ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Πως σου αρεσει να τα κανεις ολα αχταρμα........
Χαχα, ήθελα να το γράψω αλλά κρατήθηκα :p

Πως σου αρεσει να τα κανεις ολα αχταρμα........

Δεν ηταν προθεση μου Χρηστο, συγνωμη.

Απλα απαντησα στην σκεψη του Σπυρου και δεν εβρισκα λογο να το κανω αλλου.

Χαχα, ήθελα να το γράψω αλλά κρατήθηκα :p

εσυ μην χασεις ευκαιρια.....

τσαμπα τα φεστιβαλ ΚΝΕ που πηγαιναμε μαζι πιο νεοι....:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Δεν ηταν προθεση μου Χρηστο, συγνωμη.

Απλα απαντησα στην σκεψη του Σπυρου και δεν εβρισκα λογο να το κανω αλλου.

Βρε τι συγνωμη> πλακα με κανεις?

Απλα να τον προσεχεις κι αυτον γιατι γιαυτο τα λεει, επειδη τσιμπας :flipout:

εσυ μην χασεις ευκαιρια.....

τσαμπα τα φεστιβαλ ΚΝΕ που πηγαιναμε μαζι πιο νεοι....:flipout:
Μαζί δεν πηγαίναμε (αλλά δεν σε είχα πετύχει και ποτέ) :p

Βρε μπας και μας δουλεύεις και πας ‘χέρι χέρι’ tm ; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ειναι???

Γιατι σε λιγο ισως γινουμε (αν δεν εχουμε ηδη γινει ) δακτυλοδεικτουμενοι οσοι γραφουμε και στα 2 φορα.....

Και αυτο ασχετα με το αν δημοσιοποιειται αυτη η δυσαρεσκεια......

Ειναι ενα θεμα που το τακτ ειναι σε αντιπαραθεση με τον ανδρισμο.....θα ελεγα.

Δεν ξερω ποια ειναι η σωστη επιλογη αυτων των δυο παραμετρων αλλα πολυ θα επιθυμουσα καποια στιγμη να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη....

Γιά μένα ο καθένας μπορεί να γράφει όπου θέλει και σέ όσα φόρα θέλει σεβόμενος κάθε φορά τον χώρο όπου γράφει και τούς εκάστοτε κανόνες.
Προσωπικά-και εσύ το θυμάσαι-έχω αντιδράσει(όπως και εσύ) μόνον όταν κάποιοι παλιότερα έγραφαν εδώ και ταυτόχρονα μάς έβριζαν αλλού.
Αλλά ευτυχώς και αυτά τελειωσαν πλέον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Γιά μένα ο καθένας μπορεί να γράφει όπου θέλει και σέ όσα φόρα θέλει σεβόμενος κάθε φορά τον χώρο όπου γράφει και τούς εκάστοτε κανόνες.
Προσωπικά-και εσύ το θυμάσαι-έχω αντιδράσει(όπως και εσύ) μόνον όταν κάποιοι παλιότερα έγραφαν εδώ και ταυτόχρονα μάς έβριζαν αλλού.
Αλλά ευτυχώς και αυτά τελειωσαν πλέον.

Συμφωνουμε απολυτα .

Μακαρι να ισχυει για ολους οτι ισχυει και για σενα.

Αλλωστε αν ενα πραγμα πρεπει να αποτελεσει κριτηριο για τον χαρακτηρισμο καποιου σε ενα φορουμ αυτο πρεπει ναναι η προσφορα του σε αυτο κατα κυριο λογο και φυσικα η δημοσια συμπεριφορα του σε γραπτα κειμενα στο χωρο αυτο η αλλου.

Ολα τα αλλα διαβαλλονται και ερμηνευονται κατα το δοκουν.

