ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
Χρήστο, θα σε ήθελα μέσα στο Σωματείο. Ειλικρινά (άσχετα άμα δεν έχω τη δυνατότητα να ψηφίσω για το αν θα μπεις).

Αλλά, από τη στιγμή που διατηρείς φόρουμ ομοίου περιεχομένου, πού ξέρω εγώ ότι εκεί που συζητάμε κάποια πράγματα για να βελτιώσουμε το avclub (μια και το Σωματείο είναι η ιδιοκτησία του), δεν πας εσύ να τα εφαρμόσεις πρώτα στο δικό σου φόρουμ; Κι άντε μετά εμείς να ψαχνόμαστε που μας καπέλωσες...
Δυστυχώς, ο λόγος σου δε φτάνει για να μας αποδείξεις την καλή σου πίστη.

Παραδέξου το, το όλο σκηνικό είναι λίγο κάπως.
Κι είναι κρίμα, γιατί μου είσαι πολύ συμπαθής, αλλά όταν κάνεις κάτι τέτοια περίεργα, με ξενίζεις.

Τα παραπάνω είναι σκέψεις μου σαν Στέργιος, κι όχι σαν εκπρόσωπος του Σωματείου.

Mπάμπη συμφωνώ και ξέρω τι έχει προσφέρει ο Χρήστος και άλλοι εδώ μέσα.
Δεν είμαι αχάριστος.
Το παρελθόν όμως ανήκει στο παρελθόν.
Τώρα τι κάνουμε;

Έχουμε ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια και πρέπει να τη στηρίξουμε. Περιμένω από ανθρώπους που νομίζω ότι ξέρω, να ενεργήσουν υποστηρικτικά.

Τώρα οι ''εκπροσωποι'' ή οι ''περίεργοι'' αν υπάρχουν ή αν θα υπάρξουν πως θα απομονωθούν, δια μαγείας;

Kosh ,αυτό που λες έχει γίνει ήδη. Τα πρώτα μέλη που μπήκαν στο σωματείο ήταν αυτά που είχαν διαφωνήσει πάρα πολλές φορές με τις διαχειριστικές μας πράξεις.
Κι όμως. Όχι μόνο έγιναν δεκτά αλλά έχουν ήδη προσφέρει τα μέγιστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Άσχετο με τον Χρήστο (ή κάθε Χρήστο):

Με αυτό που λες Μπάμπη, είναι σαν να εννοείς ότι το να είσαι μέλος του Σωματείου αποτελεί επιβράβευση των μέχρι σήμερα προσπαθειών σου.

Σύριε, κάνεις λάθος. Δεν εννοώ αυτό.
Το αν θα τον δεχτούν ή όχι είναι το λιγότερο... Ο τρόπος που το κάνεις όμως μετράει.

Χρηστο, προτεινω να οργανωθει ενας καφες μεταξυ καποιων μελων του σωματειου και εσενα για να συζητησουμε για ποιον λογο πραγματικα δεν συγκεντρωθηκαν ακομα οι υπογραφες, τι "εχουμε να χωρισουμε", και τι μπορει να γινει για να προχωρησουμε μπροστα ολοι μας... Αυτα με πολυ καλη διαθεση και ελπιζοντας οτι δεν θα ξεκινησει αλλο ενα flame χωρις λογο..

Καμμια διαθεση για κανενα flame Τακη. Θα το διαπιστωσες ηδη διαβαζοντας τα προηγουμενα μηνυματα του θεματος (ισως παρασυρθηκες απο καποια μυνηματα ,αλλα σιγουρα οχι απο δικα μου).

Επι της ουσιας, εκανα μια ερωτηση για την αιτηση μου και πηρα μια απαντηση.
Το θεμα τελειωσε εκει απο μενα στο αντιστοιχο μηνυμα μου.

Ουδεποτε θελησα και ουτε θελω να μαθω κανεναν λογο. Ουτε γιατι δεν συγκεντρωθηκαν οι υπογραφες ουτε τιποτα. Δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια.

Ισως ενδιαφερουν αλλα μελη του avclub που θα ηθελαν να μαθουν τα κριτηρια ισως εισαγωγης τους στο σωματειο.
Εμενα παντως οχι, ηταν και μου ειναι γνωστα !

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σύριε, κάνεις λάθος. Δεν εννοώ αυτό.
Το αν θα τον δεχτούν ή όχι είναι το λιγότερο... Ο τρόπος που το κάνεις όμως μετράει.
Μα είπα ήδη Μπάμπη, δεν αναφέρθηκα στην περίπτωση του Χρήστου (που δεν μου είναι και γνωστή – οπότε δεν μπορώ καν να εκφέρω γνώμη για τον όποιο ‛τρόπο’).

