Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Απάντηση: Re: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:
Κύριοι ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ

Ναί είναι η κλειτορίς που στήν γυναίκα έχει μιά μοναδική "τοπολογία"

Γιαυτό σε ρώτησα αν αρχίζει από "κάππα", μην βιαστώ και πω καμιά χοντράδα και moderιαστώ..:flipout:

Από το βιβλίο "Κώδηξ ερωτολογίας" τουκαθηγητή (διπλωματούχου Γαλλικής Φιλολογίας) Ανδρέα Παντ. Μαρούλη, έκδοση του 1933:
Στο λήμμα «κλειτορίς» μαθαίνουμε ότι «το μέρος τούτο καταχρώνται αι λάγνοι γυναίκες, αυνανιζόμεναι κατά μόνας, όταν δεν ευρίσκωσιν άνδρα ίνα κορέσωσι το πάθος των...»

Από το Βήμα
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13940&m=S02&aa=2

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Goblin said:
Γιαυτό σε ρώτησα αν αρχίζει από "κάππα", μην βιαστώ και πω καμιά χοντράδα και moderιαστώ..:flipout:

Ναι , το κατάλαβα , αλλά τι να απαντούσα ..???:grinning-smiley-043

Καλημέρα σε ολους

Re: Απάντηση: Ερώτηση για τίς γυναίκες !

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Συγγνώμη, αλλά μάλλον παραπληροφορηθήκατε...
Ένας πρόχειρος ιστότοπος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Clitoris
και ένα πρόχειρο παράδειγμα που έδωσα και πιο πάνω είναι τα δελφίνια αν πάμε στο ότι το είδος καταλαβαίνει την ηδονή του σεξ συνειδητά...

Γιώργο , τι να σου πώ ?
Φαίνεται οτι οι επιστημονικές γνώμες διχάζονται σε μερικά θέματα
Αν και πιστεύω οτι οι υπόλοιπες στήν φύση κλειτορίδες , συνδυάζονται και με αλλα οργανα (όπως ή ουρήθρα ) οπότε δέν χρησιμεύουν μόνο για το οργασμό

Εχω διαβάσει για το θέμα του συνειδητού sex στο ζωϊκό βασίλειο οτι υπάρχουν και άλλα είδη , πχ κάποια είδη αράχνες , όπως επίσης στο ζωικό βασίλειο υπάρχει έντονο το φαινόμενο του ερμαφροδιτισμού ...
...αλλά Γυναίκα είναι μόνο μία !!!!!

κλειτορίδες συχνά τεραστίων διαστάσεων, τριχοφυΐα στο πρόσωπο, απώλεια εμμήνου κύκλου είναι φαινόμενα που συνοδεύουν το ντοπάρισμα των αθλητριών.

Αλήθεια, γιατί χώρισε τη Θάνου ο ...πρασινομάτης? Ποιος ξέρει τι θα ανακάλυψε ο άνθρωπος ... (κακίες).

Όσι για την καλούμενη "γυναικεία περιτομή", από όσο έχω διαβάσει πρόκειται για πρακτική που έχει υποχωρήσει αρκετά με τον καιρό...
Μπορεί να αφορά στην κοπή της άκρης μόνο του οργάνου μέχρι στον πλήρη ακρωτηριασμό των εξωτερικών γεννητικών οργάνων (που δεν είναι όμως το είδος που συνηθίζεται στη Ν. Αφρική νομίζω). Πέρα από τα καθ' εαυτά αποτελέσματα της κλειτοριδεκτομής υπάρχουν και σοβαρότατοι κίνδυνοι ακόμη και θάνατοι από μολύνσεις, καθώς συνήθως εκτελείται εν είδει "τελετής" με πρωτόγονα μέσα (π.χ. αγκάθια ακακίας αντί για νυστέρια).

Αλλά εδώ που τα λέμε και η περιτομή που εφαρμόζεται για θρησκευτικούς λόγους, το ίδιο (σε μικρότερη βεβαίως κλίμακα) δεν είναι? Ένας ακρωτηριασμός?

