Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Το GSR προσωπικα το θεωρω ενα απο τα καλυτερα κατσαβιδοδραπανακια με ιδανικο μεγεθος και αποδοση που θα σε αφησει ευχαριστημενο!!!
Συνοδευει αριστα τα μεγαλα 18άρια κρουστικα δραπανοκατσαβιδα!
Στον Πειραια εχω μονο το 10.8 GSB το οποιο κανει σχεδον ολες τις δουλειες και ενα GSB18V μενει στο ραφι!

Πηρα αυτη την ασφαλτινη ταινια απο τα lidl. Κλασσικη αγορα "δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ή τι κανει, αλλα φαινεται ενδιαφερον, θα το παρω" 😁.
Οποτε...η προφανης ερωτηση: Τι κανει αυτη η ταινια; :)
Στο περιπου καταλαβαινω οτι ειναι για μονωση, ειναι πιο παχια απο την κλασσικη μονωτικη και μοιαζει περισσοτερο με λαστιχο. Αλλα θα ηθελα, αν καποιος ξερει, καποια παραδειγματα που ειναι προτιμοτερη απο μια (καλη) απλη μονωτικη.
Ευχαριστω.

Προφανος μιλας για αυτην...
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=25712

Κυριος η συγκεκριμενη ειναι για θεματα υγρομονωσης σε λουκια,υδροροες και σε στεγαστρα ειτε ελενιτ,σαντουιτς η λαμαρινα οπου στην ακρη δεν γινεται καλη εφαρμογη...
Δεν ξερω η κολλα της ποσο ισχυρη ειναι αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις δεν φτανει μονο αυτη....
Επειδη λεει ασφαλτικη η καλυτερη κολληση,υπερβολη και δυσκολο ο καθενας να το κανει,ειναι ασφαλτικη κολλα απο κατω και ζεσταμα με μπουρου για να γινει ενα σωμα....ποιος θα το κανει....1/10 αλλα θα παρεις το 110% της χρησιμοτητας της....

Aυτες τις ταινιες τις χρησιμοποιουν στα καραβια για να βουλωνουν σωληνες που χανουν ειτε αερα ειτε υγρα. Κολλαει και σε υγρες επιφανειες επειδη εχει πισσα.
Ειχα παρει πριν καμμια δεκαρια χρονια μια, η οποια πλεον ξεραθηκε, αλλα δεν ετυχε να την χρησιμοποιησω ποτε και πουθενα! Τις ειδα και σημερα αλλα δεν πηρα.

Εσυ πηρες το σπρευ αποκολλησης ετικεττων και υπολειματων κολλας που ηθελες για το παραθυρο που ελεγες? :))

"60 μηνες" λεει οτι κραταει αυτη.
Ναι, καταλαβαινω αυτο με τις υγρες επιφανειες. Ισως εχει και νοημα σε καθετες. Γιατι σε οριζοντιες, μπορεις να βαλεις καποια σιλικονη ή κατι τετοιο.
Για να δουμε αν θα τη χρησιμοποιησω τελικα πουθενα τα επομενα 5 χρονια :)

Ναι, Μιχαλη, βεβαιως πηρα. Κανει καλη δουλεια. Καναμε κοντρα με τη συζυγο, αυτη με κατι δικα της κι εγω με αυτο. Τελειωσα στο μισο χρονο :)
Βεβαια, παλι πρεπει να βγαλεις το χαρτι πρωτα, αλλα βοηθαει και σε αυτο και, μετα, στην κολλα που εχει μεινει κανει αμεσως δουλεια.

Κανει πολυ καλη δουλεια πραγματι και με ωραιο αρωμα.

Πηρα και το αλλο σπρευ, για τους λεκεδες, ισως ειναι εξ'ισου καλο. Και την μαγνητικη μπαρα, VFM. Kαι αλλα χρησιμα πραματα :)

Κανει πολυ καλη δουλεια πραγματι και με ωραιο αρωμα.

Πηρα και το αλλο σπρευ, για τους λεκεδες, ισως ειναι εξ'ισου καλο. Και την μαγνητικη μπαρα, VFM. Kαι αλλα χρησιμα πραματα :)

Κι εγω το πηρα το αλλο ;)
Και τις μαγνητικες τις πηρα, γιατι του jumbo δεν κανουν για κατσαβιδια και τετοια, ολο πεφτουν. Απλως, ηξερα απο πριν οτι, δεν κανουν για το ιδιο μερος (πορτα ντουλαπας, μονο 35cm), οποτε πρεπει ή να βρω αλλο, ή τροπο να τις κοντυνω...

Παιδες σημερα δοκιμασα την πλανη του Lidl και τα μαχαρια του δεν ειναι οτι το καλυτερο....φαλτσοκοβουν...οποτε θελουν συγουρα αλλαγη...τι προτεινεται...;
Eχω βρει της Dewalt και της Bosch....

https://www.stereotiki.gr/store4/dewalt-dt3906-qz-mahairia-planis-iridio.html
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5608

..για ποια απο τις 2 να παω...;..παιζει κατι αλλο....

