- 19 June 2006
- 15,781
Τελείως λάθος αντιμετώπιση. Αφού την ξαναπήγες, να ζητήσεις αναλυτική απάντηση για τον τρόπο που δοκιμάστηκε η μνήμη και σε τι συνθήκες (τι μητρική κτλ). Αν πάλι την πάρεις πίσω, θα πρέπει να την δοκιμάσεις εσύ σε χαμηλότερη ταχύτητα.
Δεν είναι λάθος. Τι νόημα έχει να ρωτήσω τον τρόπο, σπο την στιγμή που δεν μπορώ να το εξακριβώσω ? Δηλαδή αν μου παρουσιάσουν μια ιδανική σύνθεση δοκιμών θα πρέπει να το δεχθώ? Και φυσικά έτσι να κάνω μη αμφισβητήσιμη την απάντησή τους οτι η μνήμη είναι λειτουργική? Ούτως ή άλλως, θα μου στείλουν email απο το δοκιμαστήριο όταν την εξετάσουν. Την πρώτη φορά μου έστειλαν κι απο Θεσσαλονίκη και απο Μενίδι. Τότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να το ζητήσω - αν αυτό με συνέφερε.
Καλώς ή κακώς, απο δώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να κάνω πολλά. Αν ήμουν Αθήνα, θα πεταγόμουν κάποια στιγμή στο Μενίδι και θα το τακτοποιούσα. Και για 25Ε, δεν θα χαλάσω άλλα τόσα για να δικαιωθώ... Ο οικονομικότερος τρόπος για μένα είναι αυτό που κάνω τώρα. Αν ήταν κάτι πραγματικά αξίας, θα το πολεμούσα και με άλλους τρόπους...
ΟΚ όταν την επιστρέψουν πάλι, θα μπώ στο bios και θα παρακάμψω το SPD. Θα την βάλω στο χαμηλότερο που πάει και θα δώ τι γίνεται. 2 χρόνια πάντως δούλευε ΟΚ στην ταχύτητα μέσω SPD.
Last edited: