Ενδιαφέρομαι για ηχεία που θα μπουν στο σαλόνι και θα πλαισιώσουν το homecinema, αντικαθιστώντας ένα σετ από Roister HT-3000, μικρά. Ο χώρος που καλύπτει το homecinema είναι περίπου 17 τετραγωνικά (3,4 * 5) , ενώ όλο το σαλόνι είναι 27 περίπου (τα υπόλοιπα δέκα τα καταλαμβάνουν μπουφές - τραπεζαρία).
Από αυτά που διαβάζω και χωρίς να έχω ακούσει ακόμα τίποτα, είμαι μεταξύ των παρακάτω:
B&W MT-20 (1200 ευρώ) ή MT-30 (1700 ευρώ)
Crystal Audio THX-3D12 (1500 ευρώ)
Σετ από Wharfedale Diamond 9 - 9.6, 9.CM, 9.DFS, SW-250 (1500 ευρώ επίσης)
Σε αυτό το ύψος τιμής, τι άλλο θα είχατε να προτείνατε; Και τι ακούγεται καλύτερα; Τα "μικρά" B&W, ή τα πιο ογκώδη των άλλων λύσεων; Για τόσο μικρό χώρο που τα πίσω ηχεία είναι πολύ κοντά στον καναπέ του σαλονιού, είναι καλύτερα τα δίπολα surround ή χειρότερα;
Από τα reviews και μόνο είμαι πιο κοντά στα Crystal Audio, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.
Από αυτά που διαβάζω και χωρίς να έχω ακούσει ακόμα τίποτα, είμαι μεταξύ των παρακάτω:
B&W MT-20 (1200 ευρώ) ή MT-30 (1700 ευρώ)
Crystal Audio THX-3D12 (1500 ευρώ)
Σετ από Wharfedale Diamond 9 - 9.6, 9.CM, 9.DFS, SW-250 (1500 ευρώ επίσης)
Σε αυτό το ύψος τιμής, τι άλλο θα είχατε να προτείνατε; Και τι ακούγεται καλύτερα; Τα "μικρά" B&W, ή τα πιο ογκώδη των άλλων λύσεων; Για τόσο μικρό χώρο που τα πίσω ηχεία είναι πολύ κοντά στον καναπέ του σαλονιού, είναι καλύτερα τα δίπολα surround ή χειρότερα;
Από τα reviews και μόνο είμαι πιο κοντά στα Crystal Audio, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.