ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ε μα όταν μου λένε πως περίπου όλο το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δάσκαλοι δεν παραδέχονται τα λάθη τους τι να πώ; λάθη γίνονται συνέχεια. Αλλά για να μπορεί κάποιος να καυτηριάζει τα λάθη, πρέπει να ξέρει , πού και πού, να λέει και κανένα "μπράβο".

Οπως κι αυτος που κανει το λαθος, να λεει συγνωμη και στη συνεχεια να τον διορθωνει.
Εκτος εαν θεωρεις σωστη τακτικη να λενε ολοι οι δασκαλοι οτι δεν εκανε λαθος για να μη χαλασουν τη μαγια που σχολιαστηκε παραπανω.

Τα μπραβο δεν ελλειψαν ποτε. Μα ποτε !

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

θυσια οπως του να τρεξουμε να δωσουμε αιμα για τον πατερα σου Βασιλη μου? ειχα σκασει που λογω του οτι δεν ειχα Ιντερνετ δεν ειχα παει απο τους πρωτους

οι παρεα υπαρχει, δοξα τω θεω εισαστε καλα ολοι λιγακι να γινει προσπαθεια να μειωθουν οι αποστασεις....

σε περιμενω(ουμε) 21 Σεπτεβριου το πρωι να πιουμε καφε

Η θυσια για τον πατερα μου εγινε απο μελη, δεν εχει καμια σχεση με αυτα που συζηταμε....

Θυσια δεν ειναι να δινεις αιμα, προσφορα ειναι και το εχω κανει και εγω πολυ πριν ζητησω αιμα για τον πατερα μου.

Και λυπαμαι που το αναφερεις, εκανες ολισθημα.

μα δεν σε κατηγόρησα, προς Θεού.
εξάλλου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ;)
και σου εύχομαι ολόψυχα να τις βρείς - το εννοώ.

Δεν ψαχνω καμια πορτοκαλια, εχω αλλα σοβαροτερα προβληματα. Εσεις που τις βρηκατε, να τις φροντισετε-bye-

κάνεις λάθος: η παρέα της Μουσικής είναι μιά χαρά και από μόνοι μας αποτελούμε το 1/3 των μελών του Σωματείου.

Κώστα, μπράβο σας!!
Και εύχομαι - ειλικρινά - να μην συμβεί και στη μουσική κατηγορία ποτέ αυτό που συνέβη στην "δική μας" κατηγορία, τους προβολείς.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Το avs τι το θες ?. Στην ουσια καταστημα κι εφτιαξε ενα φορουμ. Ακριβως σχεση Laserland->Avforum.

Αστοχο νομιζω το παραδειγμα Ναθ.

Μπορει ,αλλωστε δεν το παρακολουθω.

δεν τονισα την φυση του.

Ειπα οτι ειναι ενα ευρειας αποδοχης τεχνικο φορουμ .

Και ρωτησα αν υπεπεσε στην αντιληψη καποιου πως συμπεριφερθηκε αυτο η αλλο φορουμ σε αντιστοιχους αποκλεισμους η οχι αλλων "επαγγελματιων"

Δεν ψαχνω καμια πορτοκαλια, εχω αλλα σοβαροτερα προβληματα. Εσεις που τις βρηκατε, να τις φροντισετε-bye-

θα τις φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, μείνε ήσυχος.
σε προσκαλούμε κι εσένα να μπαίνεις, όποτε θέλεις, να παίρνεις μάτι και να μας λές αν τις φροντίζουμε σωστά. κάθε υπόδειξη δεκτή

κάνεις λάθος: η παρέα της Μουσικής είναι μιά χαρά και από μόνοι μας αποτελούμε το 1/3 των μελών του Σωματείου.

....και καποιοι απο εσας αναφερετε εμμεσα κι αμεσα οτι ηδη ειστε πολλοι.....

οντως διαβαζοντας το καποιος σιγουρα νοιωθει καπως....ομως χαιρομαι που το καταλαβες και ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβουν ολοι

Λάρρυ, κάθε φορά που γράφω για ένα θέμα, οσο σοβαρό ή αστείο κι αν είναι, προσπαθώ να είμαι κατ' αρχήν καλόπιστος ! Αυτή την καλοπιστία περιμένω να την δω και απο την άλλη πλευρά.

Γι αυτό και είμαι απο αρκετά ως πολύ προσεκτικός στο τί γράφω ΚΑΙ στο πώς το γράφω. Θα προτιμούσα να βγεί κάποιος και να πεί ευθαρσώς οτι "ξέρετε κάτι? Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα και προσπαθούσε να το λύσουμε με ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς νόμιμους τρόπους" οπότε να είναι δικαιολογημένη και η προσπάθεια της όποιας εξάλειψης "ανταγωνιστικών φαινομένων εκ των έσω".

