Καλημέρα Κυριάκο,Θελουμε δεν θελουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει, αυτη ειναι η σωστη απαντηση.
Παντως απο μικρη εμπειρία θα μπορεσεις να κοψεις προφιλ αλουμινιου ευκολα. Αν και αν εχεις φαλτσοπριονο καλυτερα να το κανεις εκει και οχι στο παγκοπριονο.
.....
Έχει κανείς κάποια από αυτές;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Nαι τον ειχα και ειναι ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος απο ολους τους κοινους ανιχνευτες εχω δοκιμασει.
Αυτον ειχε και το συνεργειο που μου εγκατεστησε την οπτικη ινα τις προαλλες.
Τον εδωσα καθως ειχα παρει τον ανιχνευτη της 12βολτης σειρας Βοsch με τεχνολογια ρανταρ.
Ομως σε καποια απλοϊκα τεστ που εκανα τοτε δεν ειδα διαφορά. Ανιχνευει λεει καλωδια και αλλα αντικειμενα σε μεγαλυτερο βαθος.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ :: ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ :: ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ :: ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ BOSCH PRO D-TECT 120 AA1 ADAPTER L-BOXX
Διαισθητικός σαρωτής ραντάρ για όλα σχεδόν τα υλικά Η σημειακή μέτρηση μέτρηση με σταθερό όργανο προσφέρει ακριβή ανίχνευση σε στενές επιφάνειεςΤο Center Finder ανιχνευτής κέντρου προσφέρει οπτική καθοδήγηση για τη σαφή αναγνώριση της ακριβούς θέσης του αντικειμένουΗ διπλή πηγή ισχύοςpapadeastools.gr
Θα σου προτεινα να αποφυγεις οτιδηποτε κινεζικο -οπως το bulle- επειδη το ρευμα χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη.
Αν ειναι να παρεις πιο οικονομικο, τουλαχιστον παρε ενα Bosch Τruvo της πρασινης σειρας που ειναι και αυτο ιδιαιτερα αξιοπιστο.
Aυτο χρησιμοποιω στις περισσοτερες περιπτωσεις.
![]()
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ BOSCH TRUVO 0603681205
Οι οπές πρέπει να τρυπηθούν μόνο σε κατάλληλες θέσεις. Αλλά πώς μπορούν οι λάτρεις του D SKU:TLS.032418www.e-shop.gr
Αν και με μεγάαααλη καθυστέρηση:γεια σας
μιας και αυριο παραλαμβανω
εχετε προταση για δισκο 250mm για παγκοπριονο για καθαρες κοπες;
Άλλο η αγορά και άλλο η αλλαγή δίσκωνκαι να μην μας απασχολεί η αγορά και η αλλαγή των δίσκων.![]()
Μην νομίζεις, κι εγώ έχω σχεδόν μόνιμα αυτόν με τα 40 δόντια. Όταν χρειάζεται μόνο βγάζω τους άλλους, κάνω την δουλειά και τους ξαναφυλάω.Αλλά για να κάνω και έναν αντίλογο, για μένα που βαριέμαι πάρα πολύ να αλλάζω δίσκους στο παγκοπρίονο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.