ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
Πάντως εγώ στο σχολείο είχα …..

κι εγώ είχα τη γαλαρία, στα τελευταία θρανία που κάνανε καλαμπαλίκι.
καλό ήτανε, δε λέω, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν άφηνε τους άλλους να κάνουν τίποτα. ειδικά αν ο δάσκαλος ήταν πολύ ελαστικός...-bye-

Ανταγωνιστικά sites ως προς το Avclub υπάρχουν πολλά, παρόλα αυτά τα hits αυξάνονται όπως αυξάνονται και οι χρήστες. Στην εποχή του ανταγωνισμού δεν μπορείς να αγνοείς ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να υπάρχουν 10 avclub. Από κει και πέρα φροντίζεις να παρεμένεις ή να γίνεις ο καλύτερος με δουλειά και όχι κρύβοντας από τα μάτια του επισκέπτη τις ενναλακτικές που έχει, γιατί αργά ή γρήγορα θα τις ανακαλήψει και μόνος του.
Τέλος δεν νομίζω ότι σοβαροί διαφημιστές θα αγνοήσουν ένα avclub με τόσα μέλη και ας υπάρχουν άλλα 2-3 τέτοια μαγαζιά με παρόμοια δύναμη. Είναι να σα να λέμε ότι η τάδε σοβαρή εταιρία διαφημίζεται μόνο στο πρώτο κανάλι τηλεθέασης. Μπορεί αυτό να παίρνει τα περισσότερα αλλά εφόσον εδώ δεν τίθεται θέμα κερδοσκοπίας πραγματικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Αν ήταν κερδοσκοπικός οργανισμός τότε ναι συμφωνώ ότι θα ήταν πρόβλημα και απόλυτα κατανοητό.

Τα σέβη μου.

Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

καλό ήτανε, δε λέω, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν άφηνε τους άλλους να κάνουν τίποτα. ειδικά αν ο δάσκαλος ήταν πολύ ελαστικός...-bye-

Βιτσα τοτε κι εξω απο την ταξη να κανουμε μαθημα....-bye-

εσύ πάσχεις από κεκτημένη κακοπιστία
το ανέκδοτο "γιατί δε φοράς κράνος, ρε;" το ξέρεις; -bye-

ευχομαι ολοψυχα να ειμαι απλα κακοπιστος....

Δεν εγραψα εγω ομως οτι τα hits ειναι τοσο σημαντικα....ισως και περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο .....

Κώστα, άφησα το θέμα στη σελίδα 17, το βρίσκω στη σελίδα 23...

Παρατήρησα όμως απο την πλευρά σου (και ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος) μια προσπάθεια να "στρογγυλέψει" το θέμα και να κλείσει τάχιστα....

Αν - παρ' ελπίδα - είναι έτσι τα πράγματα, θα πρότεινα να διαχωρίσεις τη θέση σου ανοιχτά, χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα.

Απο ότι διάβασες (άν το διάβασες όλο το νήμα) μέσα απο τη συζήτηση βγήκαν και 2-3 ζητήματα για τα οποία υπάρχει παραδοχή απο Ιδρυτικά μέλη οτι χρίζουν έρευνας και - ίσως - διόρθωσης...
Αυτό είναι και το νόημα τελικά και γι αυτό και ΔΕΝ είναι κουβέντα για την κουβέντα !

Φιλικά,

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Βιτσα τοτε κι εξω απο την ταξη να κανουμε μαθημα....-bye-

Ασπρο/Μαύρο μου τα λές :icon15:
είπαμε: καλό και το καλαμπαλίκι αλλά...εντός πλαισίων: να κάνουμε και καμμιά δουλειά :lehrer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ασπρο/Μαύρο μου τα λές :icon15:
είπαμε: καλό και το καλαμπαλίκι αλλά...εντός πλαισίων: να κάνουμε και καμμιά δουλειά :lehrer:

