Πεστα Χρυσόστομε!!!Συνήθως οι βίδες χαλάνε απο λάθος επιλογή μύτης.
Επειδή είναι μια απορία που έχω πολύ καιρό, μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός πάνω σε αυτό το θέμα; Πως επιλέγουμε σωστή μύτη για την κάθε βιδα;Συνήθως οι βίδες χαλάνε απο λάθος επιλογή μύτης.
Συνήθως οι βίδες χαλάνε απο λάθος επιλογή μύτης.
Νομιζω αυτα τα 2 σας καλυπτουν..
Οσον αφορα τις ξυλοβιδες, ειναι ολες με κεφαλι PZ, οι 3mm παχος θελουν μυτη pz1,απο 3,5 εως 5mm θελουν pz2 και οι 6mm+ θελουν pz3. Κοινως με μυτες pz2 ειστε καλυμμενοι στο 90% των περιπτώσεων.
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το απλο WD40 θα το χρησιμοποιησεις μονο για να αφαιρεσεις την σκουρια απο τις ραγες, εαν εχουν πιασει, γιατι τα απλα λιπαντικα τεινουν να μαζευουν σκονες και πριονιδι.
Για την λιπανση παρομοιων περιπτωσεων προτιμω να χρησιμοποιω ξηρο λιπαντικο σπρευ οπως το τεφλον που μαζευει πολυ λιγοτερες σκονες. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=13197#perigrafi
Κανονικα η διαδικασια συντηρησης πρεπει να αναγραφεται στο μανουαλ. Αν θες ριξε μια ματια και πες μας τι γραφει, εαν γραφει κατι.
απορια: το σπρεη γραφιτη κανει παρομοια δουλεια? ειχα παρει ενα απο το λιντλ καποια στιγμη και δεν το εχω δοκιμασει
απορια: το σπρεη γραφιτη κανει παρομοια δουλεια? ειχα παρει ενα απο το λιντλ καποια στιγμη και δεν το εχω δοκιμασει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.