Σχετικα με τις ρυθμιζομενες στροφες, εμενα ποτε δεν μου ελειψαν και ποτε δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα. Οποτε χρειαζομαι τριψιμο το κανω με τις φουλ στροφες χωρις κανενα θεμα αρκει να το επιτρεπει ο δισκος.
Για να κανει αξιολογη λειανση θελεις τριβειο ετσι και αλλιως.
Ειναι καποιος εδω μεσα που εχει ρυθμιζομενο και τον χρησιμοποιει για λειανση, χωρις μετεπειτα την χρηση τριβειου?
τελικα αντεχει δισκος βελκρο σε συνεχη χρηση στον γωνιακο χωρις ρυθμιση, ή ειναι μονοδρομος ο ελαστικος δισκος με παξιμαδι (σε πληρης στροφες)?
οταν λες να το επιτρεπει ο δισκος, εννοεις ειδος δισκου ή μαρκα?
για τις διαστασεις και το βαρος εχεις δικιο. το plus4you μου εστειλε μηνυμα οτι δεν εχει διαθεσιμο τον bulle και δεν ξερει ποτε θα τον φερει.
ετσι και εγω θα βολευτω με ταινιολειαντηρα, το κακο πολυ-τριβειο του λιντλ που δεν θελω να το δουλευω ουτε για 2 λεπτα και το γωνιακο μπαταριας. για κατι ψιλο υπαρχει και το μικρο δελτα του πολυεργαλειου
λεω να δοκιμασω παντως να βαλω και ενα δισκο βελκρο Φ125 στον μεγαλο γωνιακο τροχο Φ230 που δουλευει στις 6.500 σ.α.λ.
δεν ειμαι χωριο ομως τουτο το καιρο και δεν ξερω αν θα κανει δουλεια ή θα πιαστουν τα χερια μου.
εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη λυση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.