Αν ο ενισχυτής είναι λιγότερο από 2x80W, καλύτερα τα ηχεία να είναι πάνω από 89-90db ευαισθησία.
Σε περίπτωση που αποφασίσω να αγοράσω Online [γιατί εκεί προσανατολίζομαι, και μάλιστα βασισμένος μόνο στις προτάσεις σας και σε online reviews, αφού είδα κι απόειδα με τα μαγαζιά] έχετε να προτείνετε κάποιο online shop?
'κατέληξα' [μάλλον] στον yamaha RX797RDS ή τον marantz pm6002 και στα quad11L ή τα B&W 685
1.ok, τα quad βγαίνουν από τη λίστα, lol
2. δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι τα b&w ηταν τοσο ακριβα. Δε θελω να ξεπερασω τα 800Ε συνολο για ενθσχυτη κ ηχεια
3. οποτε και οι Onkyo που μου προτεινεις αποκλειονται λογω τιμης. Τι λες για τον 9355? σε συγκριση πχ με τον yamaha 797?
4. τα klipsch rf62 κανουν 350Ε το έ.ν.α.? επίσης πολύ ακριβά για μένα i'm afraid..
5. από εδώ
http://whathifi.com/Reviews/Hi-Fi-Reviews/Speakers-Reviews/Rule-Star-Rating-5-stars!9/Price_Desc/
τι λέτε τότε για τα monitor audio br2 ? [καποιος εδω μου τα ειχε προτεινει παλιοτερα]
6.φοβαμαι λιγακι την αγορα απο το εξωτερικο να πω την αληθεια, τι γινεται με την εγγυηση ή αν πάθει κάτι το μηχανημα? [θα μου πεις και το πικαπ απο το εξωτερικο το πηρα..]
7. κανενα ελληνικο online shop λοιπον που να εμπιστευεστε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.