Συγνωμη αλλα εσυ το ξεκινησες Κωστα πηγαινοντας κατευθειαν στη γαλαρια -bye-

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ανταγωνιστικά sites ως προς το Avclub υπάρχουν πολλά, παρόλα αυτά τα hits αυξάνονται όπως αυξάνονται και οι χρήστες. Στην εποχή του ανταγωνισμού δεν μπορείς να αγνοείς ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να υπάρχουν 10 avclub. Από κει και πέρα φροντίζεις να παρεμένεις ή να γίνεις ο καλύτερος με δουλειά και όχι κρύβοντας από τα μάτια του επισκέπτη τις ενναλακτικές που έχει, γιατί αργά ή γρήγορα θα τις ανακαλήψει και μόνος του.
Τέλος δεν νομίζω ότι σοβαροί διαφημιστές θα αγνοήσουν ένα avclub με τόσα μέλη και ας υπάρχουν άλλα 2-3 τέτοια μαγαζιά με παρόμοια δύναμη. Είναι να σα να λέμε ότι η τάδε σοβαρή εταιρία διαφημίζεται μόνο στο πρώτο κανάλι τηλεθέασης. Μπορεί αυτό να παίρνει τα περισσότερα αλλά εφόσον εδώ δεν τίθεται θέμα κερδοσκοπίας πραγματικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Αν ήταν κερδοσκοπικός οργανισμός τότε ναι συμφωνώ ότι θα ήταν πρόβλημα και απόλυτα κατανοητό.

Τα σέβη μου.

+1

Αλλωστε η "μεγαλη" αγκαλια θα επρεπε να ειναι ο σκοπος (με αμοιβαιες κινησεις φυσικα....) ακομα και για φορα τυπου "ομιλων" η φορα με επαγγελματικες διασυνδεσεις και καταβολες.....

Ετσι διασφαλιζεις την ευρεια αποδοχη

Εχουμε κανα παραδειγμα αντιστοιχης πολιτικης απο αλλα φορα τυπου AVSforum ας πουμε?

@nektar: +1000 :SFGSFGSF:

@Kosh: Ναθ, επειδή ήμουν ο αποδέκτης του hit generator στη συζήτηση (σαν επιχείρημα), το ζήτημα της οικονομικής επιβίωσης ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου ήταν είναι και θα είναι φλέγον. Δεν νομίζω οτι ειπώθηκε με κακοπιστία... μάλλον αγωνία εξέφραζε, αγωνία που είναι εν μέρει δικαιολογημένη απο τις καταστάσεις μιας και μέχρι να καθιερωθεί το σωματείο στη συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο θα πρέπει να περάσει απο 40 κύματα και το οικονομικό είναι απο αυτά (τα κύματα) που πρεπει να περάσει ει δυνατόν ανώδυνα ...

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Συγνωμη αλλα εσυ το ξεκινησες Κωστα πηγαινοντας κατευθειαν στη γαλαρια -bye-

ε μα όταν μου λένε πως περίπου όλο το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δάσκαλοι δεν παραδέχονται τα λάθη τους τι να πώ; λάθη γίνονται συνέχεια. Αλλά για να μπορεί κάποιος να καυτηριάζει τα λάθη, πρέπει να ξέρει , πού και πού, να λέει και κανένα "μπράβο".

Τα ειπες ολα...

Επισης, ας μην ξεχναμε τους ανθρωπους που στηριξανε τουτο εδω το site στην αρχη, οταν εζητητο στηριξη... Τοτε ολα ηταν δεκτα, αρκει να υπηρχε η στηριξη και να στεριωσει. Αν υπηρχε τοτε το σωματειο κανεις δεν θα εμενε απ'εξω γιατι ολοι ηταν απαραιτητοι... Και τοτε, αν καποιος ειχε και καποιο αλλο site, κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα, αρκει να εγραφε και σε αυτο εδω....

Κατανοω το τι σκεφτονται καποιοι, πληρως μαλιστα. Απλα ειναι λιγο αντιφατικα, η ανεση των 10-12000 μελων και η συμπεριφορα που εκπορευεται απο αυτη και ολα τα αλλα που συζητιουνται τωρα...

Και, Μπαμπη, τελος η παρεα αυτη που υπηρχε. Δεν θα ξαναυπαρξει. Αυτο εχει και τα καλα του και τα κακα του. Εφοσον επελεχθη αυτος ο δρομος για το AVCLUB, αυτος πρεπει να υποστηριχτει σωστα, και σε αυτο το μοτιβο ειναι κατανοητες οι προσπαθειες που γινονται.

Αλλα παρεα και συμπεριφορες και θυσιες τυπου AVFORUM , δεν θα ξαναδεις....

Και, Μπαμπη, τελος η παρεα αυτη που υπηρχε. Δεν θα ξαναυπαρξει. Αυτο εχει και τα καλα του και τα κακα του. Εφοσον επελεχθη αυτος ο δρομος για το AVCLUB, αυτος πρεπει να υποστηριχτει σωστα, και σε αυτο το μοτιβο ειναι κατανοητες οι προσπαθειες που γινονται.

