manosalexiou61
New member
- 25 January 2024
- 4
VODAFONE WIFI ON THE GO 19.90 200 Μpbs 9.90 40 mbps 4.90 10 mbps αυτο εχω εγω στουσ αγιουσ θεοδορουδ και δουλευω απο εκει και το παιρνω και μαζι μου οπου παω
Εγώ θέλω unlimited data. Δεν θέλω να αγοράζω GB κάθε τόσο. Αν είναι να πληρώνω τα GB, κρατάω και την σταθερή γραμμή του OTE που έχω τώρα.VODAFONE WIFI ON THE GO 19.90 200 Μpbs 9.90 40 mbps 4.90 10 mbps αυτο εχω εγω στουσ αγιουσ θεοδορουδ και δουλευω απο εκει και το παιρνω και μαζι μου οπου παω
Αυτό προϋποθέτει όμως μόνιμα ανοικτό κάποιο PC. Σωστά; Για εξοχικό είναι άκυρο νομίζω.Απευθείας οχι. Χωρίς open ports δεν μπορείς.
Εγώ μπαίνω όπως είπα με vpn. Δεν ανοίγω ποτε πόρτες για λόγους ασφαλείας. Μπαίνω vpn και μετα είναι σα να είμαι local
Οχι. Vpn κάνεις με το router του εξοχικού αρκεί να το υποστηρίζει. Και επίσης πρέπει να δεις αν το υποστηρίζει χωρίς public ip.Αυτό προϋποθέτει όμως μόνιμα ανοικτό κάποιο PC. Σωστά; Για εξοχικό είναι άκυρο νομίζω.
Ακόμα και ένα απλό restart να θες, δεν μπορεις από το ivms. Αλλο πράγμα να έχεις πρόσβαση στο web UI. Δεν συγκρίνεται με την εφαρμογή.Αλλα πόσο συχνά θέλεις αλλαγές σε configuration και ποσο συχνά πας στο εξοχικό ?
Οκ αλλά ακόμα και τα σταθερά έχουν αρχίσει και δίνουν cgnat σε λιγο καιρό μόνο αν έχεις static ip. Προς το παρόν αν τους το ζητήσεις σε γυρνάνε αλλά δεν ξέρω μέχρι ποτεΑκόμα και ένα απλό restart να θες, δεν μπορεις από το ivms. Αλλο πράγμα να έχεις πρόσβαση στο web UI. Δεν συγκρίνεται με την εφαρμογή.
Εχω ήδη βάλει sonoff στην παροχήΟκ αλλά ακόμα και τα σταθερά έχουν αρχίσει και δίνουν cgnat σε λιγο καιρό μόνο αν έχεις static ip. Προς το παρόν αν τους το ζητήσεις σε γυρνάνε αλλά δεν ξέρω μέχρι ποτε
Υγ: παίζει και wifi διακόπτης στην παροχή της κάμερας![]()
αυτο ειναι το 1ο που ειδα αλλα ειναι μονο το arxiko setup του σε πολλες γλωσσεςΑπό αυτό μπορείς να βγάλεις άκρη;
Εγχειρίδιο Huawei B535-232 (88 σελίδες)
Εγχειρίδιο Huawei B535-232. Κάντε προβολή του εγχειριδίου Huawei B535-232 δωρεάν ή ρωτήστε άλλους κατόχους του Huaweiitem%.www.xn----2lbcmca4cdtsdb1c.gr
αυτο ειναι να συνδεθει το router σε αλλο vpn. Το 2 που λεω πιο πανω (αυτο καταλαβαίνω τουλαχιστον)Βρήκα κι αυτό
Setting the VPN client of a HUAWEI CPE | HUAWEI Support Global
Learn about 'Setting the VPN client of a HUAWEI CPE'. Find all usage guide, troubleshooting tips and resources for your HUAWEI product.consumer.huawei.com