- 8 December 2010
- 144
Μολις πηρα ενα blue ray 3d (LG HR-550 με Hdmi 1.4).
Eχω ενισχυτη τον Pioneer VSX-1020K (3d compatible , με Hdmi 1.4)
Επισης χρησιμοποιω βιντεοπροβολεα τον BENQ W600 (τον απλο, οχι τον ''+'' ) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (αρκετα , οχι πολυ-πολυ).
Οσοι ξερουν καλα και εχουν ,ισως,εμπειρια >>>
ποιον βιντεοπροβολεα προτεινετε ,που να συνδυαζει full hd + 3D + υψηλη φωτεινοτητα (γιατι εχω δει πως οι πιο πολλοι full hd εχουν χαμηλη φωτεινοτητα).
και τιμη 1000-2000 ευρω ??
Επισης ο βιντεοπροβολεας να παιρνει το 3d απο το blue ray κατευθειαν και οχι απο pc !! (αν καταλαβα καλα ,ο Acer 5360 και ο Benq w600+ παιζουν 3d απο pc).
Και να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως 2d και 3d ??
Υπαρχει βεβαια αυτο ,που ζηταω ?? ή οχι ακομη ??
Ειδα κατι για εναν LG νομιζω , αλλα κατι διαβασα για περι τα 10.000 ευρω ή δολλαρια.(οποτε δεν το συζηταμε)
Δε ζηταω το απολυτο μηχανημα, σε καλη τιμη , αλλα αν υπαρχει κατι που να συνδυαζει αυτα ,που ζηταω και να ειναι αξιοπρεπες ( οχι ΤΟ μηχανημα)
Αν δεν υπαρχει , ξερουμε κατι για το κοντινο μελλον ??
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!
Eχω ενισχυτη τον Pioneer VSX-1020K (3d compatible , με Hdmi 1.4)
Επισης χρησιμοποιω βιντεοπροβολεα τον BENQ W600 (τον απλο, οχι τον ''+'' ) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (αρκετα , οχι πολυ-πολυ).
Οσοι ξερουν καλα και εχουν ,ισως,εμπειρια >>>
ποιον βιντεοπροβολεα προτεινετε ,που να συνδυαζει full hd + 3D + υψηλη φωτεινοτητα (γιατι εχω δει πως οι πιο πολλοι full hd εχουν χαμηλη φωτεινοτητα).
και τιμη 1000-2000 ευρω ??
Επισης ο βιντεοπροβολεας να παιρνει το 3d απο το blue ray κατευθειαν και οχι απο pc !! (αν καταλαβα καλα ,ο Acer 5360 και ο Benq w600+ παιζουν 3d απο pc).
Και να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως 2d και 3d ??
Υπαρχει βεβαια αυτο ,που ζηταω ?? ή οχι ακομη ??
Ειδα κατι για εναν LG νομιζω , αλλα κατι διαβασα για περι τα 10.000 ευρω ή δολλαρια.(οποτε δεν το συζηταμε)
Δε ζηταω το απολυτο μηχανημα, σε καλη τιμη , αλλα αν υπαρχει κατι που να συνδυαζει αυτα ,που ζηταω και να ειναι αξιοπρεπες ( οχι ΤΟ μηχανημα)
Αν δεν υπαρχει , ξερουμε κατι για το κοντινο μελλον ??
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!