Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

για ούπα τι προτείνετε? Γενικά για κρέμασμα σε τοίχο κυρίως.
Είχα κάποια από μια κασετίνα της Bosch αλλά φαίνεται μετά από μερικά χρόνια έχουν ξεραθεί και σπάνε με το που τα ακουμπάς (μη βαράτε... χαχα)

για ούπα τι προτείνετε? Γενικά για κρέμασμα σε τοίχο κυρίως.
Είχα κάποια από μια κασετίνα της Bosch αλλά φαίνεται μετά από μερικά χρόνια έχουν ξεραθεί και σπάνε με το που τα ακουμπάς (μη βαράτε... χαχα)

ρίξε μια ματιά σε αυτά. Είναι εξαιρετικά

www.skroutz.gr/c/3287/oupa/m/7836/Fischer.html?keyphrase=duopower&o=ουπα+fischer+duopower

Μέσα στα λογικά πλαίσια η μέτρηση δεδομένου ότι η χρήση του εργαλείου δεν είναι να μετρά πάχος ούτε ζητούμενο είναι η ακρίβεια... το χρησιμοποιείς για να βάλεις περίπου το κοπτικό στο ύψος που θέλεις κάνεις μια δοκιμαστική κοπή την μετράς και ρυθμίζεις αναλόγως. :cool:

• Like
Reactions: dk31 and newbie
Εχοντας παραλάβει εδώ και μερικές μέρες το γνωστό στό φόρουμ έκκεντρο τριβείο της Topshak, θα ήθελα να μου προτείνετε οι γνωρίζοντες αναλώσιμα/λειαντικά καλής ποιότητας για το συγκεκριμένο (και αν γίνεται και κάποιο λινκ ή έστω επωνυμία επιχείρησης όπου μπορώ να τα προμηθευτώ).
Αναφέρομαι κυρίως σε αναλώσιμα για κατεργασία ξύλου (αν θέλετε αναφέρετε και τυχόν προτάσεις για άλλες επιφάνειες).

Εχοντας παραλάβει εδώ και μερικές μέρες το γνωστό στό φόρουμ έκκεντρο τριβείο της Topshak, θα ήθελα να μου προτείνετε οι γνωρίζοντες αναλώσιμα/λειαντικά καλής ποιότητας για το συγκεκριμένο (και αν γίνεται και κάποιο λινκ ή έστω επωνυμία επιχείρησης όπου μπορώ να τα προμηθευτώ).
Αναφέρομαι κυρίως σε αναλώσιμα για κατεργασία ξύλου (αν θέλετε αναφέρετε και τυχόν προτάσεις για άλλες επιφάνειες).

για τριγωνικα χαρτια
https://www.banggood.com/el/40pcs-6...48baab9aef15ad9b79b0&cur_warehouse=CN&ID=3985

ειναι λιγο μεγαλυτερα, τα κοβεις με ψαλιδι αν θες
προσεξε πατα σαν ειδος το "5" για να εχει 10 απο το καθε νουμερο
υπαρχουν και αλλα με grit 400 800 1000 κλπ

για στρογγυλα χαρτια (για εκκεντρο), μπος και σμιρδεξ απο την ελληνικη αγορα

• Like
Reactions: lazarefa
για τριγωνικα χαρτια
https://www.banggood.com/el/40pcs-6...48baab9aef15ad9b79b0&cur_warehouse=CN&ID=3985

ειναι λιγο μεγαλυτερα, τα κοβεις με ψαλιδι αν θες
προσεξε πατα σαν ειδος το "5" για να εχει 10 απο το καθε νουμερο
υπαρχουν και αλλα με grit 400 800 1000 κλπ

για στρογγυλα χαρτια (για εκκεντρο), μπος και σμιρδεξ απο την ελληνικη αγορα
Νικόλα εδώ ότι πληρώσεις θα πάρεις 100%...
Δεν χρειαζεται να δω καν την ποιότητα της κόκκωσης για να δω εάν θα αντέξει παραπάνω από Smirdex η Bosch...

Λάζαρε κοίτα προς την ελληνική αγορά για εμένα...

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Αναφερόμουν βέβαια στο κυκλικό τριβείο κι όχι στο τύπου Δ. Παράλειψή μου που δεν το ξεκαθάρισα.

• Like
Reactions: nickolas
τα Δ τα χρειαζομαι εγω....χρυσοπληρωσα ενα 40αρι στρογγυλο για να βγαλω ενα κομματι
ευχαριστω

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Αναφερόμουν βέβαια στο κυκλικό τριβείο κι όχι στο τύπου Δ. Παράλειψή μου που δεν το ξεκαθάρισα.
Τα smirdex 330 είναι για ξύλο. To φέρνουν διάφοροι - θα σου πει ο Κωστής (Kosstv) που θα τα βρεις σε καλή τιμή. Γνώμη μου, μην πάρεις όλα τα νούμερα, ξεκίνα από Ρ80, Ρ120, Ρ240 και μετά το βλέπεις για

bottle.jpg
(επιπλέον)

σιγουρα μπος και σμιρδεξ ειναι πολυ ανωτερα απο τα κινεζικα
αλλά δεν ειχα βρει μεχρι προσφατα τριγωνα μακρια , μονο ισοπλευρα για πολυεργαλειο
μερσι κωτση! :)

• Like
Reactions: KOSSTV
παιδια τι νομιζετε για αυτο?
ειναι επεκταση του αξονα τροχου.
Το σκεφτομαι, γιατι αν ταιριαζει το υψος, θα με βοηθησει να περασω το πλατο κατω απο το οριζοντιο καγγελο για να τριψω καποια μαρμαρα

οχι ακομα...περιμενα γνωμη απο εδω...(y)

υπαρχουν και 14αρια, αλλα απο αλλους πωλητες

thanks

• Like
λες να γινει εκκεντρος κωστη? αυτο δεν το ειχα σκεφτει, γιατι παλιοτερα σκεπτομουν κι εγω να παρω εναν αλλά πηγαινε κανα 15-20 αρι και δεν το χρειαζομουν αμεσα και το αμελησα.
εχει λογικη αυτο που λες αλλά το ξερουμε σιγουρα?

Τπτ δε θα γίνει καθώς αν δείτε προσεκτικά το velcro pad πρέπει να είναι 2 ιντσών δλδ 5 εκ.
Με 6 εκατοστά προέκταση σε ρυθμιζόμενο τροχό ο οποίος θα δουλεύει σε χαμηλή σκάλα (δε πρέπει να βάλεις πολλές στροφές για τριψημο ούτως η άλλως) τπτ δε θα γίνει.

• Like