Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

δεν με καλύπτει η απάντηση Νίκο, πως είναι δυνατόν κάποιος άλλος να μπει σε ένα λογαριασμό όταν εγώ και το κάθε μέλος δεν λέμε τον κωδικό μας ?????

Βοηθα με να καταλαβω τι ακριβως θες να πεις.
Γιατι να μπει καποιος με το account καποιου banned χρηστη ? Να δει τι ? Την κενη σελιδα χωρις κατηγοριες ?

Σου απαντω με την ιδιοτητα του ανθρωπου που εστησε την πλατφορμα αυτη. Αλλα σου ξαναλεω οτι αν εχει αλλαξει κατι την περιοδο που εγω παραιτηθηκα και μετα δεν μπορω να το γνωριζω απλα προσπαθω να σε ενημερωσω γιαυτα που γνωριζα.

Με κάλυψες Νίκο, ευχαριστώ.

Περιμένω από αυτούς που διαχειρίζονται το τόπο αυτό να μου απαντήσουν....

αν και δεν βλέπω διάθεση αν κρίνω από το ποιοι έχουν διαβάσει το θέμα !!!!

Τελος παντων εγω τοποθετηθηκα και ας με συγχωρεσει η διαχειριση που ανακατευτηκα. Αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που παει η κουβεντα.

Ρε Αντώνη ποιος έχει γίνει ΒΑΝ ???

Το θέμα δεν είναι ποιος έφαγε ban, το θέμα είναι ποιος μπαίνει στον λογαριασμό του μπαναρισμένου ??????

Γιατί ο μπαναρισμένος δεν ήταν μέσα από εχθές !!!!!

Βασίλη απάντησα και στον Κώστα, το θέμα δεν είναι ποιος έφαγε ban και γιατί, δεν με ενδιαφέρει αυτό.......

είναι ξεκάθαρο το θέμα...

Re: Απάντηση: Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

Ρε Kokar, δεν μπανιαρανε εσενα?

ΠΟΙΟΝ ΜΠΑΝΑΡΑΝΕ ΩΡΕ?

Υ.Γ. Και χαρηκα λιγακι...

εσύ ετοιμάσου ψυχολογικά γιατί σου ετοιμάζω κάτι καυτό ......και μετά άντε να αποδείξεις στην δικιά σου ότι δεν ήσουν εσύ !
χε χε χε

1.Κανεις λαθος.(απλως το αναφερω σαν εκδοχη)

2.Αυτος ειπε τον κωδικο του καπου.

3.Καποιος υπεκλεψε τον κωδικο.(Εδω μπορει να εγινε μεμονωμενα αυτο χωρις ευθυνη του σαιτ η δυνατοτητα προβλεψης, η να υπαρχει διαρροη με καποιο τροπο απο το σαιτ)

4.Τρελο bug.

5.Αλλες μεταφυσικες καταστασεις , ικανες να εξηγηθουν μονο απο τον μαγο της φυλης.

-bye-

Re: Απάντηση: Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

εσύ ετοιμάσου ψυχολογικά γιατί σου ετοιμάζω κάτι καυτό ......και μετά άντε να αποδείξεις στην δικιά σου ότι δεν ήσουν εσύ !
χε χε χε

Επειδη καποια παιδακια με ενοχλουν(ξερεις πια ..ρεμαλια.. :flipout:) , ισως χρειαστω τις υπηρεσιες σου μεγα φωτο-διαστρεβλωτη .. :grinning-smiley-043

:flipout::flipout:

πλην του Μπαβιόλη, ο οποίος πλέον δεν έχει καμία σχέση πέρα του απλού μέλους με το φόρουμ -αρα δεν μπορεί να έχει άποψη του τι πραγματικά έχει γίνει- και του guybrush που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις περι vbulletin, επίσημη απάντηση στο θέμα του afam δεν υπήρξε απο κανέναν...

περίεργα πράγματα !!!!!

υ.γ επίσημη απάντηση θα μπορούσε να ήταν και η εξής απλή ....

" το ψάχνουμε ! "

πολύ περίεργα πράγματα.

Το θέμα εκφράζει μια απορία, αν κάποιοι νομίζουν ότι με την ειρωνεία θα βοηθήσουν .......... τι να πω ?????

Κώστα, σύμφωνα με την δική μου λογική, η μη απάντηση είναι περίεργο γεγονός.-

Απάντηση: Re: Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

Το θέμα εκφράζει μια απορία, αν κάποιοι νομίζουν ότι με την ειρωνεία θα βοηθήσουν .......... τι να πω ?????
Φίλε μου αν ήταν απλά μια απορία θα είχε λυθεί με την απάντηση του Νίκου του Μπαβιόλη .
Δηλαδή τόσο περίεργο είναι να μην ξέρουμε γιατί έγινε αυτό? Κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν πήρα απάντηση , δεν το έδεσα και κόμπο όμως.

Και δεν ειρωνεύτηκα

Και ναι γιατί δεν μας λες τι ακριβός θέλεις να πεις ?

Καληνύχτα

Σε εμένα το πράσινο λαμπάκι στο προφίλ του Χρήστη φαίνεται σβηστό όσες φορές και αν το κοίταξα, ενώ είχα report από μέλος ότι την ίδια ώρα είναι αναμένο.

Πιθανές αιτίες:

1. Μπορεί ένα μέλος να χρησιμοποιεί διαφορετικό browser από άλλο και να έχει να κάνει με τη διαχείρηση των cookies
2. Μπορεί να τον έχει σε κάποια λίστα, ή να του έστελνε πμ και να κόλησε ο browser
3. Μπορεί το μέλος να μπαίνει από πολούς Η/Υ και να ξέχασε κάποιον αναμένο.

Όπως και να χει κάντε ένα refresh στον browser με διαγραφή ιστορικών κλπ, και δεν νομίζω να μείνουν απορίες.

Η βάση μας δεν έχει πρόβλημα ούτε η πλατφόρμα, αν είχαν το φαινόμενο δεν θα ήταν επιλεκτικό, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, και όσο αφορά για την καθυστεριμένη απάντηση, για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να μπορείς να το αναπαράγεις, διαφορετικά δεν υπάρχει πρόβλημα.