- 19 June 2006
- 15,781
Εχω κατα καιρούς πει ότι έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα απο το eshop και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 1-2 φορές που κάτι δεν δούλευε σωστά, μέσα στην εβδομάδα το επέστρεψα κι αντικαταστάθηκε. Γενικά δεν είχα ποτέ παράπονο. Αυτή την φορά όμως έχω, κι έχω μουλαρώσει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 2 ίδιες μνήμες ddr3 που αγόρασα παλιότερα μαζί, για ένα pc. Πριν κλείσουν 2 χρόνια, η μιά βγήκε off. O υπολογιστής, με την μία (την λειτουργική) ξεκινάει, φορτώνει τα windows και κάνει τα πάντα. Με την άλλη (την χαλασμένη), στο 'ιδιο πάντα motherboard, ξεκινάει τα windows και πριν τα φορτώσει βγάζει μπλέ οθόνη (bsod) και κάνει restart. Η καλή ξεκινάει και δουλεύει OK σε όποιο slot και να την βάλω, η κακή βγάζει bsod σε όλα. Αρα, αφού πρόκειται για πανομοιότυπες μνήμες και η μία δουλεύει ΟΚ, είναι προφανές οτι δεν φταίει το motherboad ή το τροφοδοτικό κλπ, αλλά φταίει η μνήμη. Tις τεστάρισα σε άλλο pc με το memtest και η χαλασμένη κοκκίνησε την οθόνη αμέσως.
Στην ουσία τώρα... Την πήγα στο eshop Ξάνθης οι οποίοι την έστειλαν στην Θεσσαλονίκη. Ο ελεγκτής εκεί μου έστειλε email οτι η μνήμη δεν έχει πρόβλημα και μου την στέλνουν πίσω. Του απάντησα αμέσως και του έγραψα αυτά που ανέφερα πιό πάνω. Μου ξανααπαντάει οτι αφού επιμένω, θα την στείλουν για επιπλέον έλεγχο στην Αθήνα. Απο την Αθήνα μου στέλνουν email και μου λένε οτι η μνήμη είναι ΟΚ και μου την στέλνουν πίσω. Πήγα και την παρέλαβα σήμερα ελπίζοντας ότι θα την είχαν αντικαταστήσει με κάποια άλλη έστω μεταχειρισμένη αλλά λειτουργική, αλλά ήταν η ίδια.
Λοιπόν, δεν πρόκειται για τα χρήματα - 25Ε υπόθεση - αλλά το πήρα πατριωτικά τώρα χριστουγεννιάτικα.
Που μπορώ να απευθυνθώ? Με ποιά σειρά ? Είμαι άπειρος σε τέτοιες περιπτώσεις... Στην υπηρεσία προστασίας καταναλωτή ? Για ρίχτε ιδέες. Απόδειξη, ημερομηνία και serial number έχω ΟΚ. Σκέφτηκα να πάω το pc στο eshop στην πόλη να τους δείξω τι συμβαίνει, αλλά τα παιδιά εκεί (ευγενικότατοι πάντα) δεν φαίνεται να μπορούν να κάνουν και πολλά (απ'οσο συζήτησα μαζί τους)...
Θέλω να αλλαχθεί οπωσδήποτε η μνήμη με δικά τους έξοδα.
Στην ουσία τώρα... Την πήγα στο eshop Ξάνθης οι οποίοι την έστειλαν στην Θεσσαλονίκη. Ο ελεγκτής εκεί μου έστειλε email οτι η μνήμη δεν έχει πρόβλημα και μου την στέλνουν πίσω. Του απάντησα αμέσως και του έγραψα αυτά που ανέφερα πιό πάνω. Μου ξανααπαντάει οτι αφού επιμένω, θα την στείλουν για επιπλέον έλεγχο στην Αθήνα. Απο την Αθήνα μου στέλνουν email και μου λένε οτι η μνήμη είναι ΟΚ και μου την στέλνουν πίσω. Πήγα και την παρέλαβα σήμερα ελπίζοντας ότι θα την είχαν αντικαταστήσει με κάποια άλλη έστω μεταχειρισμένη αλλά λειτουργική, αλλά ήταν η ίδια.
Λοιπόν, δεν πρόκειται για τα χρήματα - 25Ε υπόθεση - αλλά το πήρα πατριωτικά τώρα χριστουγεννιάτικα.
Που μπορώ να απευθυνθώ? Με ποιά σειρά ? Είμαι άπειρος σε τέτοιες περιπτώσεις... Στην υπηρεσία προστασίας καταναλωτή ? Για ρίχτε ιδέες. Απόδειξη, ημερομηνία και serial number έχω ΟΚ. Σκέφτηκα να πάω το pc στο eshop στην πόλη να τους δείξω τι συμβαίνει, αλλά τα παιδιά εκεί (ευγενικότατοι πάντα) δεν φαίνεται να μπορούν να κάνουν και πολλά (απ'οσο συζήτησα μαζί τους)...
Θέλω να αλλαχθεί οπωσδήποτε η μνήμη με δικά τους έξοδα.
Last edited: