Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Έχεις κάποια φωτογραφία πρόχειρη, να δω σε τι αναφερεσε;

Θέλω να ενώσω έξι 4,5χ14,5cm κομμάτια ξύλου για το πάνω μέρος ενός εξωτερικού τραπεζιού με κρυφές συνδέσεις, γι αυτό και ψάχνω τις συγκεκριμένες βίδες ή κάποιες που να κάνουν παρόμοια δουλειά χωρίς να καταστρέφουν το ξύλο

Θέλω να ενώσω έξι 4,5χ14,5cm κομμάτια ξύλου για το πάνω μέρος ενός εξωτερικού τραπεζιού με κρυφές συνδέσεις, γι αυτό και ψάχνω τις συγκεκριμένες βίδες ή κάποιες που να κάνουν παρόμοια δουλειά χωρίς να καταστρέφουν το ξύλο

Χρησιμοποίησε κανονικές ξυλόβιδες και ροδέλες στο κατάλληλο μέγεθος.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

και ξυλοβιδα με ροδελα κανει, αλλά πιο γρηγορη και ιδια δουλεια κανεις με λαμαρινοβιδα ψωμακι

large_20180528083832_lamarinovida_psomaki_me_stayro_m3_5_din_7981_galvanize_3_5x25_100tem.jpeg

Υπάρχουν νοβοπανόβιδες ψωμάκι και την ίδια δουλειά θα κάνεις με όποια νοβοπανόβιδα έχει ίσιο κεφάλι. Δες εδώ κάτω από την περιγραφή Truss, waffer, washer.

Οι ιδανικες ειναι αυτες που εχουν κεφαλι σαν τις waffer
Μερικες βιδες στο site του Τσαμουρη ειναι λαμαρινοβιδες (οπως και οι waffer) αλλά γραφει νοβοπανοβιδες?????

Όχι-απλα μοιάζουν. Έχουν το ίδιο κεφάλι (waffer, ψωμακι κλπ)αλλά διαφέρουν στο σπείρωμα.

Νομίζω ότι η κατασκευαστική διαφορά των απλών βιδων με τις ειδικές είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.
Μιλάω για την απόσταση χωρίς σπείρωμα που επιτρέπει στις ειδικές να βιδωνουν μόνο στο ένα κομμάτι, με συνέπεια το σφίξιμο να είναι όπως πρέπει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θελω να παρω ενα γωνιακο τροχο στα 125mm,
Εχω ομως στοκ δισκους στα 115mm.
Μπορω να τους βαλω πανω σε αυτον? Ενα εκατοστο κανει τη διαφορα καπου?

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Δεν βλεπω καποιο θεμα με το παραπανω. Ολοι οι 125μμ δισκοι καποτε φτανουν με την χρηση τα 115μμ!

Η αγορα γενικοτερα ενος γωνιακου τροχου 125mm,σε σχεση με 115mm, ειναι η βελτιστη αγορα για τον λογω οτι εχεις 2 επιλογες...

Τι προτηθεσαι να παρεις δεν μας λες....:chinscratch:

Η αγορα γενικοτερα ενος γωνιακου τροχου 125mm,σε σχεση με 115mm, ειναι η βελτιστη αγορα για τον λογω οτι εχεις 2 επιλογες...

Τι προτηθεσαι να παρεις δεν μας λες....:chinscratch:
Makita 18V... αλλα μετατειθεται στο μελλον ερχεται 8κιλο 230v

Πριν κανα μηνα επαιζα με την μαμα του, απο το συνεργειο που μας κανει την εγκαταασταση για το φυσικο αεριο!

40853545733_cdd0d76852_b.jpg

40853545013_897615fd0f_c.jpg

Για τα ψιλα και την πολυ δουλεια ειχαν το μικρο SDS bosch GBH και για τα χοντρα και τα ζορια ειχαν αυτο το γομαρι, το SDS max.
Και τα δυο εργαλεια πανω απο μια δεκαετια σκληρης και συνεχους δουλειας...