Έκανα ένα γενικό σχόλιο προς σκέψη με αφορμή αυτά που είπες και όχι την περίπτωση του Χρήστου.

Το σωματειο εχει την ιδιοκτησια του φορουμ και ενας απο τους σκοπους του ειναι να διαφυλαξει την υπαρξη του και την ομαλη λειτουργεια του.

Μπορει λοιπον η ιδιοκτησια του φορουμ να δεχτει ως μελος της ιδιοκτητη "ανταγωνιστικου" φορουμ? Και αυτος σαν νεο μελος θα προσπαθουσε για το καλο του avclub ή για το καλο του δικου του φορουμ?

Πως θα ακουγοταν αν καποια στιγμη γινοντουσαν μελη οι ιδιοκτητες και των υπολοιπων φορουμ για παραδειγμα? Ειναι λογικο κατα την γνωμη σας?

Απο εκει και περα η προσφορα του Χρηστου μεσα στο φορουμ ειναι δεδομενη και κανεις δεν μπορει να την αμφισβητησει.

Το να δημιουργήσει κανείς κάτι είναι πολύ σημαντικό.Το να το κρατήσει όμως και να το διαφυλάξει στην διάρκεια του χρόνου είναι ακόμη σημαντικότερο.
Καλή σας ημέρα.....

Ως συνήθως, ένα ποστ με νοήματα υψηλής φαντασίας και τεράστιας υποκειμενικότητας.

Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Επίσης, με το να προσπαθούμε να κατευθύνουμε τη συζήτηση όπου μας βολεύει, δεν πετυχαίνουμε τίποτα (πέρα από εφήμερη αυτοπροβολή)...

Είδες τον Χρήστο να κάνει κάτι τέτοιο? Το αντίθετο μάλιστα.
Απλά και μόνο ότι δεν βρέθηκαν 5 ιδρυτικά μέλη να τον προτείνουν μετά από 65 μέρες, μου λέει πολλά.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Είδες τον Χρήστο να κάνει κάτι τέτοιο? Το αντίθετο μάλιστα.
Απλά και μόνο ότι δεν βρέθηκαν 5 ιδρυτικά μέλη να τον προτείνουν μετά από 65 μέρες, μου λέει πολλά.

Δε μιλούσα για το Χρήστο.
Ούτε για εσένα φυσικά, που σου κάναμε το θέμα... απ' αυτό που το κάναμε τέλος πάντων.

Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Και θα συμφωνησω με εναν προλαλησαντα οτι η υπαρξη κι αλλων φορουμ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται κοκκινο πανι εφοσον η συμμετοχη καποιου σε ενα φορουμ- με βαση την ουσιαστικη προσφορα του- δεν δημιουργει προβληματα αλλα αντιθετα διαφημιζει το ιδιο το φορουμ και τις δραστηριοτητες του.

Νάτ τά μέλη ενός κλάμπ μπορούν να συμμετέχουν σέ όσα φόρα επιθυμούν.
Αυτό είναι προφανές και αδιαπραγμάτευτο.
Ο ιδρυτής ενός φόρουμ-δυνητικά ανταγωνιστικού μιάς και έχει το ίδιο αντικείμενο-είναι μιά άλλη ιστορία όσο αφορά στο Σωματείο.
Μια τετοια κίνηση θά άνοιγε πόρτες και σε άλλους ιδρυτές άλλων παρεμφερών κλάμπ-πού φυσικά δέν τούς ταυτιζω πρός θεού με τον Χρήστο-
Προσωπικά εκτιμώ πολύ τήν προσφορά τού Χρήστου -άλλως τε τον βρήκα στό avforum,δέν με βρήκε-και θάμουν ο τελευταίος πού θα αρνείτο την είσοδό του (παρότι η γνώμη μου δεν έχει την δυνατότητα να θεωρηθεί ψήφος μιας και δεν ειμαι ιδρυτικό μέλος)υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θά αφιέρωνε τίς δυνάμεις του στον παρόντα χώρο χωρίς να ´διασπάται´αλλού.
Το πώς και εάν έγιναν επαφές και συζητήσεις με τον Χρήστο γιά να εξηγηθεί η άποψη τών αρμοδίων δέν είμαι αρμόδιος να τό γνωρίζω.Οπως αντιστρόφως να αναλύσει και ο Χρήστος τούς λόγους πού τον οδήγησαν στο να ιδρύσει ένα άλλο φόρουμ.
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τήν αλληλουχία ορισμένων κινήσεων του,αλλά συμφωνώ πλήρως μέ την πρόταση τού Τάκη τού Σωτηρόπουλου.
Αυτά και δεν θάθελα να επανέλθω σε ένα πολύ στενάχωρο θέμα πρός το παρόν.

