Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Ανα
Δηλαδή αν αρχισει το Lidl να φέρνει και φτηνα τρακτέρ θα αρχίσουμε όλοι να οργώνουμε τα χωράφια που ποτε δεν θα οργώναμε σε αλλη περίπτωση???? χαχαχαχαχαχα
Παντως για να παρεις ρουτερ θα σου πρότεινα να βρεις πρωτα 1-2 προτζεκτ για να κατασκευασεις με αυτο και μετα να το αγορασεις. Τοτε θα δεις τι περιμενες να κανει και τι εκανε και για τον αν χρειαζεσαι να πας σε κατι ακριβοτερο. Και ειμαι παντα τις αποψης πως το εργαλειο πρεπει να ειναι αντιστοιχο των υλικων που χρησιμοποιεις. Δηλαδη αλλο να ρουταρεις ταβλες απο παλετες και mdf και αλλο να εχεις πληρωσει μασιφ ξυλο 100+ ευρω για να φτιαξεις κατι αψογο.
Κοίτα, έχεις τα δίκια σου, είδικα στο "το εργαλειο πρεπει να ειναι αντιστοιχο των υλικων που χρησιμοποιεις".
Από την άλλη, αν το όργωμα του χωραφιού είναι η δουλειά σου, φυσικά θα πάρεις κάτι καλό. Αν, όμως, δεν είναι η δουλειά σου και
όντως δεν θα το όργωνες αν δεν υπήρχαν τα φτηνα τρακτέρ της lidl;
Ή δες το κι αλλιώς: Εγώ προσωπικά, αποκλείεται να φτιάξω κάτι άψογο "anytime soon"

. Για αυτό, φυσικά, και δεν πρόκειται να πάρω μασίφ ξύλο 100+ ευρώ.
Οπότε, όσο μαθαίνω (αν ποτέ βρω χρόνο και δεν είμαι και τελείως ανεπίδεκτος) δεν πρόκειται να κάνει και μεγάλη διαφορά αν θα έχω parkside ή κάτι καλύτερο, να παίζω με τα mdfάκια μου.
Φυσικά καταλαβαίνω έναν πραγματικό "τεχνήτη", ή έναν επαγγελματία, που δεν του αρκεί το Parkside.
Επίσης, το θέμα της ασφάλειας, που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι άλλη ιστορία. Εκεί δεν έχω απάντηση.