Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Υποθέτω πως εννοείς τον 4257, σωστά?

Αν ναι, γιατί τον προτιμάμε έναντι πχ ενός Bosch GWS 14-125? Έχει να κάνει με τις μέγιστες στροφές ας πούμε?

Dewalt 4257...Αλλά γιατί μεγαλύτερο των 125mm..;

Τώρα είδα ότι διόρθωσες τον κωδικό. Εκ παραδρομής έγραψα >125 ενώ εννοούσα >115 που είναι οι μικρότεροι. Θεωρώ πως 125 θα βολέψουν το συγκεκριμένο χρήστη. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις είναι... αρκετά μεγαλύτερες.

Αυτον θα παρεις.

https://www.skroutz.gr/s/5725917/Metabo-WEV-15-125-Quick-1550W.html?from=account_favorites

Απολυτα ευχαριστημενος απο εναν PWS 13-125 πρασινο ναι πρασινο με ρυθμιση στροφων ο οποιος εχει κανει απιστευτη δουλεια 20 χρονια τωρα αλλα αν επαιρνα τροχο τωρα θα επαιρνα αυτον τον ΜΕΤΑΒΟ λογω των χαρακτηριστικων ασφαλειας που εχει.

Χμμμ πάλι μας μπερδεύει η Bosch με τις διάφορες εκδόσεις. Ο 14-125CI λοιπόν δεν έχει όντως ρύθμιση στροφών, ενώ αντίστοιχα οι CIE & CIT έχουν. Ποια έκδοση πουλά το Κέντρο Βίδας, άγνωστο προτού γίνει επικοινωνία μαζί τους. Αυτό όμως που είδα στο site της ίδιας της Bosch είναι πως έχει καταργηθεί ως μοντέλο.

Αυτον θα παρεις.

https://www.skroutz.gr/s/5725917/Metabo-WEV-15-125-Quick-1550W.html?from=account_favorites

Απολυτα ευχαριστημενος απο εναν PWS 13-125 πρασινο ναι πρασινο με ρυθμιση στροφων ο οποιος εχει κανει απιστευτη δουλεια 20 χρονια τωρα αλλα αν επαιρνα τροχο τωρα θα επαιρνα αυτον τον ΜΕΤΑΒΟ λογω των χαρακτηριστικων ασφαλειας που εχει.

Κυριάκο μου, αγαπάμε Metabo, αλλά αυτός είναι και ακριβούτσικος, και χωρίς ρύθμιση. Αγαπάμε επίσης πράσινο Bosch αλλά ο χρήστης θα είναι ολίγον κανίβαλος, οπότε δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Μάλλον στο κιτρινάκι θα πάει (να πάρει). :damnyou:

Σωστά, το επιβεβαίωσα από το site της Metabo. Θα το προωθήσω κι αυτό ως επιλογή. Thanks!

Καλησπερα μαστορια εμαθα τιμη για το GCM8SJL βγαινει κοντα στα 300 και αν μου το στείλει με μεταφορικη πάμε στα 350 και κατι ψηλα ο ιδιος δεν εχει χωρο να το φερει αλλα ειπε θα ρωτησει εναν φιλο του που και αυτος θα έρθει ελλαδα αρχες Σεπτέμβρη αν μπορει να το φερει αυτος αλλιως θα παω στο dewalt απο ελλαδα... Επισης μου πρότειναν και αυτο εδω Bosch GCM 800SJ αν καποιος μπορει να μου πει γνωμη και για αυτο θα του ημουν ευγνώμον...

Νικο τον Dewalt παρε...απορω πως ο Κυριακος προτεινε Metabo ενώ το κιτρινακι είναι δοκιμασμένο και μάλιστα φτηνότερο...

Καλησπερα μαστορια εμαθα τιμη για το GCM8SJL βγαινει κοντα στα 300 και αν μου το στείλει με μεταφορικη πάμε στα 350 και κατι ψηλα ο ιδιος δεν εχει χωρο να το φερει αλλα ειπε θα ρωτησει εναν φιλο του που και αυτος θα έρθει ελλαδα αρχες Σεπτέμβρη αν μπορει να το φερει αυτος αλλιως θα παω στο dewalt απο ελλαδα... Επισης μου πρότειναν και αυτο εδω Bosch GCM 800SJ αν καποιος μπορει να μου πει γνωμη και για αυτο θα του ημουν ευγνώμον...

Το Sjl είναι ανώτερο μοντέλο με αναδιπλουμενη προέκταση πάγκου δεξιά αριστερά.

Σε ευχαριστώ Κυριάκο θα πάω στο SJL ερώτηση εσυ το SJL εχεις? Να οω την αλήθεια απο εσενα δεν περιμενα να μου προτείνεις κατι σε μπλε περιμενα κατι σε κιτρινακι 😂😂😂

Καμμια φορα τον πιανει και καμμια κριση ειλικρινιας :))

Εδω που τα λεμε βγαζει και η Dewalt καποια αξιολογα εργαλεια, οπως το εκκεντρο τριβειο, το παγκοπριονο και καποια λιγα συγκεκριμενα δραπανοειδη.

Αλλα σαν συνολο και γενικα μιλωντας δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει με τιποτα στην ποιοτητα και την αξιοπιστια με τις Bosch/Makita

Εννοείται δεν μπορεί να συγκριθεί καθώς ειναι ανώτερη.

Απόδειξη όλες οι κατασκευαστικές στην Αμερική έχουν Dewalt k Milwakee.

Εκεί η Bosch Για να υπάρξει πουλάει τα εργαλεία που εδώ ειναι πανάκριβα 3 και 4 φορές κάτω.

Αλλά ας μην πιάσουμε ξανά και ξανά αυτή τη συζήτηση.

Νεκτάριε και εγω το SJL Έχω και το εκτιμώ απεριόριστα γι'αυτό και το συστήνω.
Φίλε έχω όλες σχεδόν τις μάρκες εργαλείων όποτε ξέρω και τα καλά και τα άσχημα τους.

Σε άλλο νήμα να φανταστείς ενώ ο Κωστής πρότεινε τον εξαιρετικό ρυθμιζόμενο γωνιακό της Dewalt εγω πρότεινα έναν ΜΕΤΑΒΟ που θέλω και εγω να αγοράσω.

Καλησπερα μαστορια για το sjl εφαγα ακυρο απο γερμανια καθως και ο φιλος μου και το αλλο το παιδι που ερχετε αρχες Σεπτέμβρη δεν εχουν χωρο να το φερουν.. Με μεταφορικη που κοιταξαμε παει στα 350 κατι και φευγω απο τα 300 ευρω που εβαλα ταβανι οποτε ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Οχι κυριακο γενικα δεν κοιταω σε σελιδες οτι θελω απο γερμανια παιρνω το φιλο μου τηλ και παει και μου το παιρνει αυτος απο εκει και μετα η μου το στελνει με καποιο γνωστο που ερχεται ελλαδα η με μεταφορικη..

Μολις το κοιταξα Κυριάκο βγαινει στα 349,90 μαζι με μεταφορικα επισης δεν ειναι και διαθεσιμο... Αν εχεις κατι αλλο στα υποψιν σου πες μου.... Δεν θελω να ξεφυγω πολυ απο τα 300 καθως θελω να αγορασω κιαλα εργαλεια (σεγα ρουτερ ενα 18ν δισκοπριονο τριβειο και ισως αν περισεψει τιποτα να παρω και μια πλανη)