κάνεις λάθος: η παρέα της Μουσικής είναι μιά χαρά και από μόνοι μας αποτελούμε το 1/3 των μελών του Σωματείου.

@nektar: +1000 :SFGSFGSF:

@Kosh: Ναθ, επειδή ήμουν ο αποδέκτης του hit generator στη συζήτηση (σαν επιχείρημα), το ζήτημα της οικονομικής επιβίωσης ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου ήταν είναι και θα είναι φλέγον. Δεν νομίζω οτι ειπώθηκε με κακοπιστία... μάλλον αγωνία εξέφραζε, αγωνία που είναι εν μέρει δικαιολογημένη απο τις καταστάσεις μιας και μέχρι να καθιερωθεί το σωματείο στη συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο θα πρέπει να περάσει απο 40 κύματα και το οικονομικό είναι απο αυτά (τα κύματα) που πρεπει να περάσει ει δυνατόν ανώδυνα ...

Φίλιππος

οντως διαβαζοντας το καποιος σιγουρα νοιωθει καπως....ομως χαιρομαι που το καταλαβες και ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβουν ολοι

Τα ειπες ολα...

Επισης, ας μην ξεχναμε τους ανθρωπους που στηριξανε τουτο εδω το site στην αρχη, οταν εζητητο στηριξη... Τοτε ολα ηταν δεκτα, αρκει να υπηρχε η στηριξη και να στεριωσει. Αν υπηρχε τοτε το σωματειο κανεις δεν θα εμενε απ'εξω γιατι ολοι ηταν απαραιτητοι... Και τοτε, αν καποιος ειχε και καποιο αλλο site, κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα, αρκει να εγραφε και σε αυτο εδω....

Κατανοω το τι σκεφτονται καποιοι, πληρως μαλιστα. Απλα ειναι λιγο αντιφατικα, η ανεση των 10-12000 μελων και η συμπεριφορα που εκπορευεται απο αυτη και ολα τα αλλα που συζητιουνται τωρα...

θυσια οπως του να τρεξουμε να δωσουμε αιμα για τον πατερα σου Βασιλη μου? ειχα σκασει που λογω του οτι δεν ειχα Ιντερνετ δεν ειχα παει απο τους πρωτους

οι παρεα υπαρχει, δοξα τω θεω εισαστε καλα ολοι λιγακι να γινει προσπαθεια να μειωθουν οι αποστασεις....

σε περιμενω(ουμε) 21 Σεπτεβριου το πρωι να πιουμε καφε

Ε ας κανω και εγω ενα λαθος, τοσα λαθη γινονται

μα δεν σε κατηγόρησα, προς Θεού.
εξάλλου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ;)
και σου εύχομαι ολόψυχα να τις βρείς - το εννοώ.

Φίλιππος

Δεν νομιζω να αντιλεγει κανεις οτι το οικονομικο ειναι σοβαρο θεμα για την συνεχιση της υπαρξης με τα σημερινα στανταρς η και την εξελιξη του σε κατι ακομα παραπερα....

Αλλα.....

Θα προτιμουσα να δοθει βαρος- εστω και δια μιας διατυπωσης- στην αναγκαιοτητα για ποιοτητα των μελων και στις δραστηριοτητες που στο κατω κατω αυτες ειναι που πραγματικα διαφημιζουν το φορουμ και φερνουν κι αλλα παιδια στην παρεα παρα στο μετρημα των φασουλιων που πιθανον να ειναι και πλανη......

υγ

μπας και εισαι ο Φιλλιπος μου που ψαχνω εξ'απ'ανεκαθεν???

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

+1

Αλλωστε η "μεγαλη" αγκαλια θα επρεπε να ειναι ο σκοπος (με αμοιβαιες κινησεις φυσικα....) ακομα και για φορα τυπου "ομιλων" η φορα με επαγγελματικες διασυνδεσεις και καταβολες.....

Ετσι διασφαλιζεις την ευρεια αποδοχη

Εχουμε κανα παραδειγμα αντιστοιχης πολιτικης απο αλλα φορα τυπου AVSforum ας πουμε?

Το avs τι το θες ?. Στην ουσια καταστημα κι εφτιαξε ενα φορουμ. Ακριβως σχεση Laserland->Avforum.

Αστοχο νομιζω το παραδειγμα Ναθ.

Status
Not open for further replies.