Αν δεν βαριέσαι, ρίξε μιά ματιά εδώ:Για κάντε μου καμιά πρόταση για ένα καλό πολύμετρο.
Κάηκε το δικό μου στο χωριό και θέλω καινούριο.
Εδώ στην Αθήνα έχω ένα μικρό και πολύ μανιτζέβελο BENNING MM P3.
δες τα ANENG απο Banggood... εχουν πολυ καλες κριτικες απο το ΔανοΓια κάντε μου καμιά πρόταση για ένα καλό πολύμετρο.
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι σκόνη(μικροσωματιδια) που υπάρχουν στον αέρα είναι πάμπολλα και το φίλτρο θα στομωνει άμεσα...Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι τον καθαριστή αέρα τον θέλω όχι για να απαλλαγώ από δυσάρεστες οσμές ή σκόνη που παράγεται από δουλειές εργαστηρίου (που δεν υφίστανται γενικά τέτοια θέματα στο χώρο που ενδιαφέρομαι να τον εγκαταστήσω), αλλά απλά για να περιορίσω την αιωρούμενη σκόνη που τελικά επικάθεται σε συσκευές, αντικείμενα, εργαλεία κλπ που βρίσκονται μέσα στο εν λόγω δωμάτιο.
Όταν το έψαχνα, έγραφαν καλές κριτικές για το UNI-T UT61E. Γενικά η UNI-T είναι μια λύση για μπάτζετ όργανα μέτρησης, με μεγάλη γκάμα. Βέβαια, δεν είχα ποτέ κάτι καλύτερο για να το συγκρίνω, ούτε μπήκα ποτέ βαθιά στο άθλημα για να δω που υστερεί.Για κάντε μου καμιά πρόταση για ένα καλό πολύμετρο.
Όταν το έψαχνα, έγραφαν καλές κριτικές για το UNI-T UT61E. Γενικά η UNI-T είναι μια λύση για μπάτζετ όργανα μέτρησης, με μεγάλη γκάμα. Βέβαια, δεν είχα ποτέ κάτι καλύτερο για να το συγκρίνω, ούτε μπήκα ποτέ βαθιά στο άθλημα για να δω που υστερεί.
Για αυτό που κάηκε, φαντάζομαι είδες μήπως είναι θέμα αλλαγής της ασφάλειας που έχει μέσα.
Ετσι ακριβως και εγώ Unit έχω και έως τώρα για τις λίγες γνώσεις είναι μια χαρά...Για το επίπεδό μας, δεν υπάρχει λόγος για κάτι πιο ακριβό πιστεύω.
Πέρα από τα (φτηνά αλλά σχετικά αξιόπιστα για ερασιτεχνική χρήση, που λογικά σε ενδιαφέρει) μοντέλα της Uni-T που πρότειναν οι άλλοι φίλοι πιο πάνω, αν σκοπεύεις να κινηθείς κοντά στο 20ρικο, ρίξε μια ματιά και στο ΑΝ8008 της Aneng, από banggood:Για κάντε μου καμιά πρόταση για ένα καλό πολύμετρο.
μονο σκεψου αν χρειαστεις μετρηση πανω απο 10 αμπερ...καια γορασε αναλογαΩραία.. Θα πάρω κι εγώ κάποιο απ’αυτά που μου προτείνατε γύρω στα 20€.
Μια χαρά με καλύπτει.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.