Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Όχι μου είπε ότι δεν υπάρχει πια . Είχε μια hegner και δεν τον βόλεψε και πήρε αυτή μετα . Πήγε ο ίδιος και την αγόρασε από Γερμανία . Δεν νομίζω να υπάρχει πλέον .

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Δεσποινα δεν ερχεται καθολου στην Ευρώπη δυστυχώς.
Μάλλον θα μπερδεύτηκε με την τιμή . Δεν μπορεί αυτό να είναι τόσο ακριβό .
https://www.dewalt.com/products/acc...ories/scroll-saw-accessories/worklight/dw7881

Εφοσον εχει ηδη υποδοχη δεν θα ειναι καθολου δυσκολο να προσαρμοσει καποιος ενα φωτιστικο της αρεσκιαα του με ευκαμπτο βραχιονα!

Ας πάρουμε το μηχανάκι κ ας μας προβληματίσει μετά το λαμπάκι του!

Θυμομουν οτι υπηρχε ενα μελος του φορουμ που ειχε δει δια ζωσης τη σεγα της dewalt αλλα δε θυμομουν ποιος ηταν.Τελικα ηταν ο Δημητρης (songless bird)..Αυτος και ο Κυριακος μας ελυσαν ολες τις αποριες περι διαθεσιμοτητας και γι αυτο τους ευχαριστω πολυ..Παντως και τα υπολοιπα μηχανημα που υπαρχουν διαθεσιμα για εμας τους ευρωπαιους ειναι εξισου καλα.Εχω δει review του stevedgood για την pegas και την jet και τα θεωρει εξαιρετικα μηχανηματα μαλλον ανταξια της dewalt..Τωρα εγω προσωπικα εχω καταληξει αναμεσα σε pegas και axminster και μενει μονο να παρω ενα τηλεφωνο στη unicut να ρωτησω για τη jet μπας και γινει καμια καλυτερη τιμη.Συγνωμη παιδια αν γραφω σε λαθος νημα απλα ειπα να το συνεχισω απο εδω που το ξεκινησαμε

Παιδια να πω οτι μολις μιλησα και με τη unicut και μου ειπαν γι αυτο το μοντελο https://www.e-unicut.com/site/product/Σέγα-Πάγκου-JET-JWSS-22Β-M?prdId=JWSS-22B-M&extLang= τελικη τιμη 1120 ευρω.Υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και η τιμη των μεταφορικων για αθηνα 15-30 ευρω

Last edited by a moderator:

Αν επιτρέπεται. Ποιος ο λόγος για τόσο καλή σεγα; Για χόμπυ δεν νομίζω .
Ο οργανοποιος που έχει την DeWalt πουλάει 4-5 κιθάρες τον μήνα αξίας 3-8 χιλιάδων ευρώ.

Οχι Δημητρη δεν ειναι για χομπυ.Απο Σεπτεμβρη αν ολα πάνε καλα σκοπευουμε μαζι με την ξαδερφη μου να ανοιξουμε ενα μικρο εργαστηριακι.Θα ελεγα ημιεπαγγελματικα για αρχη και επειτα βλεπουμε..ηδη εδω και δυο χρονια εχουμε καποιο κερδος απο τις δημιουργιες μας αλλα οχι κατι σπουδαιο.Κατι μπομπονιερες σε γαμους,ημερολογια τα χριστουγεννα και τετοια.Το ιδανικο μηχανημα για την δουλεια αυτη θα ηταν ενα lazer cutter αλλα αυτα ειναι πολυ ακριβα..Για να ειμαι ειλικρινης παντως, εχω και λοξα για τα εργαλεια και τις δουλειες που κανω θα μπορουσα πολυ ανετα να τις κανω και με φθηνοτερα εργαλεια..Στο θεμα της σεγας τωρα τι να πω..Απλα θα ηθελα μια σεγα να εχει συστημα με ευκολη αλλαγη λαμας και οι τιμες που ειδα να υπαρχουν ειναι εξωφρενικες,κοντα στο χιλιαρικο.Δεν ειδα να υπαρχει καποια ενδιαμεση επιλογη...

