Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή αγόρασα τον παρακάτω εξοπλισμό όντας ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετος (copy/paste από την αγγελία)
1) Δορυφορικό Κάτοπτρο 1.85 offset (1.78 x 1.87).
2) Polar Mount.
3) Βάση ατσάλινη στιβαρή με μεγάλη αντοχή.
4) LNB Ku Band Invacom 0.3 dB.
5) LNB C-Band 17Κ.
6) Moter για περιστροφή και εστίαση σε όλους τους δορυφόρους του ορατού τόξου.
7) Positioner Radix με τηλεκοντρόλ.
8) Καλώδια για LNB C Band και LNB Ku Band καθώς και για το positioner.
Αφού εγκαταστάθηκε - μετά από πολλές περιπέτειες - το συστημα έμεινε σε απραξία περίπου 6 μήνες επειδή είχαν χαθεί οι ρυθμίσεις του positioner SuperJack (το οποίο αγοράστηκε με την εγκατάσατση επειδή το Positioner Radix δεν λειτούργησε ποτέ)
Στο θέμα μας τώρα. Δεν πιάνω κάνεναν δορυφόρο της C-Band και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να πιάσω κανέναν. Θέλω όμως να ξέρω μέχρι που μπορώ να φθάσω το σύστημα.
Ερωτήσεις (από ΑΣΧΕΤΟ) :
Πρέπει να έχω 2 LNB, ένα για κάθε μπάντα ? Και αν πρέπει να είναι δύο, δεν πρέπει να κατεβαίνουν δύο καλώδια στον δέκτη ? (Γιατί εγώ ένα έχω)
Είναι δυνατόν να έχει γίνει η εγκατάσταση κανονικά και εγώ να μήν πιάνω τίποτα στην C-band ?
Σίμος
1) Δορυφορικό Κάτοπτρο 1.85 offset (1.78 x 1.87).
2) Polar Mount.
3) Βάση ατσάλινη στιβαρή με μεγάλη αντοχή.
4) LNB Ku Band Invacom 0.3 dB.
5) LNB C-Band 17Κ.
6) Moter για περιστροφή και εστίαση σε όλους τους δορυφόρους του ορατού τόξου.
7) Positioner Radix με τηλεκοντρόλ.
8) Καλώδια για LNB C Band και LNB Ku Band καθώς και για το positioner.
Αφού εγκαταστάθηκε - μετά από πολλές περιπέτειες - το συστημα έμεινε σε απραξία περίπου 6 μήνες επειδή είχαν χαθεί οι ρυθμίσεις του positioner SuperJack (το οποίο αγοράστηκε με την εγκατάσατση επειδή το Positioner Radix δεν λειτούργησε ποτέ)
Στο θέμα μας τώρα. Δεν πιάνω κάνεναν δορυφόρο της C-Band και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να πιάσω κανέναν. Θέλω όμως να ξέρω μέχρι που μπορώ να φθάσω το σύστημα.
Ερωτήσεις (από ΑΣΧΕΤΟ) :
Πρέπει να έχω 2 LNB, ένα για κάθε μπάντα ? Και αν πρέπει να είναι δύο, δεν πρέπει να κατεβαίνουν δύο καλώδια στον δέκτη ? (Γιατί εγώ ένα έχω)
Είναι δυνατόν να έχει γίνει η εγκατάσταση κανονικά και εγώ να μήν πιάνω τίποτα στην C-band ?
Σίμος