Ερωτήσεις για Σκιάθο

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Σκιάθο

Αν και για ολα τα μερη ισχυει αυτο ,ειδικα η Σκιαθος ειναι οντως ενα νησι που μετα το τελος Ιουλιου μεχρι και τελος Αυγουστου ειναι οντως "αμαρτια" να το επισκευτεις.

Δε συμφωνώ... εγώ και τις 2 τελευταίες φορές που πήγα την βδομάδα του 15Αύγουστου δεν μαρτυρήσαμε. Έχει πολύ κόσμο όντως, αλλά όχι σε σημείο να σε εκνευρίζει.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Σκιάθο

Δυστηχώς είναι η μόνη την εβδομάδα που θα έχω άδεια οπότε όπου και να πάω θα λουστώ τα ίδια..
Στην χειρότερη θα νοικιάσουμε βαρκα να παμε σε κάποια παραλία που θα συναντήσουμε λιγότερο κόσμο.. (ή αυτό ή θα αμολήσουμε τις σφήκες μπας και φύγει κόσμος)

με βαρκα θα περασετε ονειρο αρκει να μην εχει πολυ αερα αλλα και παλι θα περασετε α π ι θ α ν α:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Αν επιτρέπεται μια συμβουλή. Μην μείνεις μέσα στην πόλη. Δυστυχώς τα μηχανάκια τρέχουν ασταμάτητα μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα, άρα από ύπνο άστα....

Κουκουναριές να πας πρωί, Λαλάρια οπωσδήποτε. Ημερήσια εκδρομή στη Σκόπελο επίσης.

Α και τη φωτογραφική μηχανή να την έχεις τη μέρα στο -1/3 ή -2/3. Αλλιώς όλα θα βγουν κάτασπρα...

Λαλάρια απίστευτα με το βότσαλο το χοντρό και αστακομακαρονάδες....πολλές, νοίκιασε οπωσδήποτε τζιπάκι και κάνε το γύρο του νησιού μην ξεχάσεις τις Μπανάνες και πάρα πολύ καλή παραλία ο Ασέλινος από την Δυτική πλευρά.
Απίστευτο νησί, πολλά μπαράκια μέσα στην πόλη, πολλοί Ιταλοί, αλλά και..... Βολιώτες, ένας απίστευτος συνδυασμός θάλασσας και πεύκου, είχα βρεί τρόπο να μην πληρώνω στο πάρκινγκ στις Κουκουναριές.

Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Σκιάθο

Δε συμφωνώ... εγώ και τις 2 τελευταίες φορές που πήγα την βδομάδα του 15Αύγουστου δεν μαρτυρήσαμε. Έχει πολύ κόσμο όντως, αλλά όχι σε σημείο να σε εκνευρίζει.
Εξαρταται τι "ζηταει" ο καθενας απο οποιο μερος επισκεφτεται.

Επειδή μιά εικόνα χίλιες λέξεις...
Η Σκιάθος έχει παραλίες του στύλ...

skiathos.jpg

Aλλά μπορείς να πάρεις καραβάκι για μία εκδρομή και να πας σε μία παραλία σαν αυτήν... :drummer:

skiathos2.jpg

Καλά να περάσεις! -bye-

Μόλις τώρα αναφέρουν στις ειδήσεις ότι καίγεται ξενοδοχείο στη Σκιάθο στην θέση Αγ. Παρασκευή.
Ελπίζω να μην επεκταθεί στο πανέμορφο δάσος.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Σκιάθο

αυτο που με λυπει ιδιαιτερα ειναι ο Θανατος 3 πυροσβεστων ...

( αποδοση ευθηνων) τι ειρωνικη φραση...

Βαγγέλη,

Καλημέρα αυτό συνέβηκε στο Ρέθυμνο και επρόκειτο για εποχιακούς δασοπυροσβέστες με παντελή έλλειψη εξοπλισμού, που κάηκαν άνευ λόγου και αιτίας, σε ότι αφορά τις φωτιές στη Σκιάθο ελπίζω να μην έχουν επεκταθεί προς τον Νότο διότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, μιας και δεν υπάρχουν εύκολα περάσματα για Πυροσβεστικά Οχήματα και ότι συμβεί θα συμβεί από αέρα και αυτό εάν δεν πνέουν άνεμοι, που ότι φαίνεται θα φθάσουν μέχρι 7 μποφόρ.

Φοβερή η Σκιάθος. Απλώς να προσθέσω επειδή δεν αναφέρθηκε ότι αν έχεις τζιπ να πας οπωσδήποτε στις παραλίες στην βόρεια πλευρά του νησιού, κυρίως στο Μανδράκι-Ελιάς (μου φαίνευται έχει και απλό Μανδράκι δεν θυμάμαι ακριβώς), Μάραθος.

Οι παραλίες είναι καταπληκτικές και δεν ήταν πίτα ούτε φουλ 15Αυγουστο πέρσι που πήγα.

Κουκουναρίες και Μπανάνα θα πας σίγουρα αλλά και αυτές αξίζει να τις δεις.

Αξίζει και ο γύρος του νησιού με το καραβάκι που σε πάει Λαλάρια και σε άλλες παραλίες.

Πολύ ωράιο νησί. Θα περάσεις πολύ καλά.

Νίκο βρήκατε εύκολα να κλείσετε δωμάτια;

Γενικά δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια. Αν όμως μπείς στον χορό και αρχίζεις τα τηλέφωνα, βρήκαμε σε 2 διαφερετικά σημεία (μέσα στην πόλη και στην Μεγ.Αμμο) σε τιμές 65 για δίκλινο και 70 για τρίκλινο.
Γενικά βρήκα μέχρι και με 45 ευ δίκλινο.

Εσύ για που θα τραβήξεις φέτος?

Φοβερή η Σκιάθος. Απλώς να προσθέσω επειδή δεν αναφέρθηκε ότι αν έχεις τζιπ να πας οπωσδήποτε στις παραλίες στην βόρεια πλευρά του νησιού, κυρίως στο Μανδράκι-Ελιάς (μου φαίνευται έχει και απλό Μανδράκι δεν θυμάμαι ακριβώς), Μάραθος.

Οι παραλίες είναι καταπληκτικές και δεν ήταν πίτα ούτε φουλ 15Αυγουστο πέρσι που πήγα.

Κουκουναρίες και Μπανάνα θα πας σίγουρα αλλά και αυτές αξίζει να τις δεις.

Αξίζει και ο γύρος του νησιού με το καραβάκι που σε πάει Λαλάρια και σε άλλες παραλίες.

Πολύ ωράιο νησί. Θα περάσεις πολύ καλά.

Thanks for the tips!

Ήταν να μην πάω φέτος κάπου παρά μόνο στο Ναύπλιο, αλλά σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα κι επειδή έχω ανάγκη απεγνωσμένα να πάω διακοπές σκεφτόμουν μήπως κι εγώ ανέβω Σκιάθο. Είμαι στο ψάξιμο όμως γιατί σκεφτόμουν να πήγαινα και κάπου που να μην έχω πάει.....