α) για τα άλλα δε θα μιλήσω,
α) Για τα άλλα δεν έχεις μιλήσει εδώ και δυο μήνες. Τα ερωτήματα και οι απορίες δημιουργήθηκαν από τις παρατηρήσεις σου, δεν σου είπε κανένας ότι κάνεις λάθος, απλά να τεκμηριώσεις αυτά που υποστηρίζεις, αυτό είναι φυσιολογικό να γίνεται σε δημόσιες συζητήσεις όταν υπάρχουν αντίθετες απόψεις, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.
Το ότι δεν απάντησες, κατά τη γνώμη μου, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει ή ότι δεν έχεις κάτι να τεκμηριώσεις τις παρατηρήσεις σου ή ότι γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τα ερωτήματα που σου απευθύνονται, απαξιώνοντας τους συνομιλητές σου, δεν υπάρχει όμως πρόβλημα, άμα εσύ νιώθεις ότι κάνεις το σωστό, όλα τα άλλα περισσεύουν και στη τελική είναι δικαίωμα και επιλογή σου.
Ούτως ή άλλως, όχι μόνο δεν απαντάς στα 'άλλα' τα παλιά....
...δεν απαντάς και στα 'αυτά' τα νέα του underdog, όταν σε ρωτάει να πεις από που γνωρίζεις ή έχεις υποψίες ότι το displaymate τα παίρνει από την Panasonic, αλλά όπως είπα και πριν.... επιλογή σου είναι το αν θα απαντήσεις ή όχι, δεν είναι δικαστήριο εδώ, forum είναι, είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και το να γράφεις κάποιον στα παλαιά σου τα παπούτσια, είναι δωρεάν και χωρίς κυρώσεις.
------------------------------------------------------------------------
β) μπορεί απλά να είσαι οπαδός της panasonic (βέβαια οπαδός μιας μάρκας δεν παίζει) μπορεί απλά να μη θες να δεις τα στραβά της, ώστε να δικαιολογήσεις την αγορά της
β) Για την αγορά που έκανα δεν ρώτησα κανένα, δική μου επιλογή είναι, οπότε το λάθος ή το σωστό δεν το χρεώνω πουθενά..αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου...και δεν χρειάζεται να πεισθώ μετά την αγορά της τηλεόρασης, αφού ήμουν πεπεισμένος πριν από αυτή...
...αν ήμουν άσχετος και ρώταγα στο forum ποια τηλεόραση να πάρω, νομίζοντας ότι το μαύρο είναι μόνο για credit στα review και έχοντας κατά νου ότι το Α και το Ω σε ένα panel είναι η ανάλυση, θα μπορούσα να κατηγορήσω οποιονδήποτε,ούτως ή άλλως θα μου το επέτρεπε η άγνοιά μου .... και θα έπαιρνα και απαλλαγή σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής.
-------------------------------------------------------------------------+
γ)...ή στην τελική μπορεί να δουλεύεις στην πανασόνικ και να προωθείς τα προϊόντα της.
γ) Ούτως ή άλλως koukle, οι περισσότεροι στην Panasonic δουλεύουν............ και όσοι δεν δουλεύουν τα παίρνουν από αυτή ως αβανταδόροι...εγώ γιατί να αποτελώ εξαίρεση??? .....δεν θυμάμαι ακριβώς την θέση που είμαι, αλλά αύριο το πρωί που θα πάω στο γραφείο, θα δω το ταμπελάκι στη πόρτα, δεν μπορεί κάτι θα γράφει....(ελπίζω να μην γράφει W.C., αν και δεν το θεωρώ απίθανο)....
------------------------------------------------------------------------
δ) Το ενδεχόμενο να αγοράζει κάποιος πλάσμα, ώστε να το παίζει ψαγμένος, δε θέλω να το σκέφτομαι.
δ) Όσο και να προσπαθούσες ή όσο και να ήθελες.... δεν θα μπορούσες.....λόγω έλλειψης...
...της απαιτούμενης θέσης στην Panasonic.
Οπότε μη με παρεξηγείς, άσε να κάνω την δουλίτσα μου.... τι στο καλό???... το δικό σου ψωμί κλέβω????...έχω και κόρη να προιικίσω ο κακομοίρης.