Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εχουμε προταση για δισκο γωνιακου τροχου για δομικα υλικα;
Ειτε τοιχοποΐια είτε μπετο, αν γινεται και πλακακι για να μην εχω 5 δισκους για καθε δουλεια ακομα καλυτερα.. (125μμ)

Πριν αρχίσουν οι προτάσεις για bosch και άλλα επώνυμα, βάζω αυτόν που είχα πάρει από χρωματοπωλείο της γειτονιάς. Μου τον είχε προτείνει ο μαγαζάτορας - μια χαρά δουλειά μου έκανε

Αντώνη δεν γίνεται συγχρονως να έχεις δίσκο για διαμαντε(πλακάκι,γρανίτη) και μαρμαρο υπό προυποθεσεις και δομικών υλικών ...!!
Μιλάμε για διαφορετικά είδη κοπης που το κάθε θέλει το δικό του υλικό προς χρήση...
Έστω ότι παίρνεις διαμανταρισμενο, μόλις το βάλεις στο μπετό το ξεσκισες...!!!Θα είναι για πέταμα...

Για διαμαντοδισκο θα πρότεινα αυτόν...

Από την άλλη ο δίσκος μπετου θέλει να έχει δόντια για να κόψει...εξ' ού και η σχεδιαστική διαφορα ..Εγώ θα πρότεινα αυτόν...

Αναφέρω αυτά για να σε κρατήσω χαμηλά...Άσε που κανονικά θες και για μάρμαρο άλλο... Άλλα ας το παρακάμψουμε...!!!😁

Τε μπαγάσα Κυρ, μαζί με τον Πούτιν έχει γεννέθλια!!!
Πουτινίτσα…. 😂😂
Πολύχρονος κι ευτυχισμένος, να χαίρεσαι την οικογένεια.

• Like
Reactions: enduras1
Οχι οχι, εννοω τον πλαστικό οδηγο.
Τα τρυπανια της τα εχω και εγω σε σετ και μεγαλα νουμερα και τα εχω ευχαριστηθεί
.
δες και αυτόν. Τον είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο περίπου από το Leroy Merlin αν θυμάμαι καλά 3 ή 3,5 ευρώ. Δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμο 1665140557937.jpg1665140557955.jpg1665140557949.jpg1665140557942.jpg

• Like
Reactions: enduras1
Έχω 4-5 από το πλαστικό της hettich κι έχω και πολυτρυπανο να έρθεις να τα τρυπήσουμε. Έχω και κότερο άμα θες να πάμε βόλτα.

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει βρει κανεις φτηνα δισκακια καθαρισμου σκουριας/χρωματος 76μμ για τα τροχακια της Βosch/Parkside?
81HVVkVb90L._SX342_.jpg

Πριν παραγγειλω μια μεριδα απο τα ακριβα του Αμαζον, 20 ευρω η τετραδα + 6 τα μεταφορικα.

Μιχάλη δεν βρίσκεις πιο κάτω ψαχνοντας 2 μερες τωρα δεν είδα κατι... Μετά πάμε σε 3m όπου ξεφεύγει το πράγμα...

Οπότε έρχετε 6.5 ευρώ το κομμάτι...
Εγώ για 2 είμαι μεσα....

• Like
Reactions: Χιωτης
Μια χαρα ειναι δυο τεμαχιακια ο καθενας, το προχωραω (y)

Ακριβως την ιδια υψηλη τιμη ειχε πριν απο 4-5 χρονια η ιδια μαρκα για τα δισκακια φτερου των 76μμ. Ηταν τα μοναδικα τοτε σε αυτη την διαμετρο.
Μετα απο αρκετο καιρο βεβαια βγηκαν στο ebay παρομοια με πολυ μικροτερη τιμη.

• Like
Reactions: KOSSTV
Μιας και κάναμε συζυτηση περί σετ μυτων impact και αντάπτορα βάζω εδώ καποια ξεχωρα σετ της Bosch μιας και ασχολήθηκα λίγο για να ξέρω/ξερουμε στο μέλλον κάποια ξεχωριστά σετ μυτων,κατσαβιδολαμων και ανταπτορες της Bosch που ενδεχομενος χρειαστουμε από τον τεράστιο ομολογουμένως κατάλογο της με εξαρτήματα...

Με τον ανάλογω κωδικό παραγγέλνεις μονο ότι χρειάζεσαι και σου λείπει...
Αυτά..

20221021_171610.jpg
20221021_171307.jpg

20221021_171251.jpgScreenshot_20221021-172210_Drive.jpg

Ποια εταιρεια βγαζει τις πιο ανθεκτικες μύτες σε επίπεδο φθοράς ατσαλιού; Αυτο ψαχνω χρονια να ανακαλυψω.

Ποια εταιρεια βγαζει τις πιο ανθεκτικες μύτες σε επίπεδο φθοράς ατσαλιού; Αυτο ψαχνω χρονια να ανακαλυψω.
Εαν θες τι γνωμη μου απο οσες εχω χρησιμοποιησει εως τωρα της Bosch με διαφορα...

Εχω αυτο το σετ απο το 2019..

..,,μου εχουν σπασει 2 25αρες και μια 50αρα..το υπολοιπο σετ ζει και βασιλευει....και οχι ερασιτεχνικη χρηση....

Εξ'ου και ο λογoς που ανεβασα τις μυτες της συνολικα στο προηγουμενο ποστ...εγγυηση για μενα....

Εχεις δικιο, μονο απο επαγγελματια που τις δουλευει ασταματητα μπορεις να παρεις εγκυρη αποψη. Ενας γνωστος μου ταπετσερης που βιδωνει ασταματητα βιδες σε σκελετους (καναπεδες κλπ), γελασε οταν του προτεινα να παρει κανα σετ μυτες του lidl. «Μονο επωνυμες επαγγελματικες αγοραζω», μου απαντησε, αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειπε μαρκα εκεινη τη μερα. Πιθανον να αγοραζει μυτες ΜΑΚΙΤΑ μιας και ολα τα εργαλεια μεσα στο μαγαζι του ειναι αυτης της μαρκας.

Για makita δεν έχω άποψη αλλά για dewalt ναι.
Έιχα πάρει ως δεύτερο σετ αυτό..

..και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος....τα κεφάλια τρωγοντουσαν για πλακα...
Βέβαια έχει βγάλει κάτι πολύ καλύτερα τώρα αλλά η τιμές κυμαίνονται το ίδιο με Bosch οποτε δεν έχω λόγo να πειραματιστω..😁

• Like
Reactions: nickmanak