Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Απογοητευτικες? Γιατι? Για τα λεφτα τους καλα ειναι, αφου....Παιδιά α επειδη εχω απογοητευτει με κατι καρυδακια λιντλ, σε τι οικονομικές μαρκες να κοιτάξω; stanley, force, ή τι;
Επίσης τα spline είναι αυτά που ταιριαζουν και σε μπουλόνια torx?
Η μαϊμού στα χαρτιά είναι καλύτερη καθώς είναι απομίμηση του μεγάλου τρίμερ της makita. Παίρνει και δύο collet . Το βύσμα της πρίζας να προσέξεις όταν αγοράζεις από Αγγλία.Η επομενη μου αγορα εχω αποφασίσει να ειναι ενα τριμερ. Εχω δει αυτο : https://www.amazon.co.uk/101748-Ele...1554014651&s=gateway&sprefix=router+tr&sr=8-3
Καθώς και το γνωστό m3700. Εσείς τι θα επιλέγατε;;να δοκιμασω το αγνωστο το οποίο ομως εχει και ροοστατη ή να παω στα γνωριμα μονοπατια απο ελλαδα ;;
Ελαντε?Γι αυτο ρωταω τους ειδικούς.. Ποσο χρήσιμο ειναι τελικα η επιλογη ταχύτητας; Οσο για τα 8mm συμφωνώ αλλα προορίζεται για μικροδουλειες οποτε και τα 6 καλα θα ειναι νομιζω. Για μεγαλύτερα θα ερχομαι στο δικο σου εργαστήριο :Ρ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.