Με το καλό κ καλές δουλειές.
Να το πάρεις το όποιο καλό μηχάνημα βρεις κ αποφασίσεις. Μπροστά σου θα το βρεις.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Οχι Δημητρη δεν ειναι για χομπυ.Απο Σεπτεμβρη αν ολα πάνε καλα σκοπευουμε μαζι με την ξαδερφη μου να ανοιξουμε ενα μικρο εργαστηριακι.Θα ελεγα ημιεπαγγελματικα για αρχη και επειτα βλεπουμε..ηδη εδω και δυο χρονια εχουμε καποιο κερδος απο τις δημιουργιες μας αλλα οχι κατι σπουδαιο.Κατι μπομπονιερες σε γαμους,ημερολογια τα χριστουγεννα και τετοια.Το ιδανικο μηχανημα για την δουλεια αυτη θα ηταν ενα lazer cutter αλλα αυτα ειναι πολυ ακριβα..Για να ειμαι ειλικρινης παντως, εχω και λοξα για τα εργαλεια και τις δουλειες που κανω θα μπορουσα πολυ ανετα να τις κανω και με φθηνοτερα εργαλεια..Στο θεμα της σεγας τωρα τι να πω..Απλα θα ηθελα μια σεγα να εχει συστημα με ευκολη αλλαγη λαμας και οι τιμες που ειδα να υπαρχουν ειναι εξωφρενικες,κοντα στο χιλιαρικο.Δεν ειδα να υπαρχει καποια ενδιαμεση επιλογη...
Έχω δει ερασιτέχνη οργανοποιο που χρησιμοποιεί laser CO2 . Του είχε κοστίσει από Κίνα με μεταφορικά και εκτελωνισμο κοντά στο χιλιάρικο .

Ευχαριστω πολυ Κωστα.Κυριακο το ξερω οτι ειναι δωρεαν.εχω βρει αυτη https://www.axminster.co.uk/axminster-trade-series-ex-21-scroll-saw-101772

Κώστα εγω ψηφίζω Αγγλία φιλε.
Και τα 400 της διαφορας θα τα αξιοποιησεις αλλου!!! Μια καλη σκουπα ενα καλο φαλτσοπριονο θα σε βοηθήσει!!!

Κυριάκο

Ότι μου ζήτησες φαίνονται στις παρακάτω φωτο.

Εγώ χρησιμοποιώ στα industrial lamp το 401 (HAMMER SILVER).

Οκ μάστορα μου της άρεσε καλύτερα αυτό σε ευχαριστώ

Οκ μάστορα μου της άρεσε καλύτερα αυτό σε ευχαριστώ

Έχει το τηλέφωνο τους. Πάρε να συνεννοηθείς & πάλι εδώ είμαστε.

Εκτός από την μεταφορά Μιχάλη ίσως είναι καλύτερα να μείνει μόνο το "Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα " για να μην συγχέεται με το συνώνυμο.
- Ταπεινή γνώμη :operator:

Κυριοι, εχω αυτα τα προιοντα
exotic indian names
Αναφερει καποιο ως κολλα ντεκουπαζ και τζελ μεταφορας εικονας.
Ειναι καποιο απο αυτα, αυτο που χρειαζομαστε ως μα λυση για μεταφορα εκτυπωμενης εικονας σε ξυλο??

Εχθες πήρα τον πυρογραφο με το σταθμό. Στο νήμα με τις παραλάβες έκανα και ποστ. Το θέμα είναι πως ξαναδοκιμασα να γράψω κάτι και η μύτη δεν με βολεύει καθόλου. Δοκιμάζω όλες τις θερμοκρασίες αλλά και πάλι δεν βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να τον αλλάξω και να πάρω τον άλλο με τις μύτες; ρωτάω γιατί είναι στα 20w .... Και μέχρι τους 500 βαθμούς, ενώ αυτός μέχρι τους 750. Βέβαια πάνω από τους 500 νομίζω ότι καταστρέφει δεν γράφει. Μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν να τον δούνε πρώτα. Να το τολμησωή θα χάσω πολύ από τη σταθερότητα της θερμοκρασίας; (να συμπληρώσω πως κάνω μικρά αντικείμενα - όπως στη φωτο- και με μικρά γράμματα όπως η καρδούλα και με χαλάει όταν μαυρίζουν τα γραμματα)
265e7e15f21907096675f06f657a4373.jpg
2dc03089f25a090a457b51a373f01829.jpg
574d8ed205493952bb95e524e724b13e.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν παίρνεις ένα laser να ησυχάσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέχρι 100 ευρώ laser δεν νομίζω να υπάρχει. Αλλά και να υπήρχε.... Που είναι η χαρά της δημιουργίας; άσε που τα γράμματα είναι του συζύγου και το χαίρεται κιόλας.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk