Είμαι λίγο της υπερβολής όσο αναφορά τα χρώματα. Επειδή είστε γνώστες του αντικειμένου θα ήθελα να ακούσω τις κριτικές σας, κυρίως τις αρνητικές.
Είμαι λίγο της υπερβολής όσο αναφορά τα χρώματα. Επειδή είστε γνώστες του αντικειμένου θα ήθελα να ακούσω τις κριτικές σας, κυρίως τις αρνητικές.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το photoshop.
ως σύνθεση τη βλέπω αρκετά καλή. Θα προτιμούσα όμως η λήψη να είχε γίνει από πιο χαμηλή θέση έτσι ώστε να λείπει εκείνο το άσπρο σημείο στο κέντρο που μοιάζει με τρύπα.
χρωματικά τώρα βλέπω ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή τίντα προς το κόκκινο. Αν πας στο Photoshop στο Image>Adjustments>Hue-Saturation Και δώσεις στο Hue +8 Μέχρι +10 θα δεις ότι η φωτο θα μεταμορφωθεί.
Καλημερα.Τι εγινε macedonasf,βρηκες τελικα πως γινεται?
Μια φωτογραφιουλα ακομη απο μενα,ενα φυλλο μεσα στο νερο.
![]()
Περίμενα όπως προανέφερα κάποιος ο οποίος να ξέρεις καλύτερα από εμένα το xnview να μου πει εάν τελικά μπορώ να κάνω τη ρύθμιση που πρότεινε ο Βλάσης αλλά.............περιμένω.
εκανα μια ελαφρα επεξεργασια
![]()
Φαντάζομαι ότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο πρόγραμμα το xnview και γι'αυτό δεν παίρνεις απαντήσεις. Αλλά μια και δυσκολεύεσαι, το κατέβασα επί τούτου και βλέπω ότι είναι σχετικά straight forward ο τρόπος, δηλαδή πας στο μενού IMAGE > ADJUST > HUE/LIGHTNESS/SATURATION και από κει παίζεις με τα ρυθμιστικά.
Τώρα αυτό πως να το εξηγήσω; Κάθε πρόγραμμα συμπεριφέρεται διαφορετικά φίλε Βλάση;. Έβαλα μόνο +8 στο hue και δες τι έγινε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.