Ερώτηση για τίς γυναίκες !

κατι σε κλειτοριδα ή/και το θρυλουμενο g-spot
μου φαινεται πως εχεις κατα νου Mister Τζωρτζακη...
ταιριαζει με την περιγραφη so far...
αλλα για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος αν συνανται και σε αλλα θηλαστικα
(στη βιολογια ημουν σκραπας ομολογω...)

το μεταφερω αυτουσιο οπως το διαβασα

Η κλειτορίδα είναι ένα στυτικό όργανο που βρίσκεται στα εξωτερικά γεννητικά όργανα όλων των θηλαστικών.

Οι διαστάσεις, το σχήμα και η θέση της ποικίλλουν. Στα πρώτα στάδια της ζωής του εμβρύου τη συναντάμε και στα θηλυκά και στα αρσενικά θηλαστικά. Στα αρσενικά όμως εξελίσσεται σε πέος. Συνήθως έχει μικρές διαστάσεις αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως της ύαινας, η κλειτορίδα της οποίας έχει μέγεθος και μορφή ανάλογη με το πέος των αρσενικών. Η κλειτορίδα έχει πολλές νευρικές απολήξεις στις οποίες οφείλεται το αίσθημα της ευχαρίστησης. Η ικανοποίηση του γενετήσιου ενστίκτου, που είναι σημαντικότατο για την εξέλιξη των ειδών, προκαλεί και στα ζώα ευχάριστη αίσθηση. Δεν ξέρουμε όμως αν πρόκειται για πραγματικό οργασμό, δηλαδή για μια σειρά από φυσιολογικές αντιδράσεις στις οποίες συμμετέχει όλο το σώμα.

η δικια μου φετος το καλοκαιρι εβγαλε κερατα....κε τζωρτζακη της ειναι απαραιτητα? για να ζησει?

Κύριοι ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ

Ναί είναι η κλειτορίς που στήν γυναίκα έχει μιά μοναδική "τοπολογία"

ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ

Σαφως και ανατομία τέτοια συναντάμε πολύ σπάνια σε θηλαστικά ,αλλά και οταν συναντάμε η κλειτορίς αυτή συνδυάζεται με ουρήθρα ή βρίσκεται μέσα στον κόλπο ή υπάρχει σε μορφή μη εξελιγμένη ή υποτροφική όπως πχ αυτή του θύμου αδένα μετά τα 6-8 πρώτα χρόνια τής ζωής μας (παράδειγμα κλειτορίδος με ουρήθρα έχουν κάποιες ποικιλίες απο Υαινες )

Ο σπάνια λοιπόν στημένος αυτός ιστός εμπεριέχει 8000-12000 νευρικές απολήξεις (ανάλογα τήν φυλή και τήν ..."χρήση" )
και ένα συγκριτικό:
Δυστυχώς ομοτράπεζοι Κύριοι μου , το ανδρικό πέος (γιατί η κλειτορις έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές σάν γυναικείο πέος ) εμπεριέχει μόνο 300-600 νευρικές απολήξεις (μη τα ξαναλέμε ανάλογα τή φυλή και τήν χρήση ...βέβαια εδώ υπάρχει ένα κακό στήν χρήση -και μη γελάτε - η κατάχρηση απενεργοποιεί τήν ευαισθησία τής βαλάνου και γενικώς τού πόσθεως και του κορμού ....φεύ )

Ετσι λοιπόν κυρίες μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :award: , έχετε τα πρωτεία και σε αυτό και σε οτι συνεπάγεται , πχ στήν ένταση ή στήν γρήγορη επανάληψη ενός οργασμού ...κλπ κλπ
Εδώ παει και το σλόγκαν κάντε έρωτα , οχι κουτσομπολιό :grinning-smiley-043

PS
Σχετικά με το σημείο G πολλά έχουν γραφεί , έτυχε να διαβάσω μια τελευταία μελέτη που έλεγε οτι τελικώς αν υφίσταται σημείο G , αυτό δέν είναι άλλο παρά η εσωτερική έκφυση τής κλειτορίδος (εντάξει έχει και μια λογική , ίσως τήν λογική τής συνδεσης του κολπικού και του κλειτοριδικού οργασμού ή του λεγόμενου διπλού , αν τελικά ολα αυτά υφίστανται για κάθε γυναίκα

....Πάντως Φίλτατοι , κι εγώ μόλις το ανακάλυψα , εντύπωση μου προκάλεσε και αυτό αλλά και η διαφοροποίηση τών τοπικών νευρικών απολήξεων , αφήστε δε το άλλο (γιατί όοσ ψάχνεις βρίσκεις ) ...ακόμη και στήν περιοχή του περίναιου , αλλά και του πρωκτού η διαφορά τών νευρικών απολήξεων είναι απο μεγάλη έως τεράστια

Τι να κάνουμε θα ζήσουμε με αυτό

Απάντηση: Re: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Larry said:
μηπως η ωραιοτητα της παρθενιας?

