ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 3D ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ

manosandrea

Established Member
8 December 2010
144
Μολις πηρα ενα blue ray 3d (LG HR-550 με Hdmi 1.4).
Eχω ενισχυτη τον Pioneer VSX-1020K (3d compatible , με Hdmi 1.4)

Επισης χρησιμοποιω βιντεοπροβολεα τον BENQ W600 (τον απλο, οχι τον ''+'' ) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (αρκετα , οχι πολυ-πολυ).

Οσοι ξερουν καλα και εχουν ,ισως,εμπειρια >>>
ποιον βιντεοπροβολεα προτεινετε ,που να συνδυαζει full hd + 3D + υψηλη φωτεινοτητα (γιατι εχω δει πως οι πιο πολλοι full hd εχουν χαμηλη φωτεινοτητα).
και τιμη 1000-2000 ευρω ??

Επισης ο βιντεοπροβολεας να παιρνει το 3d απο το blue ray κατευθειαν και οχι απο pc !! (αν καταλαβα καλα ,ο Acer 5360 και ο Benq w600+ παιζουν 3d απο pc).

Και να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως 2d και 3d ??

Υπαρχει βεβαια αυτο ,που ζηταω ?? ή οχι ακομη ??

Ειδα κατι για εναν LG νομιζω , αλλα κατι διαβασα για περι τα 10.000 ευρω ή δολλαρια.(οποτε δεν το συζηταμε)

Δε ζηταω το απολυτο μηχανημα, σε καλη τιμη , αλλα αν υπαρχει κατι που να συνδυαζει αυτα ,που ζηταω και να ειναι αξιοπρεπες ( οχι ΤΟ μηχανημα)

Αν δεν υπαρχει , ξερουμε κατι για το κοντινο μελλον ??

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!

Αυτο που ζητας υπαρχει απο τα 3900ε και ανω (jvc x3).

Ευχαριστω.
Κι εγω μολις τωρα τον πιο πανω κοιτουσα ....αλλα τα 4000 ευρω ειναι καπως...μου φαινεται θα παραμεινω ,ως ωρας, στον benq w600 , μεχρι να λογικευτουν καπως οι τιμες.Πιστευω αυτες να πεσουν ,οταν βγουν μερικα μοντελα κι οχι μονο τα 1-2 ,που κυκλοφορουν και κρατουν υψηλες τιμες.

Nα κανω αλλη μια ερωτηση>>

οπως εγραψα εχω τον BenQ w600 συνδεδεμενο με ενα funai decoder 2205HDPVR και με το BL.RAY LG HR-550 (μεσω ενος Pioneer VSX-1020).

Ολες οι συνδεσεις μεσω Hdmi.

Προβαλλω σε 75" οθονη 16:9 , απο αποσταση 2.5 μετρων.

Mε τρωει να παρω τον BenQ W1000+ (κι ας μην ειναι 3d)

To ερωτημα ειναι , θα εχω σοβαρη διαφορα εικονας με τον w1000+ ,σε σχεση με τον w600 ??

Kαι κατι αλλο >> hd+3d projector σε entry level , ξερει κανεις αν θα υπαρξει συντομα ή καποτε ??

Αν γινετε ας μου απαντησουν οι ''γνωστες'' του θεματος (ειμαι σχεδον ντυμενος , να παω να τσιμπησω τον w1000+ )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ !!!!!!

Last edited:
χωρις αν εχω δει κανενα απο τους δυο live θεωρω οτι δεν θα δεις σοβαρη διαφορα. Ποσο καιρο εχεις τον 600αρι?

χωρις αν εχω δει κανενα απο τους δυο live θεωρω οτι δεν θα δεις σοβαρη διαφορα. Ποσο καιρο εχεις τον 600αρι?

Τον W600 ,τον εχω 13 μηνες (28-12-09) και εχει 520 ωρες.
Κι εγω πιστευω οτι σοβαρη διαφορα δε θα δω , εκτος αν ειναι ταινια bl.ray και παω διπλα στην οθονη ,να ψαχνω pixel.

Θα περιμενω να δω το μελλον των full HD +3D ,αλλα σε λογικo κοστος και entry levels.