Tης bosch τα ξερω γιατι προσφατα αλλαξα τα μαχαιρια σε μια πλανη ρευματος bosch που εχει ο πατερας μου. Ειναι μια χαρα και δοκιμασμενα.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κι εγω το πηρα το αλλο ;)
Και τις μαγνητικες τις πηρα, γιατι του jumbo δεν κανουν για κατσαβιδια και τετοια, ολο πεφτουν. Απλως, ηξερα απο πριν οτι, δεν κανουν για το ιδιο μερος (πορτα ντουλαπας, μονο 35cm), οποτε πρεπει ή να βρω αλλο, ή τροπο να τις κοντυνω...

Μπορείς να τις κάνεις όσο θέλεις ... έχει μέσα μαγνήτες σε τεμάχια το ένα δίπλα στο άλλο ... βγάζεις όσα δεν χρειάζεσαι και κόβεις την βάση εκεί που θέλεις.

Μπορείς να τις κάνεις όσο θέλεις ... έχει μέσα μαγνήτες σε τεμάχια το ένα δίπλα στο άλλο ... βγάζεις όσα δεν χρειάζεσαι και κόβεις την βάση εκεί που θέλεις.

Δεν τις ειχα ανοιξει καν.
Τρελη πληροφορια μου εδωσες osatosa :)

Με την ευκαιρια, επειδη κι εγω εχω την πλανη, ξερουμε οτι κανουν (ταιριαζουν) και οι δυο αυτες λαμες στο parkside;

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Χρησιμη πληροφορια Νικο!:a0210:
Δεν το ειχα παρατηρησει καθως δεν μου ειχε χρειαστει! Η silverline εβγαζε φτηνο σετ με 3 διαφορετικα μεγεθη, οποτε εκανα την δουλεια μου σε στενα σημεια.

Εαν εχει κομματια μεσα ειναι διαφορετικο απο το να εχει μια μεγαλη ραβδο που εαν την κοψεις(πριονι) ισως καταστρεψεις τον μαγνητη (τις ιδιοτητες).

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Tης bosch τα ξερω γιατι προσφατα αλλαξα τα μαχαιρια σε μια πλανη ρευματος bosch που εχει ο πατερας μου. Ειναι μια χαρα και δοκιμασμενα.

Bosch φοραει και η δικια μου και ειναι σουπερ.

Ένταξη...το πήρα το μυνημα....:a0210:
Ευχαριστώ....!!!

Πήρα τελευταία 3 τεμάχια Μιχάλη και ένα από αυτά μου έπεσε από τα χέρια και χτυπώντας κάτω ένα τεμάχιο από τους μαγνήτες περίπου 5-6 εκατοστά μήκος πίεσε και έσκισε το μαύρο πλαστικοποιημένο χαρτί που έχει πάνω από τους μαγνήτες και έτσι είδα πως είναι μέσα.
Πάντως ότι και να τους κρεμάσεις επάνω το κρατάνε ...μέχρι και σφυρί κρατάει. Τρυπάνια μικρού μεγέθους δεν μπορείς να τα ξεκολλήσεις από επάνω.

Μαστορια καλησπερα.. θελω εναν σωστο φορτιστη για την μπαταρια του αμαξιου και της μηχανης.. θελω να παιξω κατω απο 50ε και μου χει κατσει στο ματι ο ARCMAX FAST MAX 30 ..
https://www.tserkezidis.com/arcmax-fast-max-30

Απλα μια ερωτηση, λεει : Για μπαταρίες μολύβδου 30ah-200ah . Της μηχανης ειναι αν θυμαμαι καλα 9ah.. εχει καποιο θεμα;

Παιδες σημερα δοκιμασα την πλανη του Lidl και τα μαχαρια του δεν ειναι οτι το καλυτερο....φαλτσοκοβουν...οποτε θελουν συγουρα αλλαγη...τι προτεινεται...;
Eχω βρει της Dewalt και της Bosch....

https://www.stereotiki.gr/store4/dewalt-dt3906-qz-mahairia-planis-iridio.html
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5608

..για ποια απο τις 2 να παω...;..παιζει κατι αλλο....
Όταν λες φαλτσοκόβουν τι εννοείς , γιατί αν εννοείς ότι από την μια πλευρά κόβουν περισσότερο από την άλλη θέλουν απλά ρύθμιση .
Bosch έχω και εγώ στην μια και "πετάει" αλλά στην άλλη έχω αφήσει τα μαμά μαχαίρια για ξεχονδρισμα σε σαβούρα .

Καλησπέρα,καλός είναι αλλά πολύ μεγάλος.Στην μηχανή (18ah σε 1000ρη) μπορεί να κάνει και ζημιά μακροπρόθεσμα.Κοίτα σε ηλεκτρονικό φορτιστή-συντηρητή,όποτε τον αφήνεις και μόνιμα επάνω στη μηχανή.

Όταν λες φαλτσοκόβουν τι εννοείς , γιατί αν εννοείς ότι από την μια πλευρά κόβουν περισσότερο από την άλλη θέλουν απλά ρύθμιση .

Ναι... Όπως το λες....ρυθμίζεται αυτή του lidl ;