Ερωτήσεις για Σκιάθο

Και σκοπελίτικες τυρόπιτες, βεβαίως-βεβαίως!

Μάλλον επειδή είχα πάει μικρός με τους γονείς μου και δεν έπαιζε νυχτερινή ζωή, μου άρεσε περισσότερο η Σκόπελος.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Σκιάθο

πανεμορφο και καταπρασινο νησι
θα πρεπει να μας δωσεις ορισμενα στοιχεια(παιδια σκυλια κλπ) πας για ξεκουραση ξεφαντωμα?

2Α+3Θ ελεύθεροι όλοι οπότε για διασκέδαση περισσότερο.

το νησι ειναι τελειο για μηχανη και οχι τοσο για αυτοκινητο ειδικα φετος προεκυψαν και προβληματα που δυσχεραίνουν την μετακινηση στην μικρη χιλιομετρικα ενδοχώρα (οι βροχοπτωσεις του περσινου Οκτωβριου δημιουργησαν μεγαλα προβληματα στο οδικο δικτυο)

Ναι θα πάμε χωρίς μέσο οπότε θα νοικιάσουμε εκεί κάποιες μέρες αυτοκίνητο και κάποιες μηχανή (να μπορούμε να ξεφύγουμε με το κολλητό ;) )

20 χρονια υπηρετησα το παραπανω νησι

και τελος τα θρυλικα Λαλαρια !! αξιζει μια επισκεψη αλλα απαιτει προσκοπικό στυλ δηλαδη

Μήπως ονομάστηκαν έτσι μετά από την δική σου θητία?
Εκ του La Larrya (το μέρος του Larry) ?

Πλάκα κάνω.. Larry ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες.

Και σκοπελίτικες τυρόπιτες, βεβαίως-βεβαίως!

Μάλλον επειδή είχα πάει μικρός με τους γονείς μου και δεν έπαιζε νυχτερινή ζωή, μου άρεσε περισσότερο η Σκόπελος.

Ρε παιδιά, αφού θα πάει Σκιάθο ο άνθρωπος, γιατί να του αλλάξουμε γνώμη;

καλα να περασετε!!!! οποτε τζιπακια και βουρ στην πρασιναδα!!!

doros said:
Ρε παιδιά, αφού θα πάει Σκιάθο ο άνθρωπος, γιατί να του αλλάξουμε γνώμη;

Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσει κανείς κάτι μέσα στο avclub χωρίς να τον μπερδέψουμε; Πλάκα κάνεις;:flipout:

Ο.Κ. Στο νέο λιμάνι, όπως δηλαδή φτάνεις στο νησί στα δεξιά σου παραλιακώς βρίσκονται όλα τα μεγάλα club. Στην Οδό Παπαδιαμάντη έχει 2-3 ροκάδικα και μπυραρίες. Μη ξεχάσετε να πάτε για ποτό στον ανεμόμυλο, είναι ένα μπαράκι στο κέντρο του νησιού με καταπληκτική θέα αλλά ανεβαίνεις πολλά σκαλιά.

Μπράβο ναι.. Προτειμω τα μπαράκια κτλ τις περισσότερες φορές από τα μεγάλα club.. Thanks!

Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσει κανείς κάτι μέσα στο avclub χωρίς να τον μπερδέψουμε; Πλάκα κάνεις;:flipout:

Όπως το λεει ο doros..Focus on the target : Σκιάθος :)

Για Σκόπελο έχω ακούσει τα καλύτερα,όπως τα λέτε και εσείς αλλά το αφήνουμε για άλλη φορά.

οταν καποτε 2Α και 3Θ γινουν
1Α και 1Θ=2 Π τοτε πας Σκοπελο

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Σκιάθο

Τραγική εμπειρία λόγω κατακλεισμού από σφήκες. Ακόμα και στην παραλία στην ξαπλώστρα ήμουν με το ένα μάτι ανοικτό....
Same here (πολλαααα χρόνια πριν)

οταν καποτε 2Α και 3Θ γινουν
1Α και 1Θ=2 Π τοτε πας Σκοπελο

Σωστός! (πες το και του Guybrush που επιμένει)!:ernaehrung004:

αν και όταν είχα πάει εγώ ήμασταν 7Χ2 ζευγάρια +1Θ = 15!

Μα δεν τον έστειλα με το στανιό στη Σκόπελο τον άνθρωπο, χαλαρώστε λίγο!

Απλώς είπα τη γνώμη μου, 13 χρονών ήμουν όταν πήγα εκεί!

Μα δεν τον έστειλα με το στανιό στη Σκόπελο τον άνθρωπο, χαλαρώστε λίγο!

Απλώς είπα τη γνώμη μου, 13 χρονών ήμουν όταν πήγα εκεί!

Πλάκα κάνω, νόμιζα πως το είχες καταλάβει::smile:

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ καταπληκτικα ανάλογα με το τι θέλεις.
Προσωπικα 15Αυγουστο δεν θα πηγαινα Σκιάθο, ουτε Μυκονο, γιατι γινεται χαμός, εκτος και αν αυτος ειναι ο σκοπός!

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Σκιάθο

Προσωπικα 15Αυγουστο δεν θα πηγαινα Σκιάθο, ουτε Μυκονο, γιατι γινεται χαμός, εκτος και αν αυτος ειναι ο σκοπός!

+++1

:music-smiley-005: αυτός είναι ο σκοπός!!!!!!!!!

Νίκο καλά να περάσετε!!!!!!!!

Δυστηχώς είναι η μόνη την εβδομάδα που θα έχω άδεια οπότε όπου και να πάω θα λουστώ τα ίδια..
Στην χειρότερη θα νοικιάσουμε βαρκα να παμε σε κάποια παραλία που θα συναντήσουμε λιγότερο κόσμο.. (ή αυτό ή θα αμολήσουμε τις σφήκες μπας και φύγει κόσμος)

Αν και για ολα τα μερη ισχυει αυτο ,ειδικα η Σκιαθος ειναι οντως ενα νησι που μετα το τελος Ιουλιου μεχρι και τελος Αυγουστου ειναι οντως "αμαρτια" να το επισκευτεις.