Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πηρα δυο λαμπες λεντ τ8 σωληνα να βαλω στο εργαστηριο .η λαμπα εχει ενα N και ενα L στην μια ακρη και το ιδιο εχει και η μια πλευρα της βασης .παιζει ρολο εαν θα μπει το Ν της λαμπας με το Ν της βασεις και L της λαμπας με το L της βασεις?

Ευχαρισω Πανο γιατι κατι δεν μου κολλουσα οταν τα εβαζα ιδια η λαμπα εμπαινε αναποδα (αυτο σαν ραφη που εχει μεσα ερχοταν απ την κατω μερια)

Αν υπάρχει παλιό φωτιστικό,στη θέση του σταρτερ βάζεις το αντίστοιχο βαρελάκι που συνοδεύει την λάμπα.
Σε καινούργια κατασκευή, βάζεις απλά τα δύο καλώδια στην είσοδο της λάμπας.
Πολικότητα δεν υφίσταται λόγω του ότι δεν υπάρχει στο εναλλασσόμενο.Εναλλασσετε δηλαδή...

Η ραφή,όπως βολεύει οπτικά...

Last edited by a moderator:
Πανο ευχαριστω και παλι καινουργια ειναι η βαση ως συνδεση εχει ενα ετοιμο φιξαρισμενο φις που κουμπωνει πανω στην βαση !

Ψάχνω για κλειδαριά που να κλειδώνει κάθετα. Για ξύλινο κουτί με καπάκι. Δυστυχώς ένα μαγαζί που έφερνε στον Πειραιά τις σταμάτησε. Έχω ψάξει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω μαγαζί που να τις πουλάει. Αν ξέρει κανείς θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, δεν είναι κακό αλλά το μυαλό μου το έχει συνδιασει με βαλίτσες. Ψάχνω κάτι όπως στην φώτο. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ίσως δεν βάζω τις σωστές λέξεις για αναζήτηση. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν πια! Κάτι όπως της φωτογραφίας.
4f578a35e64188ef9b631a1edd2eb01d.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες αφου συμπληρωσα τα σετ μπαταριας κρουστικου και παλμικου λεω να μπω πιο σοβαρα και στα αναλωσιμα μιας και αυτα που εχω ειναι πια διασκορπα....

Απο σετ τρυπανακια ξυλου και μπετου τι προτεινετε...;

Κοιταζοντας λιγο στο net ειδα αυτα σε ξυλο και αυτα για μπετο...

Ειναι λιο τσιμπημενα αλλα η ποιοτητα πανω απο ολα....

Φυσικα εαν εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο ποιοτικο ευχαριστως....

Κωστα εξαιρετικες επιλογες και τα δυο σετ τα ξυλου τα ειχε δωρο με το gsr μου και τα δευτερα (οχι hex ) τα ειχαμε παρει σε ομαδικη σε πολυ καλη τιμη!

παιδια καλημερα..Μηπως γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι που να τροχιζει πλανες και σκαρπελα εδω στην αθηνα?