Καλόν θα ήταν να μην συγχέουμε το σωματείο AVCLUB με τον δδιαδικτυακό τόπο www.avclub.gr. Ο δεύτερος αποτελεί ιδιοκτησία του πρώτου . Είναι προφανές λοιπόν ότι άλλοι κανόνες ισχύουν για το μεν και άλλοι για το δε , οποιαδήποτε δε σύγχυση - μετά από τόσες φορές που έχει εξηγηθεί - μάλλον έχει απωλέσει το τεκμήριο αθωότητας και είναι σκόπιμη. Διότι νομίζω ότι είμαστε όλοι αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουμε τις διαφορές .

Χρήστο,καταρχήν οι 65 ημέρες δεν είναι πολλές. :grandpa:
Εγώ περίμενα λίγο παραπάνω και θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα,αλλά ΚΑΙ για τεχνικούς λόγους.
Η δική σου περίπτωση ήταν πολύ διαφορετική και μάλλον πρωτόγνωρη.
Από την μια ένας άνθρωπος "τρελλός" και με πολύ μεγάλο πάθος για τους προβολείς-και όχι μόνο- με τεράστια προσφορά τόσο στο avforum,avclub αλλά και σε πολλά από τα μέλη του,ξενυχτώντας μακρυά από το σπίτι του έτσι ώστε να βοηθήσει στο στήσιμο των νεοαποκτηθέντων προβολέων τους,/B],με καημό για την πορεία αυτού εδώ του χώρου,με έντονη υπεράσπισή του και αντίλογο σε ανταγωνιστικά-ο Θεός να τα κάνει- site στα οποία γραφόντουσαν ειρωνίες,υπαινιγμοί και κακόβουλα σχόλια για το avclub και τελικά με αποδεδειγμένη ανιδιοτέλεια και από την άλλη,ο ίδιος άνθρωπος,να αιτείται την εγγραφή του αμέσως μετά την ίδρυση του audiovideo.gr που με όσο καλή διάθεση να θες να το δεις,είναι κάπως...
Πιστεύεις ότι στο διάστημα που μεσολάβησε,δεν ασχολήθηκε κανείς με την αίτησή σου;
Αν όντως κάποιοι πίστευαν ότι υπάρχει μόνο ο "ανταγωνιστής" Χρήστος,η σημερινή απάντηση θα σου είχε ανακοινωθεί σε μία ώρα και όχι σε 65 ημέρες.(αυτό,και για τον "άκομψο τρόπο" που έγραψε πιο πάνω ο Μπάμπης).
Ακριβώς το αντίθετο συνέβει.
Η πρόταση του Τάκη για κουβέντα face to face,δείχνει ότι ακόμη και τώρα,οι περισσότεροι σε θέλουν/θέλουμε κοντά μας,τόσο στο σωματείο,όσο και στο forum.
Δεν σου κρύβω ότι μ´ενόχλησε κι εμένα η παράθεση του site σου στην υπογραφή σου,όχι γιατί την είδα σαν διαφήμιση "προς άγραν μελών",αλλά σαν ένα test ανοχής και αντοχής προς τα μέλη του Σωματείου και συνάμα,σαν μια κίνηση άστοχης διαμαρτυρίας.

Την ενόχλησή μου αυτή,την είπα και στον Μπάμπη σε τηλεφωνική μας επικοινωνία περισσότερο από εκτίμηση στο πρόσωπό σου και καθόλου σαν κακόβουλο σχόλιο.

Πιστεύω πως όλη αυτή η γνώση,το μεράκι και το πάθος σου,μπορεί να εγκατασταθεί στο Avclub σε υφιστάμενη κατηγορία,υποκατηγορία ή ότι άλλο στο διάολο μπορεί να γίνει.
Στον χώρο που και εσύ στήριξες,αγάπησες και πρόσφερες κατά πολύ περισσότερο από τους περισότερους από εμάς.

Με εκτίμηση και μεγάλες προσδοκίες για "ξύδι κι αλάτι",
ο φίλος σου(εγώ έτσι σε βλέπω)
Σωκράτης.

