Φίλε τα τρυπάνια από το Lidl?
Φίλε τα τρυπάνια από το Lidl?
Γενικώς δε διαφωνώ με αυτό που λες. Έχω όμως μια παράμετρο σε αυτό που εννοώ. Όλα μου τα εργαλεία είναι facom, wiha, wera, orbis, witte, rubicon, luckhaus και acesa. Έχω όμως ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας Parkside που το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά. Η επόμενη φορά που θα το ξαναχρειαστώ είναι σε κανα χρόνο. Επειδή δούλευα στη δουλειά ένα μπλε bosch καθημερινά +makita, dewalt περιστασιακά, έκρινα πως και το parkside θα με βόλευε. Γιατί εκτός που δεν το έχω με τα δράπανα, δεν τα χρειάζομαι πολύ. Αν χρειαστώ σε καθημερινή δουλειά δράπανο θα πάρω ένα καλύτερο, όμως μέχρι τότε είμαι ok. Διότι το μπαταρίας αν δεν το δουλεύεις συχνά θα χαλάσει.Όταν κάποια φθηνά σταματήσουν να δουλεύουν,Όταν σε κάποια η κρούση τους θα είναι σαν να μην υπάρχει,τότε θα καταλάβουμε ότι επαγγελματικό εργαλείο είναι αυτό που απλά θα κάνει τη δουλειά του όταν χρειαστεί...
Αν δεν υπάρχει χρήμα τότε Καλύτερα να σπάμε τα χέρια μας με το σφυροκάλεμο πάρα τα νεύρα μας...
Φιλικά.
Ναι αν το δουλέψει επαγγελματικά ίσως είναι μονόδρομος κάτι επώνυμο.Παιδια οι αποψεις διιστανται και φυσικα δεν ειναι δυνατον να συμφωνουν ολοι.
Σκοπος ειναι να καλυφθουν οι αναγκες του ενδιαφερομενου.
Οπως ειπε το παλικαρι θα το δουλεψει και επαγγελματικα οποτε το εξτρα 50αρικακι οχι μονο δεν αποτελει ανασταλτικο παραγοντα αλλα αντιθετα θα ελεγα επιβαλλεται να δοθει.
Γενικώς δε διαφωνώ με αυτό που λες. Έχω όμως μια παράμετρο σε αυτό που εννοώ. Όλα μου τα εργαλεία είναι facom, wiha, wera, orbis, witte, rubicon, luckhaus και acesa. Έχω όμως ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας Parkside που το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά. Η επόμενη φορά που θα το ξαναχρειαστώ είναι σε κανα χρόνο. Επειδή δούλευα στη δουλειά ένα μπλε bosch καθημερινά +makita, dewalt περιστασιακά, έκρινα πως και το parkside θα με βόλευε. Γιατί εκτός που δεν το έχω με τα δράπανα, δεν τα χρειάζομαι πολύ. Αν χρειαστώ σε καθημερινή δουλειά δράπανο θα πάρω ένα καλύτερο, όμως μέχρι τότε είμαι ok. Διότι το μπαταρίας αν δεν το δουλεύεις συχνά θα χαλάσει.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προλαλήσαντα. Καλά τα επαγγελματικά εργαλεία αλλά δεν είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά για εργαλεία που δε τα χρησιμοποιούμε εντατικά καθημερινά και επαγγελματικά. Επίσης δεν είναι κανόνας ότι εργαλεία που δεν είναι makita, dewalt και bosch αλλά κάποιες άλλες πιο φθηνές μάρκες θα είναι απαρατήρητα και φόλες. Δεν είναι έτσι και το έχω διαπιστώσει πολλές φορές γι' αυτό και δε θα συμφωνήσω με την άποψη ότι είτε θα πάρουμε ένα επαγγελματικό ακριβό, είτε καλύτερα να κάνουμε τη δουλειά με τα χέρια. Ανάλογα τις ανάγκες του, το budget και τα γούστα του, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και υπάρχουν επιλογές για όλους.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σε ολη τη παρεα και ακομα μια φορα την βοηθεια σας. Θελω να παρω ενα τρυπανι σαν https://www.skroutz.gr/s/16611904/Total-TH308266-2.html
Αξιζει ;
η το μικροτερο του αδερφακι αυτο ;
https://www.skroutz.gr/s/19801635/Total-TH306226.html
Γενικα η τοταλ ειναι καλη μαρκα;
Σας ευχαριστω πολυ
Ο κάθε μάστορας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας πρέπει πρώτα απ´όλα να ξέρεις τις ανάγκες του.
Αυτές θα του καθορίσουν τι εργαλείο θα αγοράσει ...αν δεν τις ξέρει ...τότε έχει πολύ δρόμο μπροστά του ...
Ο κάθε μάστορας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας πρέπει πρώτα απ´όλα να ξέρεις τις ανάγκες του.
Αυτές θα του καθορίσουν τι εργαλείο θα αγοράσει ...αν δεν τις ξέρει ...τότε έχει πολύ δρόμο μπροστά του ...
Γιαννη συμφωνω να την παρεις.
HSS-R ειναι καλα τρυπανακια και ενδυκνυονται και για χρηση σε κολωνατα οπου πιεζεις το τρυπανι στο υλικο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.