Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Φωλιες λαμαρινοβιδας για φτερα.
Χρησιμοποιείται κατα κόρον στην φανοποιεια.

Thank you
Self tapping screw spire clips or U-clips

καλησπερα σε ολη τη παρεα και ακομα μια φορα την βοηθεια σας. Θελω να παρω ενα τρυπανι σαν https://www.skroutz.gr/s/16611904/Total-TH308266-2.html

Αξιζει ;

η το μικροτερο του αδερφακι αυτο ;

https://www.skroutz.gr/s/19801635/Total-TH306226.html

Γενικα η τοταλ ειναι καλη μαρκα;

Σας ευχαριστω πολυ

Κοίταξε καί τά Ingco,είναι οικονομικά καί έχω ακούσει καλά λόγια.

https://www.skroutz.gr/c/950/skaptika-diatritika/m/3857/Ingco.html

Η τοταλ ειναι φασον μαρκα δυστυχως.
Ειναι εφαμιλη με bormann crausmann κλπ κλπ.
Αν θελεις ενα εργαλειο να σε συντροφευει χρονια δες αυτο που εχουν ανεβασει τα παιδια στο νημα των προσφορών!

Η τοταλ ειναι φασον μαρκα δυστυχως.
Ειναι εφαμιλη με bormann crausmann κλπ κλπ.
Αν θελεις ενα εργαλειο να σε συντροφευει χρονια δες αυτο που εχουν ανεβασει τα παιδια στο νημα των προσφορών!

μαρκα μοντελο αν σου ειναι ευκολο ;

Βέβαια πρέπει να ξέρουμε για τι χρήση το θέλει. Αν δεν είναι επαγγελματίας άσκοπα θα πάρει το bosch το μπλε.
Μπορείς φίλε να δεις και τα Einhell.
https://www.plus4u.gr/hlektriko-skaptiko-pistoleto-peristrofiko-einhell-rt_rh-20%252f1-500w-(4258491)/120085877-120085877/p

Επίσης τρέχει μια προσφορά για τα LUX που φέρνει το Praktiker. Είναι Γερμανική εταιρεία με φασόν λογική. Βέβαια πολλά εργαλεία της όπως τα κατσαβίδια ή οι πένσες είναι από τις κορυφαίες εταιρείες (felo, nws).
Συνεπώς δεν είναι τόσο της πλάκας.
https://www.praktiker.gr/p/peristrofiko-pistoleto-lux-710watt-70345

Σωστα, ειναι πολυ σημαντικο να γνωριζουμε για τι χρηση το θελει κυριως.

Απο την αλλη ομως, ενα επαγγελματικο εργαλειο καλλιστα μπορει να το χρησιμοποιει και ενας ερασιτεχνης καθως δεν ειναι μονο πιο αξιοπιστο, αλλα πολλες φορες εχει ανωτερα χαρακτηριστικα που σου κανουν την δουλεια πιο ευκολα, πιο βολικα και με περισσοτερη ασφαλεια.

Σωστα, ειναι πολυ σημαντικο να γνωριζουμε για τι χρηση το θελει κυριως.

Απο την αλλη ομως, ενα επαγγελματικο εργαλειο καλλιστα μπορει να το χρησιμοποιει και ενας ερασιτεχνης καθως δεν ειναι μονο πιο αξιοπιστο, αλλα πολλες φορες εχει ανωτερα χαρακτηριστικα που σου κανουν την δουλεια πιο ευκολα, πιο βολικα και με περισσοτερη ασφαλεια.
Ναι αλλά αν δεν έχει πολύ μπάτζετ να διαθέσει το επαγγελματικό θα του είναι "too much".
Αυτό το LUX είναι πολύ καλό πιστεύω.

Ναι αλλά αν δεν έχει πολύ μπάτζετ να διαθέσει το επαγγελματικό θα του είναι "too much".
Αυτό το LUX είναι πολύ καλό πιστεύω.

