Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εχεις την αποδειξη...;
Πας πισω και λες οτι το προιον,εφοσον ειναι σε αρτια κατασταση,δεν το θελω η δεν μου κανει για αυτο που το ηθελα και κατα 99% θα παρεις τα χρηματα σου πισω.. θα γινει ακομη πιο ανετα εαν θες να το καλυψεις με αλλο προιον...

Ναι φυσικά έχω κρατήσει την απόδειξη. Τη λίμα δεν την έχω ανοίξει καν από το χαρτάκι που μου την τύλιξε.
Απλώς ο συγκεκριμένος είναι λίγο περίεργος και σκέφτομαι οτι θα μου αρχίσει τα δικά του.
Βάσει όμως νομοθεσίας καλύπτομαι να τα επιστρέψω και ο ίδιος υποχρεούται να μου δώσει τα χρήματά μου. Έτσι δεν είναι;

Ωραια...γιατι να δημιουργηθει προβλημα εφοσον ειναι οκ η συσκευασια..ποσο περιεργος να ειναι..;

Παιδιά μια ερώτηση λίγο άσχετη ίσως με το θέμα.
Πέρασα από τοπικό μαγαζί για να πάρω ένα βύσμα αρσενικό για το καλώδιο της ηλεκτροκόλλησης και λέω δεν παίρνω και μια λίμα από το να παραγγέλνω από το ίντερνετ.
Συγκεκριμένα είχε τις γνωστές https://www.skroutz.gr/s/20971859/Tome-Feteira-Λίμα-Πλακέ-Πορτογαλίας-001-200mm.html Και για τα δύο με χρέωσε 17 ευρώ, 3 για το βύσμα και 14 για τη λίμα. Λόγω ηλιθιότητας της στιγμής, αν και μου φάνηκαν πολλά, τα έδωσα. Φυσικά τώρα νιώθω ολίγον τι μαλ......
Δικαιούμαι σαν καταναλωτής να περάσω αύριο και να του τα επιστρέψω, ζητώντας πίσω τα λεφτά μου;
Οι περίεργοι δύσκολα δίνουν λεφτά πίσω όχι ότι έχουν δίκιο αλλά εγώ για την δική μου ψυχική ηρεμία θα έπαιρνα κάτι άλλο.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Η συγκεκριμενη πενσα Benmann ειναι σαν την Ιαπωνικη Energiger(αν την λεω σωστα) που ειχε βαλει ο Νικολας προ διαστημα...;Εχω φαει λιγο κολλημα με το συγκεκριμενο ειδος και ψαχνωμαι εντος Ελλαδος...

https://www.skroutz.gr/s/20703803/Benman-180mm-77523-31668.html
https://b.scdn.gr/images/sku_images/028364/28364392/20191025114854_ba27972a.jpeg

κωστη ακριβη μου φαινεται...
γιατι δεν φτιαχνεις μια μονος σου? ευκολο ειναι.
μην ξεχνας οτι για να σου βγαζει βιδες περαν των αλλων, πρεπει οι ακρες της μυτης εσωτερικα να κανουν κοιλοτητα για να πιανει περιμμετρικα καπως την βιδα

ναι φυσικα!
κοψές κοντα στην ακρη με λεπτη σιδερολαμα, τρως στο διδυμο τη μυτη μεχρι το να πλησιασει τις κοψες η ακρη της πενσας, και τελος με το πολυεργαλειο και ενα σφαιρικο ή κυλινδρικο μπιτ τρως εσωτερικα την ακρη της μυτης. και δεν θελει ακριβη πενσα, αν δεν εχεις καμια παλια, παιρνεις μια απο εργαλειογατο ή αλλες κινεζες με 3-4-5 ευρω μικρου μεγεθους, αν και καλυτερα να πειραματιστεις σε καμια χαλασμενη ή παλια πρωτα
εγω την εκανα χαλια τη δικια μου γιατι δεν ηξερα και παρολα αυτα μια χαρα πιανει τις βιδες
μεχρι ομως το τελευταιο βημα, δουλεια δεν εκανε και νομιζα οτι δεν θα δουλεψει

δηλαδη? δεν το καταλαβαινω
του βαζεις μια πριζα και σου λεει ανα την εβαλες σωστα στη φαση ? και τα υπολοιπα?
διορθωνει την λαθος συνδεση?
κατι δεν καταλαβαινω

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Το Bulle ρουτερακι θα αργησει να ερθει λογω εξαντλησης (και ανατιμολογησης αρκετων bulle εργαλειων προς τα πανω), οποτε κοιταω τα αντιστοιχα Total , ingco.
Το θεμα μου ειναι οτι αυτα ειναι 6mm, 1/4
Εγω που θελω να βαλω 8mm φρεζες, που θα βρω ανταπτορα; Με μια αναζητηση ετσι ψιλογρηγορη δεν βρηκα κατι..
Απο αλλης μαρκας το τσοκ θα ταιριαζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Το Bulle ρουτερακι θα αργησει να ερθει λογω εξαντλησης (και ανατιμολογησης αρκετων bulle εργαλειων προς τα πανω), οποτε κοιταω τα αντιστοιχα Total , ingco.
Το θεμα μου ειναι οτι αυτα ειναι 6mm, 1/4
Εγω που θελω να βαλω 8mm φρεζες, που θα βρω ανταπτορα; Με μια αναζητηση ετσι ψιλογρηγορη δεν βρηκα κατι..
Απο αλλης μαρκας το τσοκ θα ταιριαζει;

Τσάμπα ψάχνεις.
Αντάπτορες υπάρχουν όταν θές να κατέβεις, όχι να ανέβεις. Σε ρουτερ με τσοκ 8 mm θα βρείς αντάπτορες για 6 mm και 6 1/4 mm.
Το ανάποδο δεν γίνεται.

Θσ αρχίσω να κλαίω. Μην μου λες τέτοια Μπάμπη..
Βασικά πιο πολύ προσπαθώ να αποφύγω τελείως τα 6mm γιατί τα ψιλοφοβαμαι λιγάκι.. Βέβαια για τριμαρισμα που δεν παίζουν και τα μεγάλα ζόρια, μπορεί να μην υπάρχει θέμα..

Μια χαρά είναι και τα 6-άρια για τριμάρισμα.
Για σκαψίματα απλά θα χρειαστείς λίγο παραπάνω υπομονή, μ' ένα πέρασμα παραπάνω δε χάλασε κι ο κόσμος.