Αν μου επιτέπετε να πω την γνώμη μου, ως γνωστόν ο ΧΡΗΣΤΟΣ έχει συνεισφέρει τα μάλα και στο πρώην και στο νυν σχήμα , είναι γνωστό σε όλους. ΟΜΩΣ το θέμα ανταγωνιστικού forum bla bla bla που κολάει ρε παιδιά?
Για ποιόν ανταγωνισμό μιλάτε? Τι είναι το σωματείο ? επιχείρηση?και τι είδους ;απώλειες : ,μπορεί να εχει με την είσοδο του χρήστου ως μέλος του?

Αν μου επιτέπετε να πω την γνώμη μου, ως γνωστόν ο ΧΡΗΣΤΟΣ έχει συνεισφέρει τα μάλα και στο πρώην και στο νυν σχήμα , είναι γνωστό σε όλους. ΟΜΩΣ το θέμα ανταγωνιστικού forum bla bla bla που κολάει ρε παιδιά?
Για ποιόν ανταγωνισμό μιλάτε? Τι είναι το σωματείο ? επιχείρηση?και τι είδους ;απώλειες : ,μπορεί να εχει με την είσοδο του χρήστου ως μέλος του?

το σωματείο είναι μη κερδοσκοπικό.
Όμως οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη κοστίζουν (αυτές που χρησιμοποιούμε όλοι μας γιά να αντλούμε πληροφορίες και να περνάμε την ώρα μας) και το κόστος δεν καλύπτεται από τις συνδρομές.
Μόνη λύση είναι τα έσοδα από καταχωρήσεις.
Αυτές ως γνωστόν έρχονται με hits. Αν τα hits δρομολογηθούν αλλού...-bye-

το σωματείο είναι μη κερδοσκοπικό.
Όμως οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη κοστίζουν (αυτές που χρησιμοποιούμε όλοι μας γιά να αντλούμε πληροφορίες και να περνάμε την ώρα μας) και το κόστος δεν καλύπτεται από τις συνδρομές.
Μόνη λύση είναι τα έσοδα από καταχωρήσεις.
Αυτές ως γνωστόν έρχονται με hits. Αν τα hits δρομολογηθούν αλλού...-bye-

Ισως και να είναι έτσι βρε Δημήτρη ....

Αλλα δε νομίζεις κι εσύ οτι όπως το παρουσίασες οι πιθανότητες σημαντικής απώλειας είναι ελάχιστες ?
Αν μετράς hits, τότε απο μόνος του ο Χρήστος έχει ένα πολύ καλό νούμερο εδώ !
Αλλα κι έτσι να είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις πίστη στα υπάρχοντα μέλη οτι δεν θα "αλλαξοπιστήσουν" προς όφελος του άλλου forum...

Αν ήμουν εύθικτος, θα μπορούσα κάλλιστα να προσβληθώ απο αυτή σου την τοποθέτηση (δεν είμαι, οπότε δεν συντρέχει πρόβλημα...)

Πληροφοριακά, το ότι είμαι μέλος και σε αλλα 24 fora δεν με σταμάτησε απο το να περνάω σημαντικό μέρος της μέρας μου εδώ. Και ούτε και τον Χρήστο απο ότι μαρτυράει το post count του τον εμπόδισε ...

Τεσπά, εγώ δεν έχω καμμία επιρροή στις αποφάσεις του Σωματείου κι έτσι ο λόγος μου δεν πρόκειται να επηρρεάσει. Απλά, επειδή το παρακολουθώ το θέμα απο την αρχή του, είπα να συνεισφέρω μια ακόμα (γιατι έχουν ήδη υπάρξει αρκετές απο τους υπόλοιπους) νηφάλια σκέψη.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς απο το "προσωπικό" της απάντησης.

Φίλιππος

Το ζήτημα είναι ότι είναι πολύ νωρίς για να αξιολογήσουμε κάποια πράγματα.
Πόσο καιρό έχει που είναι "στον αέρα" το audiovideo.gr;

Δε βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς απο το "προσωπικό" της απάντησης.

