα...Χρόνια πολλά σε όλους και στους εορτάζοντες.. σας είχα πριξει προ καιρού για κάτι καγκελα που ηθελα να βαψω και τελικα ξεκινησα τονχρονοβορο προτζεκτ..εχω συναμτησει μερικα τεχνικα προβληματακια και ενα απο αυτα ειναι το εξης..επειδη τα καγκελα αποτελουνται απο 6τμχ 3μ 120χ40 κοιλοδοκο,στην μεση κανει κοιλιά, με αποτελεσμα τονπαλμικο τρειβιο με το σκληρό πλατό που εχει να αφήνει στην μέση αδουλευτο το μέταλλο.. σκέφτηκα αν θα υπάρχει ένα μαλακα πλατό αυτοκόλλητο πλευρων ώστε να είναι ποιο ευκαπτο και λειτουργικό,αλλά όπου ρώτησα μ είπαν ότι δεν έχουν δει κάτι τέτοιο..ισχύει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.