- 17 March 2009
- 338
Καλησπερα,εχω καποιεs αποριεs σχετικα με το home cinema που στηνω τωρα.Εχω σαν ενισχυτη audio video τον yamaha ax1 ο οποιοs χρησιμοποιειται μονο σαν προ(συνδεδεμενοs αναλογικα)αυτοs δινει σημα στα μπροστινα ηχεια μεσω ενοs προ krell kct συνδεδεμενοs passthough,που στην συνεχεια αυτοs δινει σημα σε 2 μονομπλοκ bryston 28bsst και αυτοι οδηγουν τα jbl k2s 9800 se,για κεντρικο παιζει ο bryston 4bsst2 που οδηγει το jbl 880 array,και για πισω αλλοs εναs bryston 4bsst2,θα οδηγει τα jbl 1000 array τα οποια παραλαμβανω την ερχομενη εβδομαδα.Πηγη παιζει το pioneer lx 91,to οποιο ειναι συνδεδεμενο αναλογικα(5.1)με τον ax1 και sub το jbl 1500 array.Η ερωτησειs ειναι α)πιστευεται οτι εχω αναγκη εναν προενισχυτη audio video νεαs γενιαs τωρα,δεδομενου οτι δεν χρησιμοποιω τα dsp,η να περιμενω τα 1.4-3D κλπ διοτι τα ποσα θα ειναι αρκετα υψηλα,και αν τωρα,τι παραπανω θα μου προσφερει εναs προενισχυτηs απο τον ax1,υποθετωνταs την πολυ καλη αποδεικοποιηση του lx91?και β)πωs ειναι καλυτερα να οδηγησω το κεντρικο με διενισχυση δηλ 300w και 300w και δυο ζευγη καλωδια η μονομπλοκ 900w και διπλοκαλωδιωση?Ευχαριστω και συγνωμη εαν σαs κουρασα με την μακροσκελη αναφορα μου.