(Μεταξύ μας, δύσκολο το κόβω να υπάρχουν τέτοια, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά οτι ΔΕΝ υπάρχουν...)

Δεν είμαστε παιδάκια, ξέρουμε πολύ καλά το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και είμαι σίγουρος οτι όλοι θα καταλάβαιναν...

Φιλικά,

Φίλιππος

ΥΓ: Αυτόν τον καφέ στις 20/9 δεν θα τον πιώ μαζί σας γιατι πρέπει να βρίσκομαι στην Ιο που παντρεύεται - επιτέλους, ο αχαίρευτος - ο κουμπάρος μου. Υπόσχομαι όμως οτι θα είμαι παρών στον επόμενο !

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ακριβως !
Ειναι αυτο που εγραψα παραπανω για avclub-ακια εντος του avclub. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

θα τις φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, μείνε ήσυχος.
σε προσκαλούμε κι εσένα να μπαίνεις, όποτε θέλεις, να παίρνεις μάτι και να μας λές αν τις φροντίζουμε σωστά. κάθε υπόδειξη δεκτή

Κωστα, δεν εχεις καταλαβει καθολου το σκεπτικο μου. Δεν με ενδιαφερει ουτε το σωματειο ουτε τπτ. Εφοσον εγινε το σωματειο (κατι που ηθελα και εγω) που -με οιονδηποτε τροπο αποδεκτο η μη- εξασφαλιζει το φορουμ, για μενα η ιστορια εχει ληξει εκει. Βλεπω οτι υπαρχουν μελη που ενδιαφερονται για αυτο, και ειμαι ησυχος. Απο εκει και περα ολες οι αλλες κουβεντες που γινονται, ειναι μυθιστορημα για εμενα.

Ρε παιδιά έλεος .
Πάψτε να συγχέετε το φόρουμ με το σωματείο . Ουδείς απαγόρεψε αναφορές σε άλλα σάιτ και φόρα παρεμφερούς περιεχομένου . Ουδείς απαγόρεψε την συμμετοχή σε πολλαπλά φόρα. Ουδείς προτίθεται να το κάνει ή το σκέφτηκε έστω.
Και ξεκαθαρίστε τι σημαίνει μη κερδοσκοπικό ( σωματείο κ.ο.κ. )

Κουβέντα να γίνεται τελικά . :frown:

Ρε παιδιά έλεος .
Πάψτε να συγχέετε το φόρουμ με το σωματείο . Ουδείς απαγόρεψε αναφορές σε άλλα σάιτ και φόρα παρεμφερούς περιεχομένου . Ουδείς απαγόρεψε την συμμετοχή σε πολλαπλά φόρα. Ουδείς προτίθεται να το κάνει ή το σκέφτηκε έστω.

Το σωματειο εγινε απο το φορουμ και με βασικο σκοπο τη διατηρηση του φορουμ ! Κανω λαθος ?

θυσια οπως του να τρεξουμε να δωσουμε αιμα για τον πατερα σου Βασιλη μου? ειχα σκασει που λογω του οτι δεν ειχα Ιντερνετ δεν ειχα παει απο τους πρωτους

οι παρεα υπαρχει, δοξα τω θεω εισαστε καλα ολοι λιγακι να γινει προσπαθεια να μειωθουν οι αποστασεις....

σε περιμενω(ουμε) 21 Σεπτεβριου το πρωι να πιουμε καφε

Ρε συ, 21 είναι τελικά, είμαι μέσα, στο γνωστό μέρος φυσικά?

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

αλλο ανοιχτο πανεπιστημιο , κι αλλο κολεγιο...

ε καλά, δεν θα τα χαλάσουμε στο rating τώρα.
εξάλλου εγώ πιστεύω στο understatement: να δείχνεις λιγότερο απ αυτό που είσαι :grandpa:

....και καποιοι απο εσας αναφερετε εμμεσα κι αμεσα οτι ηδη ειστε πολλοι.....

για "πολλοί" δεν ξέρω.
Ξέρω όμως ότι είμαστε οι καλύτεροι στην πιάτσα.:cool:
Το ξέρουν κι άλλοι αυτό. Αμα ρωτήσεις, θα σου πούν ;)

(Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν πρέπει να γράψω ή όχι...)