Larry αυτό τώρα πού το θυμήθηκες???Τοχεις δεί σε βιβλία ανατομίας,γιατί ζωντανά είναι σαν τα πολύ ακριβά γραμματόσημα.Δεν το βρίσκεις πουθενά.:flipout: :flipout:

Ευγε παίδες για την ενημερωση και για τίς γνώσεις σας.!!!!

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Εγω που το βρηκα , τι κερδιζω?

Πέρα απο τήν προφανή δόξα,κερδίζεις καί τή φήμη τού πλέον έμπειρου.;) Δεν είναι λίγο αυτό.Σκέψου τούς άλλους πού θα πρέπει να ξαναπάνε σχολείο..:flipout: :flipout: ..Αν θέλουν κηδεμπονα διατίθεμαι...:Banane0:

Σπύρος Σούρλας said:
Πέρα απο τήν προφανή δόξα,κερδίζεις καί τή φήμη τού πλέον έμπειρου.;) Δεν είναι λίγο αυτό.Σκέψου τούς άλλους πού θα πρέπει να ξαναπάνε σχολείο..:flipout: :flipout: ..Αν θέλουν κηδεμονα διατίθεμαι...:Banane0:

Κηδεμόνα εννοούσα,αλλά ...αστόχησα απο τήν συγκίνηση..

να και ένα θέμα κυριολεκτικώς της .... (έστω και γυναικείας).
:flipout: :flipout: :flipout:

Και για τα ζώα πού το ξεύρουμε παρακαλώ?
Τα ρωτήσαμε?

Μπορεί υπανάπτυκτη ξε-υπανάπτυκτη να την κάμει εντούτοις τη δουλειά της :award:

send said:

Τα ρωτήσαμε?

Τώρα ...χμ...αυτό είναι ένα θέμα !!!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

send said:

Τα ρωτήσαμε?

για να μη ξεκολανε τα σκυλια στους δρομους μαλον την παρακανει τη δουλεια ......... :Banane0: :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Μπελλος Ευαγγελος said:
για να μη ξεκολανε τα σκυλια στους δρομους μαλον την παρακανει τη δουλεια ......... :Banane0: :Banane0:

Εδώ φίλε αστόχησες
Δέν ξεκολλάνε για άλλους λόγους .....(πρήζεται το τέτοιο του αρσενικού και δέν μπορεί να εξέλθει παρά μόνο αν ξεπρηστεί - αυτό γίνεται με δυό τρόπους ...μάντεψε .....:grinning-smiley-043

Καλή βέβαια η πλάκα , δέν λέω , αλλά σκεφθείτε πόσες προεκτάσεις φιλοσοφικές , κοινωνικές και άλλες έχει .....

PS
και κάτι που έμαθα προ καιρού , στήν Νοτιο Αφρική κάθε χρόνο, σε σχεδόν 2.000.000 νεαρές γυναίκες κάνουν κλειτοριδεκτομή (στεγνά ....χωρίς αναισθησία με κάποιο κοφτερό αντικείμενο ) για να αποτρέψουν τήν συνήθεια του αυνανισμού ..!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό κι αν είναι απο τα Αγραφα ....

Last edited:
Το'χω δει σε ντοκυμαντέρ και κόντεψα να δακρύσω....
Γιατί τόση παράνοια και τόση μ@λ@κί@ στον κόσμο δεν μπορώ να καταλάβω....
Έχω μιλήσει και με γυναίκα που το'χει(της το'χουν) κάνει....
Θα'θελε -μου είπε επι λέξη- να σκοτώσει όλους όσους πήραν μέρος στο ...."τελετουργικό"!!!
Και απ'οτι μου είπε είναι όπως ακριβώς το δείχνουν στην tv....
Το κοριτσάκι να σφαδάζει απ'τους πόνους και γύω γύρω οι γυναίκες απ'το σόι να βγάζουν κραυγές.. κάτι σαν μοιρολόι χωρίς λέξεις....
Είναι μέρος των πιστεύω τους , των παραδώσεων τους και πολλών άλλων ηλίθιων λόγων κατ'εμε!
Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα...
Πείτε με χαζό ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά το να χρειάζεται να υπομένεις τόσο πόνο χωρίς λόγο και αιτία για μένα είναι αδιανόητο!!!!
Εκτός οτι δημουργεί προβλήματα στην σεξουαλική ζωή αυτών των γυναικών δημιουργεί και πολλών τύπων ψυχολογικά προβλήματα αλλά και κόμπλεξ...
Και δυστυχώς αυτά δεν γίνονται μόνο στην Νότιο Αφρική...

Συγγνώμη, αλλά μάλλον παραπληροφορηθήκατε...
Ένας πρόχειρος ιστότοπος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Clitoris
και ένα πρόχειρο παράδειγμα που έδωσα και πιο πάνω είναι τα δελφίνια αν πάμε στο ότι το είδος καταλαβαίνει την ηδονή του σεξ συνειδητά...