Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πένσα κοφτακι μυτοτσιμπιδο που έχω και από τις δύο εταιρίες τα knipex είναι καλύτερα.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:ernaehrung004:

Καλημέρες!!! Μήπως έχει "πάρει" το μάτι κανενός εδώ στην Ελλάδα εργαλεία της γιαπωνέζικης MARVEL ???

Από μια πρόχειρη αναζήτηση:
https://papantoniouelectric.gr/product/koftis-kalwdiwn-marvel-me-22c/

To θέμα βέβαια είναι τι λένε σε σχέση με τα Knipex που τα βρίσκεις και στο περίπτερο που λέει ο λόγος και είναι σχεδόν πάντα στην κορυφή της κατηγορίας του καθενός, σε τιμές λογικές για την ποιότητά τους.

Από μια πρόχειρη αναζήτηση:
https://papantoniouelectric.gr/product/koftis-kalwdiwn-marvel-me-22c/

To θέμα βέβαια είναι τι λένε σε σχέση με τα Knipex που τα βρίσκεις και στο περίπτερο που λέει ο λόγος και είναι σχεδόν πάντα στην κορυφή της κατηγορίας του καθενός, σε τιμές λογικές για την ποιότητά τους.

Ευχαριστώ!!! Είναι το μονο που έχω βρει Ελλάδα. Αλλά δεν ψάχνω τα πενσικά της, θα παραμείνω στα Knipex. Ιντερνετ δεν βλέπω κάτι και για αυτό ρωτάω μήπως και κάποιος τα έχει βρει κάπου σε μαγαζί που δεν εμφανίζεται στο ιντερνετ...

Γνωρίζει κανείς αυτήν την εταιρία...;

https://hilka.co.uk/3-76mm-scraper-78303303.html
Αγοράσα από ένα μαγαζί έναν σκληρό στοκαδορο που χρειαζόμουν και έχω πάθει την πλάκα μου από την σκληρότητα και ανθεκτικότητα του...

Ναι εγώ.... Αρκετά τίμια εργαλεία για το κόστος τους... Την Δευτέρα περιμένω μια παραγγελία στην εν λόγω μάρκα εργαλείων που έκανα από εδώ: https://allen.gr/el/proionta/ergaleia/1252-ergaleia-cheiros/

Πολύ σωστή η παρατήρηση, αλλά, μεταξύ μας, η πρώτη είναι ή η τελευταία; Απλά κάποιες εταιρείες (αρκετές) έχουν σχεδόν το σύνολο των εργαλείων τους rebranded και κάποιες άλλες παράγουν οι ίδιες κάποια και κάποια άλλα στους καταλόγους τους είναι rebranded.

Εγώ δεν ξέρω εαν είναι φασόν η οχι....ξέρω ότι με βάση την χρήση ,γιατί αυτό είναι το κύριος κριτήριο,είναι καλύτερος και από επώνυμους...μιλάω για τον στοκαδορο..
Οπότε ψάχνω αντίστοιχες σπατουλες/στοκαδορους σε διαφορά μεγέθη που θέλω...

ενοειται οτι θα αγορασεις τα εργαλεια που σε βολευουν κι ας φτιαχνονται και στο Τζιμπουτι, που λεει ο λογος
αν ειναι και σε νορμαλ τιμη ... βουρ

Παιδια, καποια προταση για σετ κολαουζων/φιλιερας μαζι με τα τρυπανια;
Η χρηση θα ειναι ερασιτεχνικη και μαλλον απιθανο να πιασω ατσαλια μεγαλης σκληροτητας.
Μην παω ομως σε ποιοτητα ebay banggood

Αυτο το σετακι ...'μαζι με τα τρυπανια' το ηθελα και το εψαχνα και εγω πολλα χρονια μεχρι που το βρηκα προσφατα στο σετακι που πουλουσε το Lidl.

Δυστυχως δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιο παρομοιο πληρες σετ κολαουζων/τρυπανιων εκτος απο το παραπανω του Lidl.

Γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω θα ηθελα τη γνωμη σας εδω και μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα σετ 12v παλμικο κατσαβιδι και δραπανοκατσαβιδου με σκοπο να μη χρησιμοποιώ τοσο πολυ τα βαρια 18v τα 12v της bosch λενε τιποτα π.χ Gdr 12v 110 και gsb12v η με τα διπλά λεφτα να παω στα m12 της milwaukee αξιζει αυτη η χρηματική διαφορα να σημειωσω οτι τα θελω για επαγγελματική χρηση ευχαριστώ εκ των προτέρων

Kαλως ορισες Νεκταριε!

Και το GDR και το GSB ειναι κορυφαια και δοκιμασμενα 12βολτα.
Δεν νομιζω να υπολειπονται σε τιποτα απο τα αντιστοιχα και πανακριβα (στη χωρα μας) 12βολτα Milwaukee. Ιδιως σε αξιοπιστια.

Καλως σας βρηκα ευχαριστω για την αμεση απάντηση οντως παρα πολυ ακριβα τα milwaukee με τα bosch ξερω για την αξιοπιστία και για το άριστο σερβις που εχουνε για τα 12v της dewalt τη γνωμη εχετε συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος απλα επειδη 12v δεν ειχω ουτε θυμαμαι να ειχα στην κατοχη μου για αυτο ρωταω τοσα χρονια δουλευω αποκλειστικά με 18v και αρχισε να μου τη δινει το βαρος και σκεφτηκα να επενδύσω σε 12v εργαλεια

Καλώς όρισες στο παρεάκι! Να γράψω και εγώ τη γνώμη μου, αφού είσαι επαγγελματίας δες τα εργαλεία σου σαν επένδυση που θα σου βγάλει χρημα και μη ρωτάς ερασιτέχνες-χομπίστες.
Bosch, DEWALT, Makita, Metabo, milwaukee, hilti,wurth και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, δεν έχει σημασία, αρκεί να σου κάνουν τη δουλειά σου όπως τη θες. Καλή συνέχεια.

Ρωταω γιατί δεν εχω δουλεψει με 12v εργαλεια και δεν ξερω τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ τους και οπως ειπα ο λογος που σκεφτομαι για μια τετοια επενδυση ειναι για να ελαττώσω τη χρηση των 18v μου σε εναν βαθμο οποτε χρειαζομαι κατι δυνατο εμικρο και βολικο