Ευχαριστω !!

Κι εγω πιστευω οτι σοβαρη διαφορα δε θα δω , εκτος αν ειναι ταινια bl.ray και παω διπλα στην οθονη ,να ψαχνω pixel.

Θα περιμενω να δω το μελλον των full HD +3D ,αλλα σε λογικo κοστος και entry levels.

Ευχαριστω !!

ε κρατα τον να 1000ασει και μετα βλεπεις....

Ευχαριστω !!

Ο καθένας ορίζει την "σοβαρή διαφορά" με δικά του κριτήρια..

Προσωπικά σε 72" από τα 2.5μ θα έβλεπα άνετα pixels, οπότε μόνο και μόνο αυτό θα ήταν λόγος αλλαγής προβολέα.

Επίσης έχε κατά νου ότι με τον w600 σε 72" λογικά έχεις μάθει σε πάρα μα πάρα πολύ φως.. Αν πας σε home cinema προβολέα θα σου κακοφανεί.. βέβαια θα πάρεις μαύρο που τώρα δεν έχεις.

Ο καθένας ορίζει την "σοβαρή διαφορά" με δικά του κριτήρια..

Προσωπικά σε 72" από τα 2.5μ θα έβλεπα άνετα pixels, οπότε μόνο και μόνο αυτό θα ήταν λόγος αλλαγής προβολέα.

Επίσης έχε κατά νου ότι με τον w600 σε 72" λογικά έχεις μάθει σε πάρα μα πάρα πολύ φως.. Αν πας σε home cinema προβολέα θα σου κακοφανεί.. βέβαια θα πάρεις μαύρο που τώρα δεν έχεις.

2.5 μετρα ειναι ο προβολεας απο το πανι.

Ο καναπες ειναι περι το 1.5 μετρα πιο πισω.Αρα βλεπω περιπου απο τα 4m.

Τωρα κοιταω λιγο και τον Acer H7530D. (για αντιπαλο του BenQ W1000+)
Ασε, εχω μπερδευτει για τα καλα.

Επειδή όπως είπες θες απλά να βλέπεις αξιοπρεπώς 2D + 3D θα σου πρότεινα να πάρεις τον Acer H5360 3D-ready και τον αντάπτορα Optoma 3D-XL (http://www.optomaeurope.com/project...owMenu=HE&PTypedb=Home Entertainment&PC=3D-XL) που θα σου επιτρέψει να βλέπεις 3D από οποιαδήποτε πηγή (συμπεριλαμβανομένου HDMI v1.4 -κυρίως εκεί έχεις το θέμα-) όπως βέβαια αυτοί υποστηρίζουν (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι μια από τις πιθανές λύσεις για να έχω 3D με τον προβολέα που αγόρασα -Η5360-). Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα.. :)

Επειδή όπως είπες θες απλά να βλέπεις αξιοπρεπώς 2D + 3D θα σου πρότεινα να πάρεις τον Acer H5360 3D-ready και τον αντάπτορα Optoma 3D-XL (http://www.optomaeurope.com/project...owMenu=HE&PTypedb=Home Entertainment&PC=3D-XL) που θα σου επιτρέψει να βλέπεις 3D από οποιαδήποτε πηγή (συμπεριλαμβανομένου HDMI v1.4 -κυρίως εκεί έχεις το θέμα-) όπως βέβαια αυτοί υποστηρίζουν (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι μια από τις πιθανές λύσεις για να έχω 3D με τον προβολέα που αγόρασα -Η5360-). Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα.. :)

Φιλε ευχαριστω για τη βοηθεια.
Ομως αποφασισα να κατσω στ'αβγα μου, να δω που θα καταληξει η αγορα.
Γιατι , αν αλλαξω , θα παω ή σε εναν καλο full HD ή σε εναν φτηνο full HD + 3D (που ομως βλεπω ν'αργει, ακομη)
Οποτε , μολις μαζεψω κανα φραγκο ή τελειωσουν οι δωσεις ,που εχω για ενισχυτη, 2led tv και το 3d bluray,μαλλον θα παω προς τον BENQ W6500 !!

Να'σαι καλα !