Όταν κάποια φθηνά σταματήσουν να δουλεύουν,Όταν σε κάποια η κρούση τους θα είναι σαν να μην υπάρχει,τότε θα καταλάβουμε ότι επαγγελματικό εργαλείο είναι αυτό που απλά θα κάνει τη δουλειά του όταν χρειαστεί...
Αν δεν υπάρχει χρήμα τότε Καλύτερα να σπάμε τα χέρια μας με το σφυροκάλεμο πάρα τα νεύρα μας...

Φιλικά.

Να πω και εγω πως το σκεφτομαι καθως στα 18 μου αγορασα top of the line ΜΕΤΑΒΟ πιστολετο αλλα το εχω ακομα.

Οταν βγηκα το προηγουμενο Σαββατο για ποτακι και εδωσα ενα 50αρικακι για μερικα ποτηρια βοτκα ανετα θα καθομουν μεσα για να δωσω το 50αρικακι συν τα χρηματα του ΤΟΤΑΛ καινα παρω το μπλεδακι να κανω την δουλεια μου πιο ανετα, ξεκουραστα για κραδασμους και αγγυημενα.

Προσωπικη μου γνωμη παντα δεν χρειαζεται να συμφωνησουν ολοι.

παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,

Η χρηση θα ειναι και επαγγελματικη ισως οχι τοσο labor intensive αλλα γενικα μαλλον για το μπλεδακι θα παω.Ο λογος ειναι οτι με ενα επιπλεον 50αρικο παιρνω σοβαρο εργαλειο, δοκιμασμενο.Θα κοπει και τιμολογιο....Παιδια ειδα το φως οταν πλεον μετα απο Parkside επσε στα χερια μου ενα Milwaukee (δωρακι).

Επαθα πλακα. Τελικα οτι πληρωσεις παιρνεις.

Να πω και εγω πως το σκεφτομαι καθως στα 18 μου αγορασα top of the line ΜΕΤΑΒΟ πιστολετο αλλα το εχω ακομα.

Οταν βγηκα το προηγουμενο Σαββατο για ποτακι και εδωσα ενα 50αρικακι για μερικα ποτηρια βοτκα ανετα θα καθομουν μεσα για να δωσω το 50αρικακι συν τα χρηματα του ΤΟΤΑΛ καινα παρω το μπλεδακι να κανω την δουλεια μου πιο ανετα, ξεκουραστα για κραδασμους και αγγυημενα.

Προσωπικη μου γνωμη παντα δεν χρειαζεται να συμφωνησουν ολοι.

Φιλε ασε και εγω το σαββατο εκαψα ενα 40αρι...το πρωτο μου μπλεδακι θα ειναι

Last edited by a moderator:
Εμ... ειδες που ερχεσαι στα λογια μου?

Δυστυχως εχουμε πιει και εχουμε φαει πολλααααααααα εργαλεια αλλα ολα χρειαζονται!

Και που να δεις ποσα εργαλεια εχουν κανει καπνο οσοι καπνιζουν!

Με το καλο η αγορα!

παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,

Η χρηση θα ειναι και επαγγελματικη ισως οχι τοσο labor intensive αλλα γενικα μαλλον για το μπλεδακι θα παω.Ο λογος ειναι οτι με ενα επιπλεον 50αρικο παιρνω σοβαρο εργαλειο, δοκιμασμενο.Θα κοπει και τιμολογιο....Παιδια ειδα το φως οταν πλεον μετα απο Parkside επσε στα χερια μου ενα Milwaukee (δωρακι).

Επαθα πλακα. Τελικα οτι πληρωσεις παιρνεις.

Φιλε ασε και εγω το σαββατο εκαψα ενα 40αρι...το πρωτο μου μπλεδακι θα ειναι

Εφόσον το θες για επαγγελματική χρήση το Bosch είναι μονόδρομος..
Το έχω εδώ και 4-5 μήνες το συγκεκριμενο και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω....

Ωραιο και δυνατο διδυμο! Σου ευχομαι συντομα και σε μπαταριας :)

Με μια σακουλα μπαταριες και δυο διπλους φορτιστες, ισως! Εκτος και να πανε οι μπαταριες στα 40Ah...