Ευχαριστώ πολυ!!!Θα πας στην εταιρεία: ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ, Κ., - Ε. ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. , Λ. Αθηνών (Δίπλα από Κουμάκη) με ακριβείς διαστάσεις ή ΜΑΖΙ με το υπάρχον o-ring ως δείγμα.
Είναι ο βασιλιάς των o-rings..
ΥΓ: Με ευχαριστείς μετά![]()
Ευχαριστώ πολυ!!!Θα πας στην εταιρεία: ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ, Κ., - Ε. ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. , Λ. Αθηνών (Δίπλα από Κουμάκη) με ακριβείς διαστάσεις ή ΜΑΖΙ με το υπάρχον o-ring ως δείγμα.
Είναι ο βασιλιάς των o-rings..
ΥΓ: Με ευχαριστείς μετά![]()
Εκεί ανήκει αλλά με κωδικό DCD 794B δεν υπάρχει στην Ευρώπη, ίσως είναι μοντέλο για Αμερική μόνο. Εδώ βλέπω πολλά 18v αυτό είναι 20v.DeWalt Atomic series.
Τα ακούω τα χαρακτηριστικά που γράφεις, και τα γνωρίζω..Το εχω και ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο, οχι μονο πανισχυρο για τα κυβικα του αλλά διαθετει και το kick back control που σε προστατευει απο τυχον μαγκωμα.
Η ελαχιστη καθυστερηση που υπαρχει και ειναι μισο δευτερολεπτο, δεν ειναι ελλατωμα αλλα προφανως χρησιμευει σε κατι.
Θα ειναι μεγα λαθος κατα την γνωμη μου να γυρισεις ενα αριστο εργαλειο (το κορυφαιο στην κατηγορια του γενικοτερα) για αυτον τον λογο.
Το έχω κι εγώ, και έχει όντως μια μικρή καθυστέρηση <1sec. Δεν έχω πείρα από τέτοια εργαλεία οπότε θεώρησα ότι είναι κάτι σαν soft start.Αν είναι φυσιολογικό, απλά δεν μου ταιριάζει και θα μπει πούλημα. Αγορά από κέντρο βίδας
Αντώνη σοβαρά τώρα θα γυρίσεις πίσω τετοιο εργαλείο για αυτόν λόγο.. ;Προς κατόχους του συγκεκριμένου, ή ανθρώπους που το έχουν δουλέψει.
Επειδή είμαι έτοιμος να το γυρίσω πίσω και να πάρω makita (που κακώς δεν πήρα εξαρχής)
Παρουσιάζει μια καθυστέρηση όταν πατάω τη σκανδάλη του τύπου 1 sec, και ειναι αρκετά εκνευριστικό στη χρήση.
Είναι φυσιολογικό ή έπεσα σε ελαττωματικό;
Από δύναμη είναι κομπλέ από ότι διαπίστωσα.
Αν είναι φυσιολογικό, απλά δεν μου ταιριάζει και θα μπει πούλημα. Αγορά από κέντρο βίδας
Ναι καταλαβαίνω πως το λες και θες να κάνεις άμεσα την δουλειά σου..Τι να σου πω ρε Κωστή, εσύ περισσότερο από όλους μπορείς να καταλάβεις γιατί με ενοχλεί. Βέβαια είναι συνήθεια θα μου πεις.. Θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες και θα δω..
Δεν το συγκρίνω με τα εργαλεία που ανέφερα, αλλά με το 2631 makita που έχει ίδια τιμή και AVT
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.