...βέβαια εδώ υπάρχει ένα κακό στήν χρήση -και μη γελάτε - η κατάχρηση απενεργοποιεί τήν ευαισθησία τής βαλάνου και γενικώς τού πόσθεως και του κορμού ....φεύ )

γιαυτό κυρίες μου με μέτρο τα ψάρια.... ειδικά αυτό το είδος... πως το λένε ..? ..το ξέχασα... αυτό που περιμένουν οι ξανθιές στη θάλασσα με ανοιχτά τα πόδια -bye- -bye- :grandpa: :flipout: :flipout: :flipout:

PETRAN said:
Το'χω δει σε ντοκυμαντέρ και κόντεψα να δακρύσω....
Γιατί τόση παράνοια και τόση μ@λ@κί@ στον κόσμο δεν μπορώ να καταλάβω....
Έχω μιλήσει και με γυναίκα που το'χει(της το'χουν) κάνει....
Θα'θελε -μου είπε επι λέξη- να σκοτώσει όλους όσους πήραν μέρος στο ...."τελετουργικό"!!!
Και απ'οτι μου είπε είναι όπως ακριβώς το δείχνουν στην tv....
Το κοριτσάκι να σφαδάζει απ'τους πόνους και γύω γύρω οι γυναίκες απ'το σόι να βγάζουν κραυγές.. κάτι σαν μοιρολόι χωρίς λέξεις....
Είναι μέρος των πιστεύω τους , των παραδώσεων τους και πολλών άλλων ηλίθιων λόγων κατ'εμε!
Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα...
Πείτε με χαζό ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά το να χρειάζεται να υπομένεις τόσο πόνο χωρίς λόγο και αιτία για μένα είναι αδιανόητο!!!!
Εκτός οτι δημουργεί προβλήματα στην σεξουαλική ζωή αυτών των γυναικών δημιουργεί και πολλών τύπων ψυχολογικά προβλήματα αλλά και κόμπλεξ...
Και δυστυχώς αυτά δεν γίνονται μόνο στην Νότιο Αφρική...

εχω δει και εγω ενα ρεπορταζ γερμανικο ...........

ΑΙΣΧΟΣ και Παλι ΑΙΣΧΟΣ σε τετοια εθιμα και παραδοσεις .....

αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιαυτο αλλοι εχουν παει στο φεγγαρι και τετοιοι πολιτισμοι συναγωνιζοντε τους πιθηκους στο ποιος κατεβασει πιο γρηγορα την καρυδα απο το δεντρο ........ :slapface: :slapface: :slapface:

Το θέμα οταν ετέθη , είχε δύο σκέλη

1) Τήν Μοναδικότητα
2) Τήν σκιαγράφηση (έστω και σιωπηρή ) τών εκατέρωθεν υπέρ και κατά πιθανών κοινωνικών , ψυχολογικών , βιολογικών προεκτάσεων

Σαφώς σε ένα θέμα , υπάρχει και η πλευρά του χιούμορ , ανεξάρτητα αν είναι μελανό ή οχι ...

Σαφώς και σ´αυτό τον οχι Αγγελικά πλασμένο κόσμο που ζούμε , εμπεριέχεται και η Νότιος Αφρική ...σκέψου δηλαδή να είχαμε γεννηθεί έγρωμες κοπέλλες εκεί ....

Και τέλος : οτι ολα αυτά συμβάλλουν στο να αρχίσει κανείς να σκέπτεται και άλλα ενδιαφέροντα θέματα , όπως πχ την ενδυνάμωση ενός "ανδρισμού" μέσα απο τήν "απλόχερη προσφορά" ηδονής πρός το άλλο φύλλο , τον ανεκμυστήρευτο φόβο τής γυναικείας ψυχρότητας , τον γυναικείο αυνανισμό σάν αυτοτελή ερωτική πράξη , τήν ενημέρωση γύρω απο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το sex ...κλπ κλπ

Καθένας μας έχει μέσα ένα εφαψία , αυτό που αλλάζει είναι η νομιμότητα τής χρήσης/ενέργειας ....

