Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αν εννοεις το 35αρι τρυπανι μεντεσεδων της Wolfcraft, ναι το εχω και το εχω δουλεψει, μια χαρα ειναι.

Ομως δεν εχω δει καμμια διαφορα απο το αντιστοιχο τσιπικο 35αρι που ειχα αγορασει απο το banggood πριν πολλα χρονια.

Ειδικοτερα θα σου πω οτι οι τρυπες που ανοιγουν και τα δυο τρυπανια σε μελαμινη ειναι ακριβως οι ιδιες.
Ισως στην μεγαλη/συχνη χρηση το τρυπανι της wolfcraft να αντεξει περισσοτερο στην φθορα. Αυτο ομως δεν μπορω να το ξερω καθως δεν κανω συχνη χρηση.

Κυριακο το εχω...
Είναι πολύ χρήσιμο...
Το 35αρη λογικό είναι πολύ καλής ποιοτητα σε σχέση με άλλα...
Το αναφέρω μπας και το πάρεις σετ...

• Like
Reactions: enduras1
Κυριακο το εχω...
Είναι πολύ χρήσιμο...
Το 35αρη λογικό είναι πολύ καλής ποιοτητα σε σχέση με άλλα...
Το αναφέρω μπας και το πάρεις σετ...
Καλα κάνεις φιλε.
Θα δω αν τα καταφερω με καμια εκτυπωσιμη λυση αλλιως θα το παρω.

Καλα κάνεις φιλε.
Θα δω αν τα καταφερω με καμια εκτυπωσιμη λυση αλλιως θα το παρω.

Κοίτα…
Θα σου έλεγα να σου δώσω το δικό μου να τα κάνεις…
Επειδή όμως η επόμενη ερώτησή σου θα είναι «πότε θα μου το φέρεις» δεν στο λέω… 😂

13555395-1FF1-4DBA-8AD1-AF26D9D6238B.jpeg

Τον οδηγό πάντως τον πουλάνε και σκέτο τα κινεζομάγαζα με 2-3ευρώ, αν δεν τον βιαζεσαι. πχ
Πριν μπλέξεις με εκτυπώσεις κοίτα και κάνα βίντεο με ιδιοκατασκευές οδηγών, στην ουσία ένα απλό σανιδάκι θες να φτιάξεις με 3 τρύπες.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: enduras1 and nikfor
Και να πεις ότι δεν έχει εργαλεία να το φτιάξει ή εργαστήρια .... 🤣 :cool:
Μεγάλωσε και ένα χρόνο σήμερα αν δεν κάνω λάθος .....Χρόνια Πολλά νεαρέ .... :love:

• Like
Reactions: enduras1
Αυτο φαινεται ενδιαφερον

Με την λεπτομερη εκτυπωση -και με το νημα το καλο, που το φυλαω για ειδικες εκτυπωσεις- κοστολογειται στα 42 λεπτα του ευρω. Μιλαμε για 6 μετρα νημα και 19 γραμμαρια βαρος.

Βεβαια λαμβανοντας υποψη τα λειτουργικα εξοδα, την αποσβεση του εργαλειου, τον ιδρωτα και το μερακι του τεχνιτη, την πληθωριστικη αναπροσαρμογη και την αντισταθμιση του συναλλαγματικου κινδυνου, βγαινει χοντρικα 1.2 σακκουλες πακοτινια και με την αναγκαια στρογγυλοποιηση, δυο.

Αυτο φαινεται ενδιαφερον

Το πιο ενδιαφέρον είναι μετά το 1” λεπτό στο video.
Τι ταλαίπα τραβάει ο άνθρωπος!!!! :giggle:
Κι επειδή το τρυπάνι αποκλείεται να φταίει, Parkside γαρ ;), μάλλον το forstner το έχει εκτυπώσει κι αυτό στον 3D printer. :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Χιωτης