Δεν με αφορά? ΟK, σεβαστή η άποψη σου, αλλά νομίζω το όλο θέμα αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για το avclub και το σωματείο. (αφορά την τοποθέτηση του Δημήτρη Μανωλάκου)

Το σωματειο εχει την ιδιοκτησια του φορουμ και ενας απο τους σκοπους του ειναι να διαφυλαξει την υπαρξη του και την ομαλη λειτουργεια του.

Μπορει λοιπον η ιδιοκτησια του φορουμ να δεχτει ως μελος της ιδιοκτητη "ανταγωνιστικου" φορουμ? Και αυτος σαν νεο μελος θα προσπαθουσε για το καλο του avclub ή για το καλο του δικου του φορουμ?

Πως θα ακουγοταν αν καποια στιγμη γινοντουσαν μελη οι ιδιοκτητες και των υπολοιπων φορουμ για παραδειγμα? Ειναι λογικο κατα την γνωμη σας?

Απο εκει και περα η προσφορα του Χρηστου μεσα στο φορουμ ειναι δεδομενη και κανεις δεν μπορει να την αμφισβητησει.

Ολα σου τα ερωτηματα θα τα βρεις γραμμενα απο εμενα πριν καποιους μηνες στην κουβεντα περι καταστατικου του σωματειου.
Για τις απαντησεις θα σε παραπεμψω στις απαντησεις που πηρα εγω τοτε.
Μπορεις να τις βρεις ευκολα ! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Δε μιλούσα για το Χρήστο.
Ούτε για εσένα φυσικά, που σου κάναμε το θέμα... απ' αυτό που το κάναμε τέλος πάντων.

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Παιδιά, ο καθένας μπορεί να έχει και έναν διαφορετικό λόγο για να μην βάλει τη σχετική υπογραφή. Αν ο ίδιος ο Χρήστος δεν θέλει να μάθει τους λόγους αυτούς (τουλάχιστον στα πλαίσια αυτού του thread), δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να ενδιαφέρονται άλλοι. Ούτε γενικό συμπέρασμα μπορεί να βγει, πόσο μάλλον "πολλά".

Ως συνήθως, ένα ποστ με νοήματα υψηλής φαντασίας και τεράστιας υποκειμενικότητας.
Πίστεψέ με.....περισσότερο αντικειμενικά και επι της πραγματικότητας δεν θα μπορούσα να μιλήσω.Εαν τώρα εσυ αδυνατείς να το καταλάβεις,ερμηνεύοντας την γραφή μου ως νόημα υψηλής φαντασίας, δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για αυτό.

Δημήτρη και η δική σου σεβαστή είναι η άποψη αλλά το τι συμβαίνει στην υποβολή μίας αίτησης και την εξελιξή της αφορά μόνο το άτομο που την κάνει.
Στη δική σου θα κάνουμε όσες κουβέντες θέλεις.

Και πρέπει να κατανοήσεις ότι άλλο το σωματείο (που μπορεί να ''τρέξει'' δεκάδες άλλες δραστηριότητες πέρα του Club) και άλλο το avclub.

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Χρηστο, προτεινω να οργανωθει ενας καφες μεταξυ καποιων μελων του σωματειου και εσενα για να συζητησουμε για ποιον λογο πραγματικα δεν συγκεντρωθηκαν ακομα οι υπογραφες, τι "εχουμε να χωρισουμε", και τι μπορει να γινει για να προχωρησουμε μπροστα ολοι μας... Αυτα με πολυ καλη διαθεση και ελπιζοντας οτι δεν θα ξεκινησει αλλο ενα flame χωρις λογο..

εγω θα το ηθελα πολυ να γινει αποδεκτη αυτη η προταση του Τακη.

Εισαστε ολοι πολυ εμπειρα μελη και η απευθειας συζητηση θα μπορουσε να δωσει λυσεις που τα γραπτα αδυνατουν...

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Νάτ τά μέλη ενός κλάμπ μπορούν να συμμετέχουν σέ όσα φόρα επιθυμούν.
Αυτό είναι προφανές και αδιαπραγμάτευτο.
.

Ειναι???

Γιατι σε λιγο ισως γινουμε (αν δεν εχουμε ηδη γινει ) δακτυλοδεικτουμενοι οσοι γραφουμε και στα 2 φορα.....

Και αυτο ασχετα με το αν δημοσιοποιειται αυτη η δυσαρεσκεια......

Ειναι ενα θεμα που το τακτ ειναι σε αντιπαραθεση με τον ανδρισμο.....θα ελεγα.

Δεν ξερω ποια ειναι η σωστη επιλογη αυτων των δυο παραμετρων αλλα πολυ θα επιθυμουσα καποια στιγμη να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη....

Status
Not open for further replies.