Θα σας πω όμως ότι για ένα νέο μέλος του forum που σκέφτεται να υποστηρίξει ένα σωματείο, ομάδα, λέσχη, προσπάθεια κτλ, διαβάζοντας ένα τέτοιο thread θα το σκεφτεί ξανά και πολύ.

Ελπίζω να το καταλαβαίνεται όλοι αυτό ή τουλάχιστον όσοι δηλώνετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά.

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ρε παιδιά έλεος .

Δημήτρη, φιλικά στο λέω, άν σε ενοχλεί το νήμα γιατί το διαβάζεις ? Κι ακόμα περισσότερο, γιατί απαντάς ?

Εσυ φαίνεται πως τα έχεις όλα ξεκαθαρισμένα στο μυαλό σου. Ασε μας και μας που δεν τα έχουμε (πάντα κατα τη γνώμη σου) να τα ξεκαθαρίσουμε όπως μπορούμε.
Δημοκρατία έχουμε, δεν νομίζω να σε εξανάγκασε κανένας να διαβάσεις τα γραφόμενα των άλλων !!!

Οι εποχές που αναγκαστήκαμε ώς πολίτες να διαβάσουμε κάτι με το ζόρι (το βιβλίο είχε τον τίτλο "Το πιστεύω μου" - μάντεψε ποιός το έγραψε...) επαρήλθαν ανεπιστρεπτί !!!!

Φιλικά,

Φίλιππος

Mερικές σκέψεις.

Όποιος υποστηρίζει ότι λόγω του σωματείου ή του κλαμπ έχει χαλάσει τις παρέες του, πρέπει να το κοιτάξει άμεσα. Έχει τρελό πρόβλημα. Και το γράφω με αγάπη.

Το οικονομικό μέρος είναι αστείο να το συζητάμε. Τα 20-30 μέλη που ενδιαφέρθηκαν για το πως τα βγάζουμε πέρα όλα αυτά τα χρόνια, είτε γράφτηκαν και βοηθάνε στο σωματείο, είτε ψάχνονται να βρουν τρόπους.
Παραπάνω δεν υπάρχουν.

Αυτά που μπορούμε να κάνουμε σαν σωματείο, αν ξεκινήσω να γράφω μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να σοκάρουν. Όμως θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να γίνουν έστω και σε μικρότερη κλίμακα.

Το να ζητάς συνέχεια καλύτερο περιβάλλον και να είσαι στην απέξω, δεν έχει την ίδια απήχηση από το να συμμετέχεις ενεργά και να έχεις και δικαίωμα να ψηφίσεις γι αυτό.

Είναι λογικό να υπάρχουν πικρίες για τη στάση κάποιων ανθρώπων. Και από τις δύο πλευρές. Όμως όλα εδώ μένουν. Αν υπάρχουν κάποιοι που κρατάνε μανιάτικο κάποιο συμβάν του παρελθόντος, το πρόβλημα το έχουν οι ίδιοι.
Ας κοιτάξουν και καμμιά άλλη κοσμοθεωρία.
Ή καλύτερα να θυμηθούν τα λόγια του Σπυράκου του Κωστόπουλου, ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε και να είμαστε αγαπημένοι.

Μιλώντας προσωπικά και μόνο, δεν μπορώ τη μιζέρια με τίποτα. Το να μη θέλει κάποιος για τους χ, ψ, λόγους να συμμετέχει στο σωματείο ή σε όποια προσπάθεια είναι σεβαστό. Αλλά να επινοεί και προβλήματα που δεν υπάρχουν ,το θεωρώ απόλυτα μίζερο.

Κάποιος έγραψε ότι όσο μεγαλώνει το κλαμπ, μεγαλώνει και η καχυποψία.
Αυτό ήταν ότι πιο ανούσιο γράφτηκε.
Μη ξαναγράφουμε τα αυτονόητα.

Μου είναι αδιάφορος ο αριθμός μελών του σωματείου και του κλαμπ. Μπορούμε να συντηρηθούμε και να κάνουμε καλύτερο το περιβάλλον που σπαταλάμε κάποιες από τις ελεύθερες ώρες μας; Έχει καλώς.
Δεν μπορούμε,ο.κ, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.

Για μένα το να δώσει κάποιος χρήματα για να βοηθήσει με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν γουστάρω με τίποτα.
Γουστάρω όμως ο ίδιος να μπει και να συμμετέχει στις διαδικασίες. Αυτή είναι η ουσία και όχι κάποια ευρώ.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει , ας μη μπει ποτέ στο σωματείο.

Status
Not open for further replies.