Φίλιππος

φυσικά όχι.:operator:

Όμως το θέμα της διαφήμισης (γκρίζας ή έμμεσης) ισχύει.
Οπότε είτε δίνεις δικαίωμα είτε όχι.
Εάν οι δυνητικοί διαφημιζόμενοι επί πληρωμή, όταν βλέπουν ότι υπάρχει και ανώδυνη διέξοδος γιατί να καταφύγουν στην πληρωμή ?

φυσικά όχι.:operator:

Όμως το θέμα της διαφήμισης (γκρίζας ή έμμεσης) ισχύει.
Οπότε είτε δίνεις δικαίωμα είτε όχι.
Εάν οι δυνητικοί διαφημιζόμενοι επί πληρωμή, όταν βλέπουν ότι υπάρχει και ανώδυνη διέξοδος γιατί να καταφύγουν στην πληρωμή ?

Συγγνώμη που σου το λέω, αλλά τώρα μπαίνεις σε εικασίες ....

Εικάζεις οτι "αλλού" η διαφήμιση θα ειναι τσάμπα, δεν το ξέρεις... Εκτός κι αν έχεις inside information !

Επιπλέον το "δυνητικά" αφήνει πολλά περιθώρια. Και για του λόγου το αληθές, δυνητικά θα μπορούσα να κάνω αίτηση για μέλος. Πρακτικά, δεν το έκανα (για προσωπικούς λόγους, παντελώς άσχετους με το Σωματείο ή/και τα μέλη του).

Δυνητικά, κάθε ένα απο τα μέλη του forum είναι πιθανό μέλος, στην πράξη όμως (και αυτό έχει εκφραστεί σε διάφορα νήματα) μέλη είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα.

Με εικασίες δεν γίνεται δουλειά ! Αν έχεις αποκρυσταλλωμένη και ξεκάθαρη άποψη οτι ο Χρήστος (προσωπικά) σαμποτάρει ή πρόκειται να σαμποτάρει το Σωματείο τοτε ορθά δεν τον κάνεις μέλος. Επειδή όμως όλοι μας είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αν δεν μπορείς να το αποδείξεις - και με γνώμωνα την μέχρι τώρα παρουσία του στο forum - μπορείς να του δώσεις την ευκαιρία !

Αν όλο το πρόβλημα γίνεται για την υπογραφή, τότε μπορείς να το θέσεις έτσι ως όρο. Αλλά έτσι θα πρέπει να αποκλείσεις απο το Σωματείο ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ανάμιξη (έστω και εξ αγχιστείας) επαγγελματική με το χώρο, άσχετα αν η παρουσία τους θα κοσμούσε το Σωματείο...
Αυτό μπορεί να το κάνετε, αλλά έτσι δεν δίνετε την δυνατότητα να αποκτήσει το Σωματείο το κύρος που του αρμόζει με βάση τα ενεργά μέλη του forum του...

Και για να μην διορθώσω το απο πάνω, η διαχείριση του forum ΗΔΗ έχει επιτρέψει την έμμεση διαφήμιση, βάζοντας όλους τους επαγγελματικώς ενασχολούμενους να το δηλώνουν στο username τους ή/και στην υπογραφή τους !

Αυτο σημαίνει οτι δεν μπορούν να γίνουν μέλη στο Σωματείο ?

Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Και για να μην διορθώσω το απο πάνω, η διαχείριση του forum ΗΔΗ έχει επιτρέψει την έμμεση διαφήμιση, βάζοντας όλους τους επαγγελματικώς ενασχολούμενους να το δηλώνουν στο username τους ή/και στην υπογραφή τους !

Αυτο σημαίνει οτι δεν μπορούν να γίνουν μέλη στο Σωματείο ?

Ακριβώς Δεν μπορεί να είναι μέλος:
"Αρθρο 10 παρ. ζ) όσοι είναι έμποροι οπτικοακουστικών μέσων ή εργάζονται σε επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με εμπορία ή παροχή υπηρεσιών και εγκαταστάσεων αυτών."

Γιατί λοιπόν μιλάς τόση ώρα για πράγματα που δεν ξέρεις ;

Συγγνώμη που σου το λέω, αλλά τώρα μπαίνεις σε εικασίες ....