PETRAN said:
Το'χω δει σε ντοκυμαντέρ και κόντεψα να δακρύσω....
Γιατί τόση παράνοια και τόση μ@λ@κί@ στον κόσμο δεν μπορώ να καταλάβω....
Έχω μιλήσει και με γυναίκα που το'χει(της το'χουν) κάνει....
Θα'θελε -μου είπε επι λέξη- να σκοτώσει όλους όσους πήραν μέρος στο ...."τελετουργικό"!!!
Και απ'οτι μου είπε είναι όπως ακριβώς το δείχνουν στην tv....
Το κοριτσάκι να σφαδάζει απ'τους πόνους και γύω γύρω οι γυναίκες απ'το σόι να βγάζουν κραυγές.. κάτι σαν μοιρολόι χωρίς λέξεις....
Είναι μέρος των πιστεύω τους , των παραδώσεων τους και πολλών άλλων ηλίθιων λόγων κατ'εμε!
Να με συγχωρήσετε αλλά εγώ ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα...
Πείτε με χαζό ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά το να χρειάζεται να υπομένεις τόσο πόνο χωρίς λόγο και αιτία για μένα είναι αδιανόητο!!!!
Εκτός οτι δημουργεί προβλήματα στην σεξουαλική ζωή αυτών των γυναικών δημιουργεί και πολλών τύπων ψυχολογικά προβλήματα αλλά και κόμπλεξ...
Και δυστυχώς αυτά δεν γίνονται μόνο στην Νότιο Αφρική...

Tο έχω δεί και εγώ και είναι τραγικό! Kάποια πράγματα πρέπει να μην υπάρχουν καν σε αυτή την κοινωνία που ζούμε και κάποιοι πρέπει να πάθουν το ίδιο για να δούν τη γλύκα...

Εχω διαβάσει για το θέμα του συνειδητού sex στο ζωϊκό βασίλειο οτι υπάρχουν και άλλα είδη , πχ κάποια είδη αράχνες , όπως επίσης στο ζωικό βασίλειο υπάρχει έντονο το φαινόμενο του ερμαφροδιτισμού ...
...αλλά Γυναίκα είναι μόνο μία !!!!!

Ρε συ Μανωλη, τετοια καθεσαι και διαβαζεις, γι ´αυτο το Jairo X θελει 2 μηνες ΑΚΟΜΑ δουλεια???? :grinning-smiley-043

Φιλακια -bye-

platon said:
Ρε συ Μανωλη, τετοια καθεσαι και διαβαζεις, γι ´αυτο το Jairo X θελει 2 μηνες ΑΚΟΜΑ δουλεια???? :grinning-smiley-043

Φιλακια -bye-

.....αχχαχχαχχχαα...ΚΑΛΟ !!!:flipout:

Οχι ρε συ αυτά τα διαβάζω για ψυχαγωγία !!!!

PS
....και δυό μήνες ..λίγοι είναι ...το καλό πράμα αργεί να γίνει Αντώνη , μάνα μου ....-bye-

Πως έχασα τέτοιο θέμα?

Είναι γιατί έλειπα εκτός γι αυτο! :P

Κύριοι , κυρίες δεν λέω καλό χειμώνα το βρίσκω καταθλιπτικό! Καλή σεζόν λοιπόν να έχουμε:)

Όσο για τη συγκεκριμένη συζήτηση, ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω τέτοια συζήτηση εδώ.

Είναι περίεργο το γεγονός του πόσο καταδιώκεται και υποβιβάζεται και μισείται η γυναικεία σεξουαλικότητα σε βαθμό εγκλήματος.

Γιατί ο 'ευνουχισμός' είναι έγκλημα και μάλιστα θεωρώ ότι είναι έγκλημα φόβου. Ο γυναικείος ερωτισμός έχει μία δύναμη που σε αρχαίες κοινωνίες θεωρείτο ότι είναι το μέσο επαφής με το θείο. Από κei και o όρος 'ιερόδουλη'.

Καλώς σας βρήκα και πάλι...μου λείψατε ;)