Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Τρικαλος! Συνηθως ερχεται με δυο δισκους για μεταλλα και αλλα υλικα. Δες τι θα αγορασεις.
Αλλη λυση ειναι ψαλιδι πλαστικων ποιοτικο, ή σιδηροπριονο!

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μιλάμε για φοβερό εργαλείο και με τους δύο δίσκους που παραδίδεταιΘα Θα κάνεις Τέλεια Δουλειά .Εγώ το χρησιμοποιώ παντού .Μονο Ξεβίδωμα Δεν κάνει . :P

Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μιλάμε για φοβερό εργαλείο και με τους δύο δίσκους που παραδίδεταιΘα Θα κάνεις Τέλεια Δουλειά .Εγώ το χρησιμοποιώ παντού .Μονο Ξεβίδωμα Δεν κάνει . :P

Ευχαριστώ. Τον παραγγέλνω.

Και να μην κάνει δουλειά είναι ωραίος θα τον έχω για ομορφιά... !

χαχαχα, εγραψες :)))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Ανα

Έτσι είμαστε εδώ, συνειδητοποιημένοι μάστορες. Πρώτα πρέπει να μας αρέσει το εργαλείο.
Αν είναι και καλό ακόμα καλύτερα. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και

χαχαχα, εγραψες :)))

Έτσι είμαστε εδώ, συνειδητοποιημένοι μάστορες. Πρώτα πρέπει να μας αρέσει το εργαλείο.
Αν είναι και καλό ακόμα καλύτερα. :flipout:

Είναι αυτονόητο για μένα.

Έτσι κι αλλιώς η χρήση του για ευχαρίστηση γίνεται. Όχι από ανάγκη.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Mεταφέρθηκαν 2 ποστ σε αυτό το νήμα ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για απαντήσεις στο ερώτημα του χρήστη.

Αν και δεν γνωρίζω εαν είμαι στο σωστό χώρο συζήτησης, μια ερώτηση:

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιστόλι βαψίματος για απλές εργασίες. Το ποσό που μπορώ ή σκέφτομαι να διαθπεσω είναι κοντά στα 80 ευρώ.
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Έχω δει κοντα στα 80 ευρώ ένα της Black Decker
https://www.e-shop.gr/pistoli-bafis...-450watt-me-basi-dapedoy-hvlp400-p-TLS.020407.
Τι λέτε θα κάνω δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά....Δηλ άντε να βάψω καμμιά πόρτα, τοίχο, κάγκελα....

Αδελφέ μου είσαι σε λάθος μέρος !! Μάστορες τα φώτα σας !! Θα ήταν σωστά ! Αλλά εγώ θα σου έλεγα να πας σε κομπρεσερακι αέρος και ένα φθηνό πιστολη παρά σε ηλεκτρικό ... δηλαδή με κανα 100-110 να έκανες την δουλειά σου και με προοπτική !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ.

Καλα εκανες Χρηστο!

Φιλε Lexotanil εγω μια φορα προ 15ετιας αγορασα το ηλεκτρικο airless πιστολι του λιντλ και χρειαστηκα lexotanil για να ηρεμησω.

Προσφατα βεβαια 2 φιλοι αγορασαν ενα της Bosch και εμειναν ευχαριστημενοι!

Aν λες το ΕasyCut δεν νομιζω να τον βολεψει σε πλαστικο.
https://www.amazon.co.uk/Bosch-06033C9070-EasyCut-Cordless-Lithium-Ion/dp/B071NW5S5Q

Αν λέτε για μένα μην μου τ αλλάζετε τώρα... Αυτό το πράσινο δεν είναι όμορφο.

Σοβαρά όμως αυτό και να μου το πρότεινε κάποιος δε θα τον πίστευα. Αποκλείεται η αλυσίδα να κάνει καθαρή κοπή σε πλαστικό.

Μια χαρά θα είναι νομίζω ο τροχός. Και θα έχει γενικά σαν εργαλείο πολλές περισσότερες εφαρμογές αργότερα.

Προ διμηνου παντως που ηρθε υδραυλικος για καποιες εργασιες τις σωληνες τις εκοβε με παλμικο πολυεργαλειο

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προ διμηνου παντως που ηρθε υδραυλικος για καποιες εργασιες τις σωληνες τις εκοβε με παλμικο πολυεργαλειο

Ωραία ιδέα ! Είχα ξεχάσει ότι έχω ένα τέτοιο parkside. Θα το δοκιμάσω.

Αλλά τον τροχό θα τον πάρω...

Ειναι τα κλασσικα φασον που καθε εταιρεία βαζει τη φιρμα της. Και scheppach ειναι τετοια εταιρεία, πχ τα φαλτσοπριονα dexter ειναι scheppach. Φαίνεται στιβαρο παντως

To κοιταζα πριν παρω το dewalt.ειχα βρει κΆποιες κριτικες και λέγανε καλά λογια!

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απλά σκέφτομαι πως πλησιάζουν την τιμή του dewalt και δεν αξίζει τον κόπο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δοκίμασα δυο τρία κοψίματα.

Πολύ εύκολα κόβει και σχετικά καθαρά. Μπορεί να ήθελε και το σκέτο κοπτικό χωρίς δόντια.

Ο δίσκος νομίζω θα έκοβε πιο καθαρά.

Αλλά η δόνησή του δεν είναι για πολύ ώρα... Ελάχιστα λεπτά και με ενόχλησε. Σκέφτομαι ότι αν το χρησιμοποιούσα ώρα θα υπήρχε θέμα.

3de12c1ad7df3bbffc06fed4e1878591.jpg

Καλά που το θύμισε ο φίλος γιατί είχα ξεχάσει ότι το έχω.