Ε
Τα κριτηρια για την αποδοχη του (απο τα 5 τουλαχιστον μελη οπως προβλεπεται) ειναι συγκεκριμενα ?
Ρωταω απλα για να μαθω.
οι αριθμοί είναι σκληροί αγαπητοί μου
πριν το Σωματείο οι διαχειριστές έβαζαν χρήματα από την τσέπη τους και πιθανόν να ξαναβάλουν αν παραστεί ανάγκη.
Όμως όλοι οι άλλοι μαζί τους, όχι οι 50 ή 500 αλλά οι 10000 απολάμβαναν το αγαθό που λέγεται forum avclub. Και 10000 πίεζαν και πιέζουν προς γρήγορη ανταπόκριση.
Εχουμε ξαναπεί ότι στην περίπτωση αυτή, το "απ έξω απ το χορό..." ισχύει γάντι εδώ.
Τελικά όλοι θέλουν το φόρουμ του avclub, συχνάζουν σ αυτό, μαθαίνουν σ αυτό, προσφέρουν σ αυτό, το γιγαντώνουν, αλλά όταν φτάσει ο δίσκος σφυρίζουν αδιάφορα.
Υπάρχουν πολλά μέλη που το εφ άπαξ των 100 είναι αστείο μπροστά στους προβολείς και τους ενισχυτές που αλλάζουν κάθε 6μηνο. Και όμως τα μέλη αυτά θέλουν μόνο να κρίνουν.
Δυστυχώς οι αριθμοί είναι σκληροί.
Δεν υπάρχουν κριτήρια.
Βρίσκει 5 μέλη που τον προτείνουν.
υπάρχει κάτι Κώστα που αγαπάς και για το οποίο ξοδεύεις συχνά χρήματα και γιά άλλους θεωρείται "αδυναμία" ή "πάθος" ?
(αληθεια, ποσα ειναι τα μελη του σωματειου σημερα Λευτερη?)
οχι δα τι ?
Δημητρη, θέλεις να πείς οτι η διαχείριση του forum (γιατι γι αυτό μιλάς) ζήτησε συνεισφορά ή / και βοήθεια και εκώφευσαν τα μέλη του forum ?
όχι ΑΛΛΑ δεν κατοχυρώνεται νομικά να ζητήσει.
Στο Σωματείο όποιος θέλει μπορεί να κάνει δωρεές.
Δεν ζητήθηκαν χρήματα από κανέναν.
Ζητήθηκε να γίνουν εγγραφές μελών έτσι ώστε και λόγο να έχουν αλλά και να προσφέρουν
Γιατί όσο καιρό είμαι εδώ, τουλάχιστον απο μένα δεν ζητήθηκε το παραμικρό....
Αν όμως αυτό είναι το πρόβλημα, να σας στέλνω κάθε μήνα ένα ποσό, όσο με παίρνει (γιατι έχω και νεογέννητο στο σπίτι).
Χμ... λοιπόν από σένα θέλουμε 100 ευρώ το μήνα, επειδή είσαι πρόθυμος.
Να σου ζήσει !:grandpa:
Και όχι, ΔΕΝ θέλω να γίνω μέλος του Σωματείου, ακόμα κι αν σας στέλνω περισσότερα απο τη μηνιαία συνδρομή του απλού μέλους !
Κρίμα...
γεγονός ότι σε μερικούς το ποσό των 100 θεωρείται σεβαστό !
Απόλυτα σεβαστό
Υ.γ
Μήπως έχεις καμία σχέση με τον Αλογοσκουφη ????
μου φαίνεται είναι 3ος ή 4ος ξάδερφός μου...![]()
Δεν νομιζω οτι για τον "φοβο των Ιουδαιων" και με αξονα αναφορας το τι εγινε με το avforum, δεν γινονται δεκτα μελη με επαγγελματικη ενασχοληση στον χωρο. (οχι οτι ειμαι υπερ, απλα την αποψη μου λεω, πιθανον να ειναι και λανθασμενη)
Ωχ…και του είπα ότι μέσα σε 2 χρόνια αγόρασα 2 DVD???
Την έβαψα !
45
(αν θυμάμαι σωστά +/-1)
Κατι πρεπει να γινει εδω. Δεν μπορω να πιστεψω οτι μονο το 0,35% ενδιαφερεται
γιατί δεν διοργανώνετε ένα vote για να έχουμε μια εικόνα ????
έτσι για το γαμώτο
είπαμε: κάθε βοήθεια δεκτή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.