δεν θα το έλεγα

Εικάζεις οτι "αλλού" η διαφήμιση θα ειναι τσάμπα, δεν το ξέρεις... Εκτός κι αν έχεις inside information !

τώρα επικοινωνούμε ? το αλλού είναι πχ στις υπογραφές. Αν μπορεί σε μιά υπογραφή βάλει λινκ ο σουπερ ντουπερ ηλεκτρονικά ΓΙΑΤΙ να βάλει μπάνερ πχ επί πληρωμή ?

Επιπλέον το "δυνητικά" αφήνει πολλά περιθώρια. Και για του λόγου το αληθές, δυνητικά θα μπορούσα να κάνω αίτηση για μέλος. Πρακτικά, δεν το έκανα (για προσωπικούς λόγους, παντελώς άσχετους με το Σωματείο ή/και τα μέλη του).

Δυνητικά σημαίνει αυτό που σημαίνει. Αυτός που το βλέπει αν θέλει βάζει. ΑΝ. Αυτό είναι το δυνητικά. Τι μπερδεύεις την συμμετοχή με την δυνητική πιθανότητα διαφήμισης (που να συννενοούμαστε εκλαμβάνεται ως στήριξη ύπαρξης - το ξεκαθαρίσαμε αυτό)

Δυνητικά, κάθε ένα απο τα μέλη του forum είναι πιθανό μέλος, στην πράξη όμως (και αυτό έχει εκφραστεί σε διάφορα νήματα) μέλη είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα.

Το τι κάνει κάθε μέλος του φόρουμ σχετικά με το αν θέλει να γίνει μέλος και σε σωματείο, αφορά εκείνον. Και πάντα θα είναι ένα μικρό κλάσμα...

Με εικασίες δεν γίνεται δουλειά ! Αν έχεις αποκρυσταλλωμένη και ξεκάθαρη άποψη οτι ο Χρήστος (προσωπικά) σαμποτάρει ή πρόκειται να σαμποτάρει το Σωματείο τοτε ορθά δεν τον κάνεις μέλος. Επειδή όμως όλοι μας είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αν δεν μπορείς να το αποδείξεις - και με γνώμωνα την μέχρι τώρα παρουσία του στο forum - μπορείς να του δώσεις την ευκαιρία !

Ο Χρήστος είναι παλιός γνώριμος και καλός φίλος. Εχουμε περάσει πολλά εδώ μέσα πολλά χρόνια. Και έχει προσφέρει όσο λίγοι εδώ μέσα. Εχει ικανότητες και το απέδειξε με το site του.
Δεν υπάρχει "Δεν τον κάνω μέλος". Δεν γίνεται εδώ μέσα όπως γουστάρω ή όπως γουστάρουν κάποιοι. Πλέον λειτουργούμε ως σωματείο με κανόνες που έχουν δημοσιευτεί και έχουν νομικό αντίκτυπο. Υπάρχει διαδικασία εισόδου νέου μέλους. Το θέμα της υπογραφής ήταν κάτι που απασχολούσε όλους και βρέθηκε, κάποτε θα βρισκόταν, ευκαιρία να τακτοποιηθεί.

Αν όλο το πρόβλημα γίνεται για την υπογραφή, τότε μπορείς να το θέσεις έτσι ως όρο. Αλλά έτσι θα πρέπει να αποκλείσεις απο το Σωματείο ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ανάμιξη (έστω και εξ αγχιστείας) επαγγελματική με το χώρο, άσχετα αν η παρουσία τους θα κοσμούσε το Σωματείο...
Αυτό μπορεί να το κάνετε, αλλά έτσι δεν δίνετε την δυνατότητα να αποκτήσει το Σωματείο το κύρος που του αρμόζει με βάση τα ενεργά μέλη του forum του...

Το καταστατικό δεν επιτρέπει επαγγελματίες στον χώρο των συσκευών av. Όταν συντάχθηκε, θεωρήθηκε ότι το κύρος του θα ήταν η ανεξαρτησία αυτή.